PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Sve počinje od jedne ideje!

PR objave pre 4 dana
Projekat "Globalna škola preduzetništva" organizuje se sa ciljem da studentima i diplomcima omogući da steknu sva neophodna znanja i veštine za pokretanje sopstvenog biznisa. Od 10. jula do 11. avgusta učesnici će imati priliku da razvijaju poslovne ideje u multikulturalnim timovima, zajedno... »

Održana akcija "Spasimo beogradske vrapce"

PR objave pre 10 dana
Kompanija Pernod Ricard, već osam godina, na globalnom nivou sprovodi inicijativu "Dan odgovornosti", organizujujući društveno odgovorne aktivnosti, kada se 18.500 zaposlenih širom sveta angažuje u zemljama u kojima kompanija posluje. U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica... »

British International School podržala Svetski dan trčanja

PR objave pre 10 dana
U sredu, 6. juna 2018, British International School je organizovala trku u Atletskoj dvorani Beograd, Bulevar oslobođenja bb. U trci koja je trajala od 10h do 12h časova, učestvovali su učenici i roditelji učenika BIS, kao i članovi kolektiva i prijatelji škole, dajući time konkretan... »

Kako su gusle pomogle Paji Jovanoviću da postane slikar?

PR objave pre 11 dana
Osim što njegova dela dostižu rekordne cene na aukcijama u svetu, Paja Jovanović je slikar koji je živeo i radio u dva veka, koji je ovekovečio vladare i značajne ljude svog vremena, naslikao velike događaji iz naše istorije, život i običaje balkanskih naroda. Njegove slike nalaze se na... »

British International School - predaja donacije

PR objave pre 12 dana
British International School je ponosna na to što su učenici, roditelji, donatori i prijatelji škole, kao i veliki broj posetilaca kojih je ove godino bilo više nego ikada, prikupili iznos od 180.000 dinara i dali doprinos uspešnoj realizaciji humanitarnog bazara koji škola organizuje već 15... »

Goodyearov savet autobuskim prevoznicima za predstojeći period godišnjih odmora

PR objave pre 12 dana
Sezona godišnjih odmora je pred nama, s tim u vezi Goodyear savetuje autobuske prevoznike da svoja vozila, namenjena kako turističkim tako i međugradskim vožnjama, opreme pneumaticima specijalno razvijenim za autobuse. Izbor namenskih pneumatika kao što je Goodyear Marathon Coach, obezbeđuje... »

Ako planirate da idete na Mundijal u Rusiju, moraćete da imate i ovo

PR objave pre 18 dana
U Beogradu radi konsultacijoni centar FAN ID za sve navijače koji planiraju da idu na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. koje će biti održano u Rusiji. Svaki navijač pored ulaznice u obavezi je da ima i FAN ID koji mu obezbeđuje nesmetan ulazak na stadion. Pomoć u registraciji navijaca za... »

Da li znate ko je čuveni slikar kog je Šid inspirisao više od Pariza?

PR objave pre 19 dana
Kao što je slavni Van Gog slikao predele francuskih provincija, Sava Šumanović bio je jedan od najvećih srpskih pejzažista koji je slikao sremske predele. Dok su umetnici u potrazi za idiličnim predelima i inspiracijom tada putovali u egzotične krajeve, Šumanović je inspiraciju pronašao u... »

Internacionalna škola u Beogradu (ISB) najavila nove, moderne objekte

PR objave pre 23 dana
Internacionalna škola u Beogradu (ISB) i Avala Studios potpisali su Deklaraciju o namerama povodom izgradnje novog kampusa i objekata u sklopu ISB, čime će ISB postati najveća škola ove vrste u regionu. Očekuje se da će škola biti preseljena u potpuno nove prostorije u narednih 3-5 godina.... »

Goodyear na trci kamiona u Misanu udružio virtualnost i stvarnost

PR objave pre 24 dana
Goodyear i Euro Truck Simulator 2 (ETS2), kompjuterska igra koja simulira logistiku teretnog vozila izaziva ljubitelje kompjuterskih igara da pravovremeno virtualno dostave teretne trkačke pneumatike na trku evropskog prvenstva FIA* sa kamionima ETRC koja će se odvijati 26. i 27. maja u Italiji na... »

©2018 Netmark d.o.o.