RINA

Krivična prijava zbog nedozvoljenog prometa duvana

RINA pre 46 minuta
Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena… »

Pijan provalio u policijsku stanicu i ukrao lisice, kazna 120.000 dinara

RINA pre 2 sata
Čačak - M. S. (30) iz Trnave kod Čačka osuđen je na kaznu od 120.000 dinara, pošto je pijan odvalio vrata na policijskoj stanici u Slatini i u džep stavio lisice za vezivanje američke proizvodnje, vredne 1.552 dinara. Optužni predlog OJT u… »

Prijateljstvo Norveške i Gornjeg Milanovca: Sledi učvršćivanje privredne saradnje

RINA pre 1 sat
Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević boravio je u zvaničnoj poseti komuni Vefsn u Norveškoj, i to na poziv Jana Arnea, koji je poslednjih 18 godina bio predsednik opštine. Poseta je počela zajedničkim polaganjem… »

U Kulturnom centru izložba „Kraljevački polukrug”

RINA pre 3 sata
Kraljevo - U Galeriji Kulturnog centra u Ribnici u sredu, 23. oktobra u 19 sati, biće otvorena izložba slika i fotografija pod nazivom ,,Kraljevački polukrug“ autora Dobrila Čuljkovića Čuljka, poznatog kraljevačkog fotografa i slikara. Tokom pet… »

Auto sletelo sa puta, probijena ograda na kasarni

RINA pre 5 sati
Čačak – Sinoć oko 23 časa došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozilo marke “alfa romeo” koje se kretalo iz centra Čačka ka naselju Atenica, pod još neutvrđenim okolnostima sletelo sa kolovoza i probilo ogradu na vojnoj kasarni, koja se… »

Problem oko novca: Teški pregovori sa Behtelom za izgradnju Moravskog koridora i dalje u toku (VIDEO)

RINA pre 2 sata
Nova Varoš – Komercijalni ugovor za izgradnju Moravskog koridora biće potpisan najkasnije za deset dana, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović. “Izuzetno teški pregovori sa kompanijom… »

Fabrika vode izgrađena u rekordnom roku: Užičanima sa česme potekla ispravna voda

RINA pre 1 dan
Užice - Puštanjem u rad Fabrike vode na Cerovića brdu, Užičani su konačno dobili kvalitetnu vodu za piće, čime je rešen dugogodišnji problem koji je izazvala pojava cijanobaketerija na jezeru Vrtuci krajem 2013. godine, a kako bi se ponovo mogla… »

U održavanje regionalnih puteva biće uloženo milijardu dinara: Nova Varoš više nije zaboravljena

RINA pre 1 dan
Nova Varoš – Ulaganje u kapitalne investicije se nastavlja, jer opština Nova Varoš više nije zaboravljena od svih. Nakon što je na planini Zlatar ar poskupeo čak 12 puta, u planu su i novi projekti. “Ta planina je naša nada za razvoj turizma… »

Ona je odgajila čak pedesetoro dece: Milica iz Brđana je žena heroj (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 18 sati
Gornji Milanovac – Za Milicu Spasojević može se reći da ima ogromno srce u kom živi armija dece, jer ova žena iz sela Brđani odgajila je preko pedesetoro mališana, od kojih je rodila samo troje. Davnih šesdesetih godina, uz podršku muža Filipa… »

Uskoro gotova Gold gondola: Radovi na Zlatiboru ušli u završnu fazu

RINA pre 2 dana
Čajetina - Na međustanici „Gold gondole“, pored Ribničkog jezera radovi na postavljanju ankera su u punom jeku. Pored predstavnika kompanije „Amiga“ iz Kraljeva i MPP „Jedinstvo“ iz Sevojna, prisutni su stručnjaci i instruktori francuske… »

RINA, najnovije vesti »