PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Prijavite dobro da ne bi ostalo skriveno

PR objave pre 15 dana
Dobra energija preplavila je Ušće Shopping centar zahvaljujući Trag fondaciji koja je okupila veliki broj prolaznika oko neobične instalacije "Buđenje dobrote", koja je deo najavne kampanje "Da dobro ne ostane skriveno". Izazivajući interesovanje i radoznalost, reči su podstakle mnoge da se... »

Izložba povodom obeležavanja "Nacionalnog dana bez duvana"

PR objave pre 18 dana
Povodom obeležavanja 31. januara, "Nacionalnog dana bez duvana", Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut" u atrijumu Narodne biblioteke Srbije organizuje retrospetkivnu izložbu plakata studenata umetničkih fakulteta pod nazivom "Sve za zdravlje, zdravlje za sve", koja će... »

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

PR objave pre 23 dana
Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela među malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u Srbiji, pokazuju da indeks poslovnog optimizma za 2018. godinu iznosi 54,4 odsto što znači da domaći privrednici u većem procentu imaju... »

Da li ste spremni za izazov?

PR objave pre 25 dana
Beogradski dani inženjera - EBEC Challenge održaće se od 8. do 12. marta u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Beograd. U sklopu ovog događaja, održaće se i EBEC Challenge Belgrade, lokalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja, koje se odvija na lokalnom i... »

Otvoren konkurs za jedanaestu VIRTUS nagradu za filantropiju - "Da dobro ne ostane skriveno"

PR objave pre 31 dan
Trag fondacija raspisuje konkurs za jedanaestu po redu VIRTUS nagradu za filantropiju uz podršku Evropske unije, Fondacije Č.S. Mot i Fondacije braće Rokfeler (RBF). Kao i ranijih godina, nagrade se dodeljuju korporacijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom 2016/2017.... »

PR agencija Golin proslavila deveti rođendan

PR objave 15.01.2018
Agencija za integrisane komunikacije Golin Beograd, koja od 2016. godine posluje u sastavu Interpublic grupe (IPG), obeležila je devet godina uspešnog rada na srpskom tržištu, od kojih je prvih osam poslovala pod imenom Ruskin & Hunt. Golin je agencija koja u osnovi pruža usluge PR-a, digitala... »

Srbi pokazali najveće interesovanje za tehnologiju u automobilima

PR objave 19.12.2017
Da nauka i tehnologija menjaju naš život prebrzo smatra čak 91% ispitanika iz Srbije, ali ipak novu tehnologiju u automobilima smatra korisnom čak 70% njih, pokazali su rezultati istraživanja kompanije Goodyear. Istraživanje mišljenja vozača o autonomnim vozilima kompanija Goodyear sprovela... »

Skoro polovina vozača u svetu ne zna zakonom dozvoljenu količinu alkohola prilikom vožnje

PR objave 14.12.2017
Samo 18% vozača zna kolika je zakonom dozvoljena količina alkohola prilikom upravljanja vozilom, dok 46% ljudi samo misli da zna. Pored toga, 28% vozača smatra da njihova kultura dozvoljava da se upravlja vozilom pod uticajem alkohola, pokazali su rezultati međunarodnog istraživanja koje je... »

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

PR objave 13.12.2017
Sajam poslova i stručnih praksi "Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za prvim radnim iskustvom. Sajam će se... »

OTP banka postala stoprocentni vlasnik Vojvođanske banke

PR objave 11.12.2017
OTP banka Srbija je objavila da je uspešno završena kupovina Vojvođanske banke, čime je OTP banka postala sedma po veličini banka na srpskom tržištu, sa ukupnim udelom od 5,7 procenata. Na konferenciji za novinare održanoj danas u Novom Sadu, predstavnici mađarske OTP banke, OTP banke... »

©2018 Netmark d.o.o.