Radio sto plus

Otvorena ORA Ribariće 2019

Radio sto plus pre 1 dan
Svečanim defileom oko 130 akcijaša iz Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine i raportiranjem komandira brigada večeras je u Novom Pazaru otvorena Omladinska radna akcija “ORA Ribariće 2019”. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac… »

Od oportuniteta 10 miliona za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin

Radio sto plus pre 21 sat
Vlada Srbije izdvojila je blizu 10 miliona dinara prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet) za finansiranje četiri projekta od javnog interesa u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu. Opšta bolnica u Novom Pazaru dobiće 3,8 miliona… »

Dan Nikole Tesle proglašen i u Kanadi

Radio sto plus pre 22 sata
Kanada se priključila državama koje su 10. jul, rodjendan jednog od najvećih pronalazača u istoriji nauke i tehnike Nikole Tesle, proglasile za Dan Tesle. Povodom 163. godišnjice od Teslinog rodjenja 1856. na svečanosti u Edmontonu, glavnom gradu… »

Mihajlović: Nema više suza, vreme je za borbu

Radio sto plus pre 22 sata
Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović rekao je danas da mu je ponestalo suza i da je spreman za borbu protiv leukemije. Mihajlović je u subotu otkrio da boluje od leukemije, a danas je u pismu koji je objavio "Gazeta delo Sport" poručio: "Vidimo… »

Despot: Nepovoljno vreme za suzbijanje komaraca, najviše ih je za poslednjih deset godina

Radio sto plus pre 22 sata
Direktorka Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju Dragana Despot izjavila je da je ova godina "teška" za suzbijanje komaraca jer su hidrometorološki uslovi izuzetno povoljni za njihovu pojavu i razvoj. "Da bi se komarci tretirali potrebno je tri dana… »

Na DUNP upisano 653 brucoša

Radio sto plus pre 2 dana
Na prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija u junskom upisnom roku na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru upisano je 653 brucoša, od kojih će se 474 školovati o trošku budžeta. Kako je saopšteno iz ove visokoškolske ustanove za… »

Elzan Bibić osmi mlađi senior Evrope na 5.000 metara

Radio sto plus pre 2 dana
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić zauzeo je večeras osmo mesto u finalu trke na 5.000 metara na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Jevleu. Dvadesetogodišnji Novopazarac, koji je ranije danas osvojio bronzanu medalju u disciplini 1.500… »

Halep deklasirala Serenu Vilijams za prvu titulu na Vimbldonu

Radio sto plus pre 2 dana
Rumunska teniserka Simona Halep osvojila je titulu na Vimbldonu, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Serenu Vilijams u dva seta, 6:2 i 6:2. Prva Rumunka u istoriji koja je osvojila najprestižniji turnir na svetu u potpunosti je nadigrala Amerikanku i… »

EP za mladje seniore: Bibiću bronza na 1.500 metara

Radio sto plus pre 2 dana
Atletičar Srbije Elzan Bibić osvojio je danas bronzanu medalju u disciplini 1.500 metara na Evropskom prvenstvu za mladje seniore u švedskom gradu Jevleu. U konkurenciji 12 srednjeprugaša, dvadesetogodišnji Novopazarac je u finalu ostvario vreme od… »

Siniša Mihajlović: Testovi krvi su pokazali da imam akutnu leukemiju

Radio sto plus pre 2 dana
Trener Bolonje Siniša Mihajlović potvrdio je danas da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije. On je na konferenciji potvrdio da je na dodatnim pregledima, kojim je podvrgnut zbog groznice, pokazano da boluje od leukemije. "Imao sam… »

Radio sto plus, najnovije vesti »