PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Goodyear pomera granice vožnje svojom novom serijom pneumatika trkačkog karaktera - Eagle F1 SuperSport

PR objave pre 1 dan
Goodyear nagoveštava dolazak nove serije tri pneumatika pogodnih za puteve i trkačke staze: SuperSport, SuperSport R i SuperSport RS. Svojim naprednim tehnologijama ovi pneumatici iz rastućeg segmenta UUHP (Ultra Ultra High Performance) obezbeđuju vozačima kraći zaustavni put, vrhunsko... »

Trag fondacija vas pita: Vidite li dobro u svom okruženju? - Još 12 dana za prijavu za 12. VIRTUS nagradu

PR objave pre 8 dana
Ostalo je tačno dvanaest dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija već dvanaestu godinu dodeljuje kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, s ciljem da oda priznanje i javno istakne kompanije i pojedinačne darodavce koji na strateški način... »

Goodyear-ov novi pneumatik Eagle F1 Asymmetric 5 spaja luksuznu udobnost, vrhunsko kočenje po kišovitom vremenu i preciznu vodljivost na suvoj podlozi

PR objave pre 8 dana
Goodyear nagoveštava dolazak novog letnjeg pneumatika Eagle F1 Asymmetric 5 koji korišćenjem inovativnih tehnologija obezbeđuje prvoklasne performanse u svim vremenskim uslovima. Pneumatik Eagle F1 Asymmetric 5 odlikuje izuzetno širok spektar dobrih performansi u svim uslovima na putu, pri... »

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

PR objave pre 15 dana
Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic Marketing sprovela među malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u Srbiji, pokazuju da indeks poslovnog optimizma za 2019. godinu iznosi 60,1 odsto što znači da domaći privrednici u... »

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

PR objave pre 17 dana
Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži priliku da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će se održati... »

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

PR objave pre 21 dan
Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći ugroženim kategorijama, posebno deci bez roditeljskog staranja. Zato, već osam godina za redom podržava organizaciju „maliVeliki ljudi" i koristi doba praznika i darivanja, da poseti domove za decu... »

Na Dakaru je, sa svim svojim kamionima, crtu na cilju prešla samo ekipa De Rooy sa Goodyear-ovim teretnim pneumaticima

PR objave pre 21 dan
Svi kamioni ekipe Petronas De Rooy, koji su vozili sa pneumaticima Goodyear ORD, uvrstili su se među prvu desetoricu, a Holanđanin Gerard De Rooy je osvojio treće mesto. Reli Dakar koji se ove godine održao u Peruu, pokazao se kao jedan od najzahtevnijih do sada jer se čak 70 procenata trke... »

Dobra vest "Da dobro ne ostane skriveno" - otvoren konkurs za dvanaestu VIRTUS nagradu za filatropiju

PR objave pre 25 dana
Trag fondacija objavljuje početak konkursa za dvanaestu po redu VIRTUS nagradu za filantropiju. Ova prestižna nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedinačne darodavce koji su na najdugoročniji i najefektniji način podržali inicijative za... »

Kraljevo pomaže razvoj seoskog turizma

PR objave 27.12.2018
Podsticajna sredstava za razvoj seoskog turizma na teritoriji grada Kraljeva, za ovu godinu, dobilo je 20 domaćinstava, od kojih sedam po prvi put. Prema rečima gradonačelnika Kraljeva, na ovaj način uspeli su da ožive sela Rudno, Studenicu, Lopatnicu, Bogutovac, Progorelicu i Gledić. Lokalna... »

Kraljevo na Sajmu EKSPO NIŠ 2018.

PR objave 25.12.2018
Lokalna samouprava Kraljevo prezentovala je svoje kompanije i privredno - turističke potencijale na dvodnevnom Sajamu privrede i preduzetništva EKSPO NIŠ 2018. koji je održan 13. i 14. decembra u niškoj hali "Čair. Ova sajamska manifestacija, koja se odvija u organizaciji Gradske opštine... »

Vučić s Merkelovom u Minhenu: SRB pouzdan partner Nemačke

B92  pre 30 minuta  još 20 povezanih

SAD: Dobio otkaz posle 15 godina rada pa ubio pet kolega

B92  pre 3 sata  još 12 povezanih

Automobil sleteo s puta kod Subotice, stradao suvozač

Novi magazin  pre 2 sata  još 11 povezanih

Prkosi Americi: Erdogan: Ne odustajemo od S-400

Blic  pre 3 sata  još 8 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.