PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

British International School svim učenicima i njihovim roditeljima želi uspešnu novu školsku 2018/19 godinu

PR objave pre 2 dana
British International School u Beogradu već 21 godinu uspešno obrazuje kako učenike diplomatskog kora i stranog biznisa u Srbiji, tako i domaće učenike. Mnogi od bivših učenika BIS-a danas rade u svetu i u Srbiji kao uspešni advokati, lekari, inženjeri, menadžeri, lingvisti... Ova škola... »

"Društvo, ko vozi kući?" - besplatan prevoz u Beogradu tokom Belgrade Beer Fest-a

PR objave pre 3 dana
Za ljubitelje piva i dobre muzike, kompanija HEINEKEN Srbija i ove godine je organizovala besplatan prevoz tokom Belgrade Beer Festa kroz tradicionalnu akciju „Društvo, ko vozi kući?". Posetiocima jednog od najvećih letnjih festivala u Srbiji, omogućen je besplatan gradski prevoz od i do... »

Goodyear će u svemirskoj stanici proučavati reakciju materijala

PR objave pre 9 dana
Goodyear namerava da na Međunarodnoj svemirskoj stanici u drugoj polovini ove godine testira reakcije materijala koji se koriste prilikom izrade pneumatika. Rezultati bi mogli da ukažu na dodatne mogućnosti za eventualno unapređenje prianjanja pneumatika i iskorišćenosti goriva. Kranj, 7.... »

"Društvo, ko vozi kući?" - siguran i besplatan prevoz za posetioce Lovefest-a

PR objave pre 19 dana
Sa ciljem podizanja svesti o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i bezbednosti u saobraćaju, kroz svoju tradicionalnu kampanju „Društvo, ko vozi kući?" kompanija HEINEKEN Srbija je za posetioce Lovefest-a obezbedila siguran i besplatan autobuski prevoz za dolazak i povratak iz Vrnjačke... »

Hiljade "egzitaša" iskoristilo besplatan taksi prevoz tokom festivala

PR objave 16.07.2018
Posle uživanja i provoda za pamćenje uz muziku Davida Guette, Grace Jones, LP, Carla Craiga, Bajage i instruktora, više od 3.500 posetilaca ovogodišnjeg EXIT festivala iskoristilo je mogućnost da se bezbedno i besplatno vrati kući, zahvaljujući akciji kompanije HEINEKEN Srbija - „Društvo,... »

Društvo, imamo siguran i besplatan taksi prevoz tokom EXIT-a

PR objave 11.07.2018
Siguran i besplatan taksi prevoz za posetioce EXIT festivala i ove godine obezbedila je kompanija HEINEKEN Srbija kroz svoju tradicionalnu kampanju "Društvo, ko vozi kući?". Akcija se sprovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i EXIT fondacijom sa ciljem podizanja svesti o... »

Više od 5 miliona dinara za Narodni muzej u Beogradu od građana Srbije

PR objave 04.07.2018
Željni da pomognu otvaranje Narodnog muzeja u Beogradu, građani Srbije prikupili su 5.673.244 dinara kroz veliku nacionalnu kampanju Zaječarskog piva "Otvorimo zajedno Narodni muzej". Prikupljenim novcem Narodni muzej će kupiti neophodni mobilijar za Veliku galeriju, u kojoj će biti... »

Zaječarska pivara podržava revitalizaciju arteskih česama u Zaječaru

PR objave 01.07.2018
Voda je najvažniji resurs budućnosti, a građani Zaječara moći će da koriste zdravu pijaću vodu sa obnovljenih javnih arteskih česama zahvaljujući danas potpisanom Sporazumu o pokroviteljstvu rekonstrukcije i revitalizacije javnih arteskih česama u Zaječaru. Sporazum su potpisali... »

Održana tradicionalna premijera animiranih filmova đaka British International School, Beograd

PR objave 21.06.2018
Klub animiranog filma Britanske internacionalne škole - Beograd, postoji već sedam godina. Svake godine kulminacija rada kluba je premijera animiranih filmova učenika u legendarnom Muzeju Jugoslovenske Kinoteke sa kojim škola uspešno sarađuje već dugi niz godina. Ove godine premijera je... »

Đoković: Rodžere, hvala što si me "pustio" da pobedim

Večernje novosti  pre 2 sata  još 18 povezanih

Vremeplov: Bela Crkva dobila prugu

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

LaLiga: Real rutinski savladao Hetafe na otvaranju

B92  pre 2 sata  još 2 povezane

Da li je nepristojno da spavate na aerodromu?

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Žene obaraju rekorde na unutarpartijskim izborima u SAD

Večernje novosti  pre 6 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.