PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Dobra vest "Da dobro ne ostane skriveno" - otvoren konkurs za dvanaestu VIRTUS nagradu za filatropiju

PR objave pre 1 dan
Trag fondacija objavljuje početak konkursa za dvanaestu po redu VIRTUS nagradu za filantropiju. Ova prestižna nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedinačne darodavce koji su na najdugoročniji i najefektniji način podržali inicijative za... »

Kraljevo pomaže razvoj seoskog turizma

PR objave pre 26 dana
Podsticajna sredstava za razvoj seoskog turizma na teritoriji grada Kraljeva, za ovu godinu, dobilo je 20 domaćinstava, od kojih sedam po prvi put. Prema rečima gradonačelnika Kraljeva, na ovaj način uspeli su da ožive sela Rudno, Studenicu, Lopatnicu, Bogutovac, Progorelicu i Gledić. Lokalna... »

Kraljevo na Sajmu EKSPO NIŠ 2018.

PR objave pre 28 dana
Lokalna samouprava Kraljevo prezentovala je svoje kompanije i privredno - turističke potencijale na dvodnevnom Sajamu privrede i preduzetništva EKSPO NIŠ 2018. koji je održan 13. i 14. decembra u niškoj hali "Čair. Ova sajamska manifestacija, koja se odvija u organizaciji Gradske opštine... »

Novogodišnja rasveta u Londonu treperi u ritmu srca malog Bilija

PR objave 21.12.2018
Mondenski šoping kvart u Londonu, čuveni Kovent Garden, ove Nove godine i Božića osvetljen je u čast dvogodišnjeg Bilija Hopkina koji je rođen sa ozbiljnom srčanom manom. Novogodišnje svetiljke u Kovent Gardenu trepere u ritmu otkucaja Bilijevog malog bolesnog srca. Bili je rođen sa... »

Biljana Jovanović - dobitnica SAM Specijalnog priznanja za poslovnu izuzetnost

PR objave 21.12.2018
Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica modne kuće LUNA, dobitnica je „Specijalnog priznanja za poslovnu izuzetnost" na „ SAM Gala" večeri koju, sedmu godinu zaredom, organizuje Srpska asocijacija menadžera (SAM) u cilju afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i... »

British International School s radošću ispraća staru i dočekuje novu godinu

PR objave 20.12.2018
Na kraju godine koju uskoro ispraćamo, British International School može biti ponosna na sve što su naši učenici, kolektiv i roditelji postigli. Bilo je mnogo lepih i inspirativnih trenutaka: bili smo izuzetno uspešni u više takmičenja, naši učenici su osvojili peto mesto u svetu na onlajn... »

Voditelji Happy TV podsetili na tradiciju darivanja dece na Nikoljdan - U susret čaroliji praznika

PR objave 19.12.2018
Dobrotvornom inicijativom „U susret čaroliji praznika", u organizaciji Happy televizije, zaposleni su posetili, družili se i dariivali poklonima decu iz „Svratišta" i decu sa odeljenja onkologije na „Institutu za majku i dete", zasnovane na želji kako bi se usmerila pažnja javnosti da... »

Studentkinje Modnog dizajna priredile nezaboravan - Metropolitan Fashion Day

PR objave 11.12.2018
CONTEMPORARY - 3. Metropolitan Fashion Day, o kome će se još dugo pričati, održan je u klubu Ben Akiba pod realizacijom studentkinja završne godine Modnog dizajna, Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan i profesorke Milice Slijepčević. Atmosfera puna pozitivnih vibracija,... »

Nova, redizajnirana EKO Smile kartica

PR objave 10.12.2018
Kompanija EKO Serbia predstavila je unapređenu i redizajniranu EKO Smile karticu lojalnosti na nesvakidašnji način. Na EKO benzinskoj stanici u ulici Bulevar Mihajla Pupina, svetska prvakinja u tekvondou Vanja Stankovic i reprezentativac Srbije u streljaštvu i učesnik Olimpijskih igara u Riju... »

Saveti stručnjaka: Zašto je zaustavni put sa zimskim pneumaticima mnogo kraći?

PR objave 06.12.2018
U zimsko vreme uslovi na putu mogu biti nepredvidljivi. Zimski pneumatici sa dobrim performansama pri kočenju i boljim prianjanjem na podlogu obezbeđuju veću sigurnost vozila u svim vremenskim uslovima. Goodyear-ovi stručnjaci nam govore o značaju kvalitetnih zimskih pneumatika i otkrivaju... »

Nadal sa "pola gasa" do polufinala

B92  pre 8 sati  još 45 povezanih

Vučić: Očekujem napredak u slobodi medija

RTS  pre 5 sati  još 40 povezanih

Vučić na ekonomskom forumu u Davosu

RTS  pre 12 sati  još 24 povezane

Nestao avion sa najskupljim fudbalerom Kardifa

Politika  pre 7 sati  još 24 povezane
©2019 Netmark d.o.o.