PR objave » Vesti dana

http://www.probjave.com

PR objave

Avala Studios ulaže više od 50 miliona evra u obnovu studija na Košutnjaku

PR objave pre 3 sata
"Avala Studios" uložiće u obnovu studijskog kompleksa na Košutnjaku više od 50 miliona evra, sa ciljem oživljavanja filmske industrije u Srbiji. Na obnovi i izgradnji biće anagažovano više od 250 građevinskih radnika iz Srbije, a radovi će početi već za nekoliko meseci. Generalni... »

Novotel stiže u Zagreb

PR objave pre 5 dana
Orbis Group, strateški partner AccorHotels za Istočnu Evropu, ulaže u dinamičan razvoj na tržištu jugoistočne Evrope Orbis SA, ekskluzivni partner AccorHotela za Istočnu Evropu i Rox d.o.o. potpisali su sporazum o saradnji koji će rezultirati otvaranjem hotela Novotel u Zagrebu krajem 2020.... »

Dve pobede na prestižnim testovima revija ADAC/TCS/OAMTC i Auto Bild potvrđuju izvrsnost Goodyear-ovih zimskih pneumatika i pneumatika za celu godinu

PR objave pre 8 dana
Uprkos sve većoj konkurenciji na tržištu pneumatika, Goodyear je pobedama na testovima revija ADAC/TCS/OAMTC i Auto Bild, dokazao da su njegovi pneumatici na samom vrhu. Pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 je na reviji Auto Bild osvojio prvo mesto na testu pneumatika za celu godinu, dok je pneumatik... »

Želiš li da podigneš svoje veštine na viši nivo?

PR objave pre 8 dana
Prijavom za "LevelUp - Podigni nivo svojih veština!" dobijaš priliku da besplatno učestvuješ na dvodnevnom seminaru profesionalnih veština koji ima za cilj da studente spremi za predstojeći sajam zapošljavanja "JobFair18 - Kreiraj svoju budućnost!" i da im pomogne da se poslodavcima... »

Pneumatik Dunlop Winter Sport 5 je pobednik na testu zimskih pneumatika revije Auto Bild

PR objave pre 15 dana
Dunlopov zimski pneumatik Winter Sport 5 je pobednik na testu zimskih pneumatika ugledne nemačke revije Auto Bild. Revija Auto Bild je pomenuti pneumatik Dunlop Winter Sport 5 označila kao "vrhunski pneumatik bez ikakvog nedostatka." Dunlop Winter Sport 5 pobednik je na testu zimskih pneumatika... »

BEST Beograd prima nove članove!

PR objave pre 15 dana
Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd prima nove članove! Ukoliko želite da upotpunite svoje studije radom u internacionalnoj studentskoj organizaciji, želite da putujete, upoznate ljude širom Evrope i u isto vreme razijate svoje lične i profesionalne veštine organizovanjem... »

Nova serija teretnih pneumatika FUELMAX PERFORMANCE sa do sada najboljim stepenom iskorišćenja goriva

PR objave pre 21 dan
Nova serija teretnih pneumatika koje Goodyear predstavlja na sajmu privrednih vozila IAA 2018 može voznom parku sa sto vozila da uštedi 290.000 evra godišnje na troškovima za gorivo*, a proizvođačima teretnih vozila pomaže da zadovolje sve strože zahteve u pogledu emisija. Na sajmu su... »

Prvi Audijev električni SUV automobil e-tron opremljen Goodyearovim pneumaticima Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

PR objave pre 22 dana
Nemački proizvođač automobila je za prvu opremu svog potpuno električnog sportskog terenskog vozila izabrao Goodyearove pneumatike Eagle F1 Asymmetric 3 SUV. Zahvaljujući svojoj tehnički naprednoj konstrukciji, ovi pneumatici se uspešno suočavaju sa izazovima većeg habanja koje donose... »

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

PR objave pre 26 dana
Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika, među kojima su dužina kruga, promene visine i pretencioznost zbog starije i agresivnije podloge. Sve Dunlopove ekipe imaće na raspolaganju pneumatike u opcijama A i B - meke i srednje... »

Četrnaesti Sajam poslova i praksi u Beogradu

PR objave 13.09.2018
Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair18 - Kreiraj svoju budućnost!‟ održaće se 5. i 6. novembra 2018. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Organizatori Sajma su dve studentske, apolitične i... »

MIP Kosova: Lažna vest o Lesotu

Danas  pre 4 sata  još 3 povezane

Zaev: Spreman sam da razgovaram sa svima za konsenzus

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Vremenska prognoza Sutra ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo

Večernje novosti  pre 4 sata  još 2 povezane

Skot: Politika SAD nije novost

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.