PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Dodeljene nagrade na konkursu za najbolji neobjavljeni roman za mlade čitaoce "Čitalački maraton" Izdavačke kuće Klett

PR objave pre 4 dana
Čitalački maraton je društveno odgovorna akcija Izdavačke kuće Klett čiji je cilj da neguje srpsku književnost za decu i mlade i motiviše mlade od 11 do 14 godina da čitaju. Realizacija akcije: • Na konkurs za neobjavljeni roman za mlade čitaoce stiglo je preko 200 rukopisa. Konkurs je... »

Česi i Slovaci preuzeli kruševački "14. oktobar"

PR objave pre 10 dana
Novi vlasnik kruševačkog "14. oktobra", slovačka kompanija "MSM grup", članica "Čehoslovak grup" u čijem su vlasništvu i svetski poznate firme "Tatra" i "Avia", danas je zvanično preuzeo nekadašnjeg privrednog giganta koji je bio u stečaju od januara 2016. godine. Svečanost simbolično... »

Pregled zimskih pneumatika robnih marki Goodyear, Dunlop, Fulda i Sava

PR objave pre 11 dana
U asortimanu zimskih pneumatika nalaze se, između ostalog i Goodyearov UltraGrip Performance Gen-1 i Dunlopov Winter Sport 5 SUV koji su se i na ovogodišnjim testovima našli na samom vrhu liste, kao i novi pneumatici Fulda i Sava namenjeni sportskim terenskim vozilima. Pre početka zimske sezone... »

Intrigantno osvajanje ukusom u restoranu Sakura

PR objave pre 17 dana
Kokteli od piva Birra del Borgo sa karakterom Oaza uživanja i opuštanja, restoran Sakura koji se izdvaja po poznatom šmeku istočnjačke tradicije i kvalitetu azijske kuhinje, u saradnji sa ekskluzivnim craft pivima Birra del Borgo, vrhunske proizvodnje i nesvakidašnjeg ukusa i arome,... »

Kompanija "Czechoslovak group" kupila IMK "14. oktobar"

PR objave pre 19 dana
Kruševački IMK „14. oktobar", nekadašnji privredni gigant koji je u stečaju od januara 2016. godine, dobio je novog vlasnika, kompaniju „SCMG 14. oktobar d.o.o. Beograd". Ugovor o preuzimanju IMK „14. oktobar" potpisali su Zoran Milosavljević ispred Agencije za licenciranje stečajnih... »

Predavanje "Kako do posla u 21. veku" i panel diskusija održani su za nastavnike beogradskih škola

PR objave pre 19 dana
Danas, 03. oktobra u ComTrade školi na Novom Beogradu okupili su se nastavnici, direktori i pedagozi srednjih beogradskih škola, kako bi čuli predavanje Dragana Varagića na temu zapošljavanja u Srbiji. Dragan Varagić jedan je od autora knjige "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu... »

Pogledajte trailer za seriju "Meso"

PR objave pre 20 dana
Oktobar na RTS-u i RTRS-u je rezervisan za premijeru dugo očekivane serije Meso čiji scenario potpisuje Nikola Pejaković, a režiju Saša Hajduković, dok je koproducent za Republiku Srpsku RTRS, a za Srbiju RTS. Serija će biti premijerno emitovana 28. oktobra, u 21:00h na programu obe... »

Prefinjenost ukusa koja se uči - Razotkrivena misterija zavodljivosti koktela u restoranu Sakura

PR objave pre 24 dana
Kompanija Pernod Ricard i jedna od najlepših beogradskih oaza dobrog ukusa - restoran azijske kuhinje Sakura, ugostili su Gareth Evansa, brend ambasadora Absolut Elyx votke. Tim povodom, u ovom modernom restoranu izuzetnog stila i sofisticiranog enterijera priređen je neobičan trening za novinare... »

Dunlop do sada isporučio Harley-Davidsonu deset miliona pneumatika

PR objave pre 26 dana
Desetmilioniti pneumatik isporučen za Harley-Davidson predstavlja Dunlop-u vrlo važnu prekretnicu, a sada se već koncentriše na razvoj novih inovativnih proizvoda za buduće legendarne modele. Dunlopovi inženjeri već više od 30 godina sarađuju s Harley-Davidsonom i za njega razvijaju... »

Po zasneženim putevima sa novim zimskim pneumatikom Sava Eskimo SUV 2

PR objave pre 28 dana
Pomoću novog zimskog pneumatika Sava Eskimo SUV 2 za sportska terenska vozila imaćete na zasneženoj i zaleđenoj podlozi odličnu kontrolu nad vozilom. Pred zimsku sezonu robna marka Sava predstavlja zimski pneumatik visokih performansi Eskimo SUV 2 za sportska terenska vozila koji može da se... »

Jokić dao 29 poena, Bogdanović postigao 12

Beta  pre 7 minuta  još 14 povezanih

Ministarstvo odbrane predlaže da se obeležava Dan ratnika

Radio 021  pre 2 sata  još 4 povezane

Oblačno s kišom, hladno i vetrovito

B92  pre 8 sati  još 6 povezanih

I Hrvatska traži da se suzbije "ruska propaganda"

RTV  pre 54 minuta  još 5 povezanih

Ruski vojnik se ubio nakon što je slučajno usmrtio kolegu

RTV  pre 54 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.