RINA » Vesti dana

http://www.rina.rs

RINA

Seljanima u Kaoni vraćena planina

RINA pre 3 sata
Lučani – Porodice Pajović, Đorđević, Tanasković i Gudžulić u Kaoni dobile su 542 hektara seoskih utrina, pašnjaka i šuma u rodnome selu, i pripremaju veselje i čast za susede. Imovina im je bila oduzeta rešenjem Narodnog odbora opštine Guča iz 15. avgusta 1960. godine kada je... »

Zlatibor spremno dočekuje uskršnje i prvomajske praznike

RINA pre 9 sati
Zlatibor - Najposećenija planina Srbije, i ove godine za uskršnje i prvomajske praznike očekuje veliki broj gostiju, koji će toplo i sunčano vreme iskoristiti za odmor na "zlatnoj" planini. Hoteli, agencije, restorani, zabavni parkovi i brojne atrakcije spremno dočekuju sve goste koji... »

Gojgić: Konkurs za subvencije poljoprivrednicima posle 1. maja, opredeljeno 42 miliona

RINA pre 4 sata
Čačak - Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za područje teritorije grada Čačka za 2019. donet u skladu sa Zakonom o podsticaju u poljoprivredi, na koji je prethodno saglasnost dalo nadležno ministarstvo, rekao je načelnik Gradske uprave za... »

Parezanović: Narod je pokazao kome veruje, Obradović ne može da vodi ni svoju stranku, a ne državu

RINA pre 5 sati
Čačak - Narodni poslanik i poverenik SNS Marko Parezanović zahvalio se članovima i simpatizerima na velikoj podršci iskazanoj na skupu u Beogradu, istakavši da je Čačak grad iz koga je krenulo najviše naprednjaka u celoj centralnoj i zapadnoj Srbiji i da su oni prešli 150 kilometara, a... »

Radojević: Zbog važnih tema, možda ćemo prisustvovati sutrašnjoj sednici

RINA pre 6 sati
Čačak - Nije isključeno da će se predstavnici GG „Za napredniji Čačak” sutra naći na skupštinskom zasedanju jer kako je rekao prvi čovek Aleksandar Radojević na dnevnom redu su teme veoma važne za grad Čačak kao što su Statut i pitanje Zračka. „Mi smo tu da branimo stavove... »

Todorović: Biće pokrenut disciplinski postupak protiv Zečevića

RINA pre 7 sati
Čačak – Nakon što je član obezbeđenja zabranio novinarima i opozicionim odbornicima da u petak uđu u salu Gradskog veća, gradonačelnik Milun Todorović izjavio je da se sastao sa predstavnicima firme koja obezbeđuje zgradu gradske uprave. “Zahtevao sam da se lice koje je zabranilo ulaz... »

Nešić: Nastavlja se realizacija najznačajnijih infrastrukturnih projekata

RINA pre 7 sati
Užice – Grad Užice je jedan od finansijskih najstabilnijih gradova u Srbiji i najveći problem je što nema dovoljno firmi koje mogu da isprate potrebe u smislu izvođenja radova za intervencije i investicije koje imamo na raspolaganju, rekao je za RINU zamenik gradonačelnika Užica Nemanja... »

Borovnica – novi srpski brend! Velika potražnja za našim plodovima u inostranstvu

RINA pre 1 dan
Beograd – Borovnica je kod brojnih srpskih voćara prepoznata kao biljka budućnosti, pa se tako nekadašnji proizvođači maline sada odlučuju za uzgoj ovog voća. U selu Dokmir, Biljana Papić, podigla je zasad borovnice na deset hektara i nije se pokajala, jer je odluku donela nakon punih... »

Dragačevci se bune zbog pretplate na groblju: Mog dedu na onom svetu ne zanima televizor

RINA pre 1 dan
Lučani – Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to doneti i račun za, verovali ili ne – televizijsku pretplatu. Ilija Domanović zvani Đavo predsednik je sela i on je podržao lokalnog sveštenika i svoje meštane u zahtevu da se na... »

Sa srećom: Cveti, slava Unije „Čačak 2000”

RINA pre 1 dan
Čačak – Udruženje privrednika „Unija 2000” u Čačku obeležilo je danas krsnu slavu Cveti, ulazak gospoda Hrista u Jeruslim. Službu je držao prota čačanski Saša Jolović a pozdravne besede Dragan Čakarević („Evrolajn”), direktor Naučno tehnološkog parka Čačak Mirko Pešić,... »

©2019 Netmark d.o.o.