PR objave

Uhvati zalet i pokreni pravednije društvo - Trag fondacija objavila konkurs za program podrške javnom zagovaranju "Pokret…

PR objave pre 3 dana
Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet", objavila je početak konkursa za podršku javnom zagovaranju. Program se sprovodi u partnerstvu sa Centrom za socijalnu politiku i u saradnji sa Koalicijom za razvoj solidarne ekonomija… »

BEST međunarodni akademski seminar - "GENE in a bottle"

PR objave pre 3 dana
Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd sedamnaesti put organizuje međunarodni akademski seminar pod nazivom "GENE in a bottle" koji će se održati od 14. do 23. jula u Beogradu. Na ovogodišnjem seminaru, 22 učesnika iz 12 evropskih zemalja… »

Veliki izbor Brendit dodataka za torbice na MilitaryShop.rs

PR objave pre 7 dana
Pripremite se za leto nabavkom Brendit torbice za lične stvari i korisnih dodataka koje kačite na opasač i torbice, koje ćete svakodnevno nositi i koristiti dok ste na putovanju. Pregledajte ponudu Brendit resursa i dodataka za torbice na adresi… »

Održana akcija "Priroda u gradu - Kreirajmo male oaze za očuvanje pčelinjih zajednica" - Kompanija Pernod Ricard deseti put…

PR objave pre 14 dana
Kompanija Pernod Ricard je deseti put, na globalnom nivou sprovela inicijativu „Dan odgovornosti", kada se preko 18.500 zaposlenih širom sveta angažuje s ciljem podizanja svesti o neophodnosti očuvanja i obnove životne sredine i biodiverziteta… »

Damaskus noževi i mačevi, Igra Prestola i MilitaryShop.rs

PR objave pre 14 dana
Na e-commerce portalu MilitaryShop.rs moguće je naručiti noževe i mačeve od Damaskus čelika, koji su bili inspiracija za kreiranje čuvenog oružja od Valirijskog čelika u TV serijalu "Igra prestola". Fiksni nož od Damskus čelika Marttiini ima… »

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

PR objave pre 16 dana
Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom dvoru proslavila 25 godina postojanja i uspešnog obrazovanja prestižne osnovne i srednje škole, koja je svojim izuzetnim obrazovnim programima otvorila… »

Atraktivna ponuda bermuda na MilitaryShop.rs

PR objave pre 22 dana
Pronađite najatraktivnije bermude za toplije vreme, letnje i prolećne šetnje, za avanturu, na e-trgovačkoj platformi kompanije Military Shop Beograd. U ponudi su originalni modeli bermuda brendova Pentagon, Surplus, Militaria, 5.11. i Armiline po… »

"Šekspir je strava!" - Predstava osnovne škole British International School

PR objave pre 23 dana
Učenici osnovne škole British International School su maestralno obeležili kraj školske godine. Pred brojnom publikom odigrali su predstavu „Šekspir je strava!" (orig. Shakespeare Rocks!) 2. juna u Kulturnom centru "Vlada Divljan". Vredni osnovci… »

Građani i kompanije sve više doniraju humanitarnu pomoć

PR objave pre 29 dana
U 2021. godini u Srbiji su građani i kompanije donirali 42,5 miliona evra za opšte dobro, prema istraživanju „Srbija daruje 2021" koje je sproveo Catalyst Balkans. Čak dve trećine dobrotvornih akcija su bila humanitarna davanja, prevashodno… »

Tattoo rukavi - Imitacije tetovaža na MilitaryShop.rs

PR objave pre 30 dana
Zašto ne biste odabrali i imali različite tetovaže na vašoj ruci u zavisnosti od raspoloženja, korišćenjem tattoo rukava kao odevnog predmeta? Na MilitaryShop.rs po vašem ukusu odaberite imitacije tetovaža koje se navlače na ruku. Tattoo rukav… »