PR objave

Otvoren konkurs za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

PR objave pre 2 dana
Trag fondacija objavljuje početak konkursa za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove prestižne nagrade je da prepozna i istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedince koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte… »

Goodyear testira upotrebu pametnih pneumatika u voznim parkovima

PR objave pre 3 dana
Svoja pametna rešenja, koja voznim parkovima omogućavaju da prate stanje pneumatika i dobijene podatke upotrebe za poboljšanje performansi i sigurnosti, Goodyear nudi sa dva nova pilot projekta. U Evropi se povezao sa transportno-logističkom grupom… »

Istraživanjem snega do boljih performansi pneumatika

PR objave pre 28 dana
Snežne pahuljice još od davnina inspirišu čovekovu maštu i bude radoznalost. Iako im je svima zajednička šestougaona simetrija, ne postoje dve iste pahuljice, te se struktura snega neprestano menja, čime se neposredno utiče na vozne… »

Svim učenicima i roditeljima Britanska internacionalna škola u Beogradu čestita Srećnu novu 2020

PR objave pre 29 dana
Principal BIS Belgrade mr Aleksandra Keserović tim povodom je izjavila: "Kako se bliži kraj uzbudljivog i uspešnog jesenjeg polugodišta, vreme je da se osvrnemo na fantastična tri ipo meseca. Škola nikada nije bila brojnija. Naši učenici su… »

Nova serija Goodyearovih teretnih pneumatika OMNITRAC Heavy Duty za najzahtevnije kombinovane prevoze

PR objave 12.12.2019
Teretni pneumatici OMNITRAC Heavy Duty sa tehnologijom DuraShield su namenjeni vozilima koji se pretežno upotrebljavaju na neučvršćenim podlogama. Pored bolje iskorišćenosti goriva i veće kilometraže, odlikuje ih odlična otpornost i odlično… »

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

PR objave 27.11.2019
Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta Srbije, inspirisani predstojećom godinom kada će se odigrati Olimpijske igre u Japanu, organizuju nesvakidašnju nagradnu igru pod sloganom „Doživi… »

Konferencija Model Ujedinjenih Nacija 2019 u Britanskoj internacionalnoj školi u Beogradu

PR objave 25.11.2019
Proteklog vikenda, od 22.- 24.11. 2019, u BIS Belgrade je organizovana inauguralna Konferencija Modela Ujedinjenih Nacija. Koncept "Model Ujedinjenih Nacija" namenjen je mladim ljudima u cilju da oponašaju komitete i radnu praksu UN-a na nivou škole i… »

Otvorene su prijave za drugi po redu AIBG - studentsko takmičenje na polju veštačke inteligencije

PR objave 20.11.2019
Drugi AIBG će se održati 6. i 7. decembra u Nordeus Hub-u, gde će takmičari raditi 20 časova na izradi svog rešenja Udruženje studenata tehnike Evrope, poznatije kao BEST Beograd, drugi put po redu sa ponosom organizuje AIBG Belgrade - Artificial… »

Rođena druga beba eksperimentalnom metodom vantelesne oplodnje

PR objave 19.11.2019
Rođena je druga beba pomoću medicinske metode vantelesne oplodnje Maternal Spindle Transfer (MST), koja je sprovedena od strane naučnog tima „Institute Of Life" i „Embryotools" u Grčkoj. U okviru ovog kliničkog istraživanja, pomenuta… »

BeGeVege festival

PR objave 10.10.2019
BeGeVege je prvi, i trenutno jedini, veganski festival zdravlja, veganske ishrane i miroljubivog i održivog načina života kod nas, koji je nastao još pre 5 godina u Beogradu. Ove godine će se održati 5. BeGeVege festival, 12. i 13. oktobra od 10 do… »