PR objave

Srećan početak školske godine za decu iz "Svratišta"

PR objave pre 8 dana
Kompanija EKO Serbia i njeni zaposleni pomogli su Centru za integraciju mladih kroz donaciju školskih ranaca, školskog pribora, slatkiša i slanih grickalica Svratištu za decu kako bi im prve školske dane učinili radosnijim i olakšali početak nove… »

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

PR objave pre 9 dana
Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući Sporazumu o revitalizaciji arteske česme na centralnom gradskom trgu u Zaječaru. Sporazum su potpisali gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, predsednik… »

Transparentnost javnih finansija: Kontrola državne pomoći i javno-privatna partnerstva

PR objave pre 12 dana
Ko sve ima pravo da inicira postupak kontrole državne pomoći? Koji su izazovi veće kontrole državne pomoći i kako se javno-privatna partnerstva reflektuju na državnom, a kako lokalnom nivou? Da li se većim uključivanjem građana povećava… »

Goodyear ponovo na auto trkama

PR objave pre 13 dana
Posle trinaest godina predaha Goodyear se vratio na međunarodnu scenu trka sportskih automobila. Goodyearovi najnoviji trkački pneumatici, koji su izdržali dvanaest hiljada kilometara testiranja na sedam različitih trkališta po svetu, doživeli su… »

BIS ponosna na brojne uspehe svojih učenika

PR objave pre 23 dana
Britanska internacionalna škola je u toku protekle školske godine uvela brojne inovacije i poboljšanja koja su donela odlične akademske rezultate. Učenici BIS dobili su nagrade na ispitima Cambridge Assessment International Education, AS i A Levels i… »

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

PR objave pre 26 dana
Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?". To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija… »

Pravilnom upotrebom pneumatika do sigurne vožnje

PR objave 15.08.2019
Pneumatici su sastavni deo svakog vozila jer predstavljaju njegov jedini kontakt sa podlogom. Pravilnim izborom i upotrebom pneumatika pobrinućete se za svoju sigurnost i sigurnost ostalih učesnika u saobraćaju. Pošto gumena smeša može pri… »

Prevoz do Belgrade Beer Fest-a i nazad "za dž"!

PR objave 09.08.2019
Tokom pet dana ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a biće održano više od 120 besplatnih koncerata, a kompanija HEINEKEN Srbija organizovaće bezbedan i besplatan prevoz za hiljade i hiljade ljubitelja piva i tvrđeg zvuka, u okviru tradicionalne akcije… »

Pravi izbor škole za 2019/20 školsku godinu - BIS

PR objave 09.08.2019
Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji koja sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu. U Beogradu, u prestižnoj četvrti na Dedinju, u četiri kampusa… »

Kako ćete najbezbednije u Vrnjačku Banju na Heineken Lovefest?

PR objave 26.07.2019
Za posetioce Heineken Lovefesta, kompanija HEINEKEN Srbija je i ove godine, u okviru tradicionalne akcije „Društvo, ko vozi kući?", organizovala bezbedan i besplatan autobuski prevoz za odlazak i povratak sa popularnog festivala u Vrnjačkoj Banji. Da… »