PR objave

Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju - Uloga medija je ključna u predstavljanju dobrih dela

PR objave pre 23 dana
Tokom krize izazvane virusom COVID-19, Catalyst Balkans je prikupio podatke po kojima su od marta do 31. januara 2021. godine pojedinci, kompanije i neprofitne organizacije u Srbiji donirali više od 21 miliona evra za saniranje posledica uzrokovanih ovom… »

14. "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021"

PR objave 02.02.2021
Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat "Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021", koji će se održati od 11. do 15. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog. U… »

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

PR objave 25.01.2021
U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim ovo što učim, moj mozak nije sposoban za tako nešto? Međutim, to nije ni izbliza tako - ne postoji nešto što mozak ne voli da uči! Druga humanitarna… »

Trag fondacija objavila je konkurs za četrnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

PR objave 21.01.2021
Trag fondacija je objavila početak konkursa za četrnaestu po redu, godišnju VIRTUS nagradu za filantropiju. Ovaj konkurs ima za cilj odavanje priznanja dobročiniteljima, kako pojedincima i pojedinkama, tako i kompanijama i preduzećima, koji su tokom… »

H-Bridges tim Elektrotehničkog fakulteta osvojio drugo mesto na IFEC takmičenju

PR objave 31.12.2020
H-Bridges tim je na nedavno završenom takmičenju IFEC 2020. osvojio drugo mesto, odnosno nagradu "The Outstanding Performance Award". U izuzetno jakoj konkurenciji sa preko 40 univerziteta širom sveta, ovo je veliki uspeh za nas i potvrda našeg… »

Još jedna izuzetno uspešna godina Britanske internacionalne škole (BIS) u Beogradu

PR objave 30.12.2020
Kalendarsku 2020. godinu BIS završava u znaku velikih uspeha na svim poljima. Uprkos izazovima sa kojima se ova škola susrela tokom pandemije COVID19, učenici BIS, nastavnici i roditelji učenika izuzetno su zadovoljni postignutim rezultatima. Trudeći… »

Kompanija EKO SERBIA dobila COVID SHIELD sertifikat

PR objave 22.12.2020
Kompanija EKO Serbia, koja u Srbiji posluje kroz mrežu 55 benzinskih stanica, završila je sve procedure potrebne za dobijanje Covid Shield sertifikata na najvišem nivou „Excellent", za objekat upravne zgrade u kojoj se obavljaju njeni administrativni… »

Novi pogled na tapete: 9 ekstravagantnih načina za preoblikovanje enterijera

PR objave 17.12.2020
Novi pogled na tapete: 9 ekstravagantnih načina za preoblikovanje enterijera Uz pomoć́ tapeta možete urediti unutrašnjost i dovesti je na novi nivo. Horizontalno kombinovanje, netradicionalno naglašeni zid, patchwork tapete i mnogi drugi kul načini… »

H - Bridges tim studenata Elektrotehničkog fakulteta

PR objave 04.12.2020
H-Bridges je tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji tokom 12 meseci radi na inovativnom projektu koji se bavi energetskom efikasnošću. Iz godine u godinu se uspešno takmiči na najprestižnijem svetskom takmičenju… »

Učenici BIS su postigli izuzetan rezultat na globalnom takmičenju iz matematike "Online numeracy challenge"

PR objave 01.12.2020
Tokom novembra, učenici Britanske internacionalne skole ( BIS) iz Beograda od 1. do 9. razreda su se takmičili iz matematike u okviru međunarodnog takmičenja „Online Numeracy Challenge" na kojem su učestvovale 674 škole iz celog sveta. Ponosni smo… »