Radio sto plus » Vesti dana

http://radiostoplus.com

Radio sto plus

Načelnik PU Novi Pazar odbacuje optužbe lokalne samouprave

Radio sto plus pre 2 sata
Načelnik Policijske uprave Novi Pazar Rešad Džanković odbacio je danas optužbe lokalne samouprave za pasivnost tokom jučerašnjeg incidenta u lokalnoj skupštini. On je u saopštenju za javnost naveo da policija nije predhodno obaveštena o interesovanju građana da prisustvuju održavanju... »

Reakcije: Osuda, internacionalizacija i zahtev za povlačenje vojske i policije

Radio sto plus pre 1 sat
Predstavnici pet stranaka osudili su danas na zajedničkoj konferenciji za novinare “vandalizam i nasilničko ponašanje kojim je na poslednjoj sednici narušen ugled Skupštine Novog Pazara”. Čelnici Sandžačke demokratske partije (SDP), Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Stranke za... »

Raška: Večeras izložba Sylvie Kovjenić

Radio sto plus pre 2 sata
Večeras će u raščanskoj Galeriji centra za kulturu "Gradac" biti otvorena izložba beogradske slikarke Silvije (Sylvia) Kovjenić. Izložba pod naslovom "Kvadrati: Merna jedinica za zamišljenu površinu između" obuhvata seriju radova koja podrazumeva kvadrate kao ,,merne jedinice’’ za... »

Odbojkašice Srbije sa prvog mesta u polufinale SP

Radio sto plus pre 32 minuta
Odbojkašice Srbije pobedile su danas u Nagoji Italiju sa 3:1 u setovima (25:21, 25:19, 23:25, 25:23), u utakmici poslednjeg, trećeg kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u Japanu. Srbija je ostvarila devetu pobedu na turniru, a Italija je pretrpela prvi poraz. Odbojkašice Srbije će tako sa prvog... »

Gardijan: Asanž mora da se kloni politike, da vodi računa o svojoj mački i čisti svoj toalet

Radio sto plus pre 32 minuta
Osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu koji je našao utočište u Ambasadi Ekvadora u Londonu, rečeno je da mora da se kloni politike, da čisti svoj toalet i da se bolje stara o svojoj mački, preneo je danas "Gardijan" (The Guardian). Po novim pravilima, Asanž koji se 2012. sklonio u Ambasadu... »

Poverenik: Nadležni da pruže više informacija o najavljenim izmenama Zakona o radu

Radio sto plus pre 32 minuta
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić ocenio je danas da Vlada Srbije, odnosno Ministarstvo rada, treba da pruži javnosti "mnogo više" informacija o najavljenim izmenama Zakona o radu jer kako je rekao, u nedostatku dovoljno valjanih... »

Incident i prekid sednice Skupštine

Radio sto plus pre 1 dan
Sednica Skupštine Novog Pazara prekinuta je danas posle incidenta u kojem su učestvovali pojedini odbornici, javni funkcioneri i građani koji su u salu ušli zajedno sa odbornicima Stranke pravde i pomirenja (SPP). Incidentu u kojem je bilo medjusobnog guranja prethodila je pauza i razgovor... »

GU Novi Pazar: Incidenti posledica podrške Beograda Zukorliću

Radio sto plus pre 1 dan
Gradska uprava Novog Pazara saopštila je da su današnji incidenti u lokalnom parlamentu “posledica manjka podrške koju (Muamer) Zukorlić ima u Novom Pazaru i viška podrške koja mu dolazi iz Beograda”. Oni su naveli da je na zasedanje lokalnog parlamenta “upala grupa Zukorlićevih ljudi... »

SDA: Neodržavanje sednice s ciljem da se izazovu podele

Radio sto plus pre 21 sat
Stranka demokratske akcije Sandžaka (SDA) današnje neodržavanje sednice Skupštine Novog Pazara okarakterisala je kao napad i akt nasilja sa ciljem da se izazovu kriza i podele među Bošnjacima u Sandzaku. SDA, partija koja sa vladajućom Sandžačkom demokratskom partijom (SDP) ima potpisan... »

Skupština: Papir otišao u istoriju

Radio sto plus pre 1 dan
Odbornici Skupštine Novog Pazara od današnje sednice za rad koriste tablete, a umesto papirnog materijala, svi predlozi odluka o kojima se raspravlja dostupni su im u elektronskoj formi. Na zvaničnoj stranici grada odbornicima i novinarima je na raspolaganju elektronski materijal za sednice, kao... »

Saudijska Arabija sprema izveštaj u kojem priznaje ubistvo Kašogija

Nova ekonomija  pre 5 sati  još 26 povezanih

Vučić: Šta god da je Kosovo za Amerikance, za nas je takozvano

Vesti online  pre 2 sata  još 21 povezana

Hapšenje zbog požara u rezervatu Carska bara

Novi magazin  pre 3 sata  još 20 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.