Rešetka

Uhapšeni funkcioneri „Komunalca“ jer su otpisivali dugove kao da su zastrareli

Rešetka pre 25 minuta
Policijci u Nišu uhapsili su A.H. (58), bivše odgovorno lice JP „Komunalac“ Bujanovac i R.H. (59), odgovorno lice ovog javnog preduzeća, zbog zloupotrebe službenog položaja. Osumnjičeni A.H, kao odgovorno lice ovog komunalnog preduzeća, u… »

Nema povređenih u sudaru autobusa i automobila u Leskovcu

Rešetka pre 1 sat
U sudaru autobusa privatnog prevoznika „Jugotrans“ i vozača automobila marke „fiat“, koja se desila nešto pre 11 časova u Ulici Južnomoravskih brigada, povređenih nema. Kako nam je rečeno u Policijskoj upravi Lesskovac, pričinjena je samo… »

Od maja struja skuplja za 8, gas za 9 odsto

Rešetka pre 1 dan
Od 1. maja struja za domaćinstva biće skuplja 8 posto, a gas za 9 procenata, prenosi RTS. Očekuje se da Agencija za energetiku danas i zvanično da saglasnost za to povećanje cena. Nova cena kilovat sata sa PDV-om električne energije za domaćinstva… »

Policija posle tri i po meseca otkrila da je maloletnik opljačkao zlataru „Kode“ u centru Leskovca

Rešetka pre 17 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg mladića koji je 17. novembra u centru Leskovca na Bulevaru oslobođenja razbio izlog na zlatari „Kode“, iz njega ukrao izloženi nakit i… »

Niška policija uhvatila 45 pijanih i drogiranih vozača: Jedan uzeo kokain, bensedin, marihuanu i alkohol, pa seo za volan

Rešetka pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u centralnoj akciji pojačane kontrole, isključili su iz saobraćaja 45 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i dvojicu koji su vozili i pod… »

Cvetanović poručio privatnim prevoznicima da mu se više ne javljaju ni na ulici, a kamo li da traže novo povećanje cena

Rešetka pre 20 sati
Leskovački gradski većnici odbili su danas zahteve za povećanje cena taksi usluga, kao i smeštaja u državnim vrtićima, ali je zato prevoznicima kojima je poveren gradski i prigradski prevoz odobreno novo povećanje cena od 19,6 posto. Ovo je… »

Nova ulica pored stadiona nosiće ime heroja sa Košara Radoša Cerovića

Rešetka pre 20 sati
Da će nova ulica pored gradskog stadiona nositi ime Radoša Cerovića rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. „Bilo je dosta predloga kako da se zove ta ulica, bilo je predloga i da se zove po borcu sa Košara. Mi smo razgovarali sa… »

Leskovački naprednjaci biraju novo rukovodstvo – Cvetanović: Ako me predlože prihvatiću, ako su za nekog drugog…

Rešetka pre 20 sati
Leskovački lider naprednjaka Goran Cvetanović najavio je danas da će Izborna Skupština Gradskog odbora Srpske napredne Leskovac biti održana 27. aprila tekuće godine, te naglasio da će, ukoliko ga predlože, on prihvatiti kandidaturu, ali i da će… »

Vampiri sviraju u Nišu

Rešetka pre 1 dan
Povodom promocije novog albuma „Letimo“ u izdanju PGP RTS-a i nakon 30 godina, od objavljivanja albuma „Be-be“ grupa Vampiri nastupiće u okviru svoje turneje 8. aprila u niškom klubu Sunset sa početkom od 21 čas . Devedesetih godina Vampriri… »

Novac prevarenih Leskovčana završio na nepoznatom računu u Kini?

Rešetka pre 16 sati
Novac Leskovčana koji su oštećeni u piramidalnoj prevari završio je na računu kompanije u Kini, kompanije nepoznatog vlasnika, i tim parama više ne može da se uđe u trag, tvrde IT stručnjaci. Nišlija Jovan Soldatović kaže za Novu da je došao… »

Rešetka, najnovije vesti »