PR objave

"Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

PR objave pre 4 dana
Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima pružena prilika da se direktno kod kompanija-članica NTP Novi Sad informišu o mogućnostima dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili… »

Novo u ponudi - premium podvodni skuter za ronjenje!

PR objave pre 4 dana
Najnoviji artikal je od sada dostupan na sajtu militaryshop.rs koji je postao bogatiji za premium klasu ronilačkog skutera. Ovakvih proizvoda do sada nije bilo na našem tržištu u ovom rangu performansi i dizajna. Pripremite se za letnju sezonu uz… »

Polarizovane sunčane naočare koje vas štite i od inflacije

PR objave pre 12 dana
Rast cena je svakog dana sve snažniji a naše finansije gore kao i koža na suncu. Sunčevi zraci mogu naneti ozbiljne posledice našoj koži ali i očima, zato moramo uraditi sve što je do nas da se zaštitimo. Na prodajnom sajtu militaryshop.rs mogu… »

Prolećni humanitarni bazar British International School

PR objave pre 13 dana
BIS po 27 put organizuje Prolećni Humanitarni Bazar, koji će se održati u junu u predivnom dvorištu Osnovne škole na Dedinju, Vlastimira Župana 8, Beograd. Prethodnih godina učestvovao je veliki broj ambasada, kompanija i pojedinaca u humanitarnim… »

Vreme koje skreće pažnju svih u okruženju

PR objave pre 18 dana
Nekada su ljudi često gledali u nebo i prema tome planirali svoje obaveze. Danas se manje gleda u nebo jer nije presudno za naše poslove ali se stalno gleda u sat. Manjak vremena je nešto što nas sve stavlja u stresnu situaciju. Ako su ova brza i… »

Otvorena vrata i zatvaranje izložbe Vesne Perunović - Paradigma doma: Novo mesto pripadanja

PR objave pre 19 dana
Pozivamo vas da u nedelju 21. maja 2023. godine u periodu od 14 do 18 časova posetite Galeriju - legat Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića. Poslednji dan izložbe prilika je da se još jednom kroz vođenje i razgovor sa kustosom Miroslavom Karićem… »

Zašto građani Srbije novac i oružje ne čuvaju u sefovima nego u "slamaricama"

PR objave pre 25 dana
Velika količina oružja se nalazi u posedu fizičkih lica i Srbija je jedna od vodećih zemalja po količini oružja po glavi stanovnika. Visok nivo nepoverenja u banke je stvorio osećaj da sve bitne stvari treba čuvati u „slamaricama" pa se tako i… »

Militaryshop otkriva kako bezbedno čuvati oružje kod kuće

PR objave pre 31 dana
Tragični događaj iz Beograda podstakao nas je da objasnimo svima koji poseduju oružje i municiju u svojim domovima šta je potrebno za pravilno čuvanje. Naslovi koji sve češće sugerišu da je opasno vatreno oružje došlo u ruke dece izaziva… »

Trči za dostojanstvo - EKO Serbia se pridružila akciji prikupljanja pomoći za onkološke pacijente

PR objave 27.04.2023
Zaposleni u kompaniji EKO Serbia, pridružili su se BELhospice timu na 36. Beogradskom maratonu, u Trci zadovoljstva pod sloganom #Trči za dostojanstvo. BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno… »

Proizvodi Španskog brenda Muela ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

PR objave 26.04.2023
Novi uvoz je stigao u Srbiju i od danas je kupcima omogućeno da poruče neke od 150 najinteresantnijih modela lovačkih noževa proizvedenih u Španiji. Svi ljubitelji prirode i poznavaoci španske industrije noževa znaju dab rend Muela pravi… »