PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Internacionalna škola u Beogradu (ISB) najavila nove, moderne objekte

PR objave pre 22 sata
Internacionalna škola u Beogradu (ISB) i Avala Studios potpisali su Deklaraciju o namerama povodom izgradnje novog kampusa i objekata u sklopu ISB, čime će ISB postati najveća škola ove vrste u regionu. Očekuje se da će škola biti preseljena u potpuno nove prostorije u narednih 3-5 godina.... »

Goodyear na trci kamiona u Misanu udružio virtualnost i stvarnost

PR objave pre 1 dan
Goodyear i Euro Truck Simulator 2 (ETS2), kompjuterska igra koja simulira logistiku teretnog vozila izaziva ljubitelje kompjuterskih igara da pravovremeno virtualno dostave teretne trkačke pneumatike na trku evropskog prvenstva FIA* sa kamionima ETRC koja će se odvijati 26. i 27. maja u Italiji na... »

Veliki humanitarni bazar "SEVENTIES DISCO" - British International School

PR objave pre 6 dana
Danas je BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL u predivnom dvorištu i zgradi osnovne škole koja se nalazi na adresi Užička 7a u Beogradu, organizovala izuzetno zanimljiv i posećen humanitarni bazar pod nazivom „SEVENTIES DISCO". Tom prilikom, principal BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL mr Aleksandra... »

Heineken organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival - Heineken Dance park

PR objave pre 8 dana
HEINEKEN Srbija i Dance Park obezbedili su besplatan prevoz iz Beograda i Novog Sada do Dance Park festivala i nazad za ukupno 200 ljubitelja dance muzike. Festival se održava na parkingu Fashion Outlet centra u Inđiji od 8-9. juna, a svakoga dana 100 posetioca imaće priliku da se besplatno... »

Građani Srbije do sada prikupili više od 30.000 evra za otvaranje Narodnog muzeja u Beogradu

PR objave pre 9 dana
Prema poslednjim podacima, više od 30.000 evra prikupljeno je kroz kampanju "Otvorimo zajedno Narodni muzej", u okviru koje od svake prodate specijalno dizajnirane limenke Zaječarskog piva kompanija HEINEKEN Srbija donira jedan dinar za otvaranje Narodnog muzeja u Beogradu. "Ponosni smo na... »

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje U toku je akcija "Najbolje najboljima"

PR objave pre 9 dana
U toku je akcija "Najbolje najboljima" Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća " LUNA", u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, organizuje osmu po redu, akciju pod nazivom ,"NAJBOLJE NAJBOLJIMA 2018" u kojoj nagrađuje najbolje... »

Lansiraj svoju karijeru kroz besplatne radionice sa najvećim poslodavcima u Srbiji!

PR objave pre 18 dana
Interaktivne radionice sa kompanijama u okviru projekta Career Days održaće se 18. maja u prostorijama Savremene gimnazije (Beograđanka) u Beogradu, a cilj radionica je da se mladima približi proces apliciranja za željeni posao. „Career Days" je projekat koji već dugi niz godina realizuje... »

Veliki humanitarni bazar "Seventies Disco" - British International School

PR objave pre 22 dana
U predivnom dvorištu i zgradi osnovne škole koja se nalazi na adresi Užička 7a u Beogradu, BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL organizuje u subotu, 19. maja 2018. od 10:30 do 15:30 časova, izuzetno zanimljiv i posećen humanitarni bazar pod nazivom "SEVENTIES DISCO". Kao i prethodnih 15 godina, koliko... »

Intermat: Goodyear predstavio digitalne inovacije za smanjivanje troškova terenskih vozila

PR objave pre 28 dana
Na sajmu Intermat u Parizu Goodyear je predstavio dva proaktivna rešenja na području terenskih vozila: sistem TPMS Heavy Duty za praćenje pritiska u terenskim pneumaticima, i sistem EMTrack za praćenje performansi terenskih pneumatika. Posle lansiranja rešenja za vozne parkove privrednih... »

Dobročinstvo u Srbiji u velikom usponu

PR objave pre 29 dana
Prema istraživanju Fondacije Katalist rađenog u partnerstvu sa Trag fondacijom, u 2017. godini u Srbiji građani i kompanije donirali su 27 miliona evra za opšte dobro, što je 28 odsto više nego u 2016. godini. Ovo predstavlja najveći iznos donacija otkako postoje istraživanja filantropije u... »

©2018 Netmark d.o.o.