PR objave

Trag fondacija proglasila dobitnike četrnaeste VIRTUS nagrade za filantropiju

PR objave pre 2 dana
Trag fondacija je četrnaesti put zaredom dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine činili dobra dela, pokretali i podržavali filantropske inicijative i tako… »

Prijave su otvorene - postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

PR objave pre 9 dana
Bliži se leto! Već razmišljaš šta ćeš raditi kada očistiš godinu i da li ćeš i ovo leto provesti sa društvom iz kraja? Zamisli šta bi bilo da ovog leta možeš da započneš rad na sebi, kako na ličnom polju tako i na profesionalnom. Možeš… »

Dve nagrade: mr Aleksandra Kesrović, principal i Britanska internacionalna škola laureati nagrade "Summit success"

PR objave pre 16 dana
U sredu, 28. aprila u Tržnom centru Ušće, Cinelpexx dvorana, dodeljene su nagrade „Summit saccess" najboljima u svojim matičnim oblastima. Organizator je „Prvi Oskar Srbije", kulturna manifestacija koja se 20 godina bavi prepoznavanjem i… »

Kompanije studentima

PR objave pre 19 dana
Kompanije studentima je projekat Udruženja studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka koji za cilj ima prenošenje znanja i povezivanje studenata sa renomiranim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija. Projekat se ove godine… »

Britanska internacionalna škola - Ponosni smo na uspehe svojih učenika

PR objave pre 24 dana
Učenici Osnovne škole BIS godinama učestvuju na matematičkom takmičenju Arhimedes na kome se takmiče učenici škola sa teritorije Republike Srbije. Za učenike koji ne govore srpski jezik, pitanja se prevode na engleski. Ponosni smo da podelimo… »

Upišite vaše dete na vreme - Pravi izbor škole za 2021/22 školsku godinu - BIS

PR objave 02.04.2021
Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu. Pored najkvalitetnijeg obrazovnog programa, korz niz vannastavnih… »

Prakse su pronađene!

PR objave 22.03.2021
Tradiciju ne treba prekidati, pa shodno tome, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka ove godine po deveti put organizuje projekat Dani prakse. Po dobrom starom principu, svi ambiciozni i radoznali studenti će imati priliku da učestvuju u ovom… »

PROMENI SEBE - Šta nude Global Talent prakse

PR objave 19.03.2021
U potrazi si za nezaboravnim iskustvom? Želeo bi da imaš kontakte iz celoga sveta ili da stekneš nova poznanstva koja će večno trajati? Tražiš veštine koje će ti pomoći u profesionalnom razvoju? Ako su tvoji odgovori DA, onda je naš projekat… »

Udruženje studenata informatike FONIS po osmi put organizuje FON Hakaton

PR objave 12.03.2021
Hakaton je 48-časovno takmičenje u programiranju na kome timovi od 3 ili 4 programera rade na izradi softverskog rešenja na zadati problem korišćenjem nekih od savremenih tehnologija. Ukoliko ste kreativni, volite izazove i želite da svoje… »

Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju - Uloga medija je ključna u predstavljanju dobrih dela

PR objave 11.02.2021
Tokom krize izazvane virusom COVID-19, Catalyst Balkans je prikupio podatke po kojima su od marta do 31. januara 2021. godine pojedinci, kompanije i neprofitne organizacije u Srbiji donirali više od 21 miliona evra za saniranje posledica uzrokovanih ovom… »