RINA

Mihajlovićeva Đilasu: Pozivate ljude na okupljanja u vreme epidemije, a pokušavate drugima da delite lekcije

RINA pre 1 sat
Potpredsednica Vlade Srbije i članice Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pokušava da zloupotrebi tešku situaciju u vezi sa korona virusom za sticanje političkih poena. "Dok Dragan… »

Najveća gondola na svetu u završnoj fazi: Od Zlatibora do Tornika za samo 25 minuta

RINA pre 1 sat
Čajetina - Radovi na postavljanju glavne sajle koja će nositi zlatiborsku gondolu se privode kraju. Grupa stručnjaka iz Francuske koja je glavna za obavljanje ovih poslova nalazi se u Čajetini od polovine juna, kada se krenulo sa poslovima uplitanja i… »

Smanjen broj zaraženih u Zlatiborskom okrugu: Korona virusom zaraženo još 20 lica

RINA pre 2 sata
Užice – Na području Zlatiborskog okruga potvrđeno je još 20 novih pozitivnih slučajeva na korona virus. U Požegi 9, Novoj Varoši 5, Sjenici 4 i u Priboju 1 i u Užicu 1. Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 892 slučajeva… »

Crni scenario u Kraljevu: Tri lica preminula u jednom danu i 63 uzorka pozitivna na korona virus

RINA pre 23 sata
Kraljevo - Prema informacijama dobijenim iz Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je ponovo promenjena i najteža je od početka epidemije koronavirusa. Od 64 testirana uzorka u labaratoriji Veterinarskog… »

Težak dan za Zlatiborski okrug: Još 100 zaraženih osoba, život izgubila četiri pacijenta

RINA pre 1 dan
Užice - U Zlatiborskom okrugu potvrđeno jje 100 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19: Užice – 30, Nova Varoš – 17, Požega – 16, Čajetina – 13, Sjenica – 11, Prijepolje – 5, Bajina Bašta – 4, Arilje – 2, Kosjerić – 1 i… »

Treći smrtni slučaj u Čačku za manje od 24 sata: Preminula još dva pacijenta starosti 72 i 45 godina

RINA pre 1 dan
Čačak – U Čačku su od posledica korona virusa preminule još dve osobe, što je treći smrtni ishod za manje od 24 sata. Radi se o pacijentima starim 72 i 45 godina, koji su imali tešku kliničku sliku, ali i pridružene hroniče bolesti. RINA… »

Evo kako da neutrališete negativnu energiju i mirnije spavate: Rade pronalazi podzemne vode preko trideset godina koje zna…

RINA pre 1 dan
Čačak - Gde se kriju podzemne vode zna čačanski rašljar Rade Đurakić, ali ko bi se u njegove sposobnosti uzdao da on nije na svom placu iskopao bunar još pre trideset godina. "Bunare određujem pomoću bakarnih žica, trožilnim kablovima, a… »

Za njih radno vreme i korona virus ne postoje: Srpski seljaci su na njivima od jutra do mraka, po najvećim vrućinama (FOTO)

RINA pre 18 sati
Gornji Milanovac - Upeklo julsko sunce nad Srbijom, sa temperatorom od 30 stepeni u hladu, posle obilnih kiša čini da je za rad u polju još vrelije. U selima za vreme korona virusa posla na pretek, od kosidbe trave, baliranja i plašćenja sena, a rad… »

Konačno osmeh na licima Milosavljevića: Dobri ljudi vrednoj braći poklonili ždrebicu

RINA pre 23 sata
Lučani – Hitri konji porodice Milosavljević koji su godinama izvlačili drva na planini i tako ukućanima donosili zaradu i ove godine otišli su na Taru, ali poslednji put. Deset vrednih životinja usmrtila je nabujala Morava, a Veljko Milosavljević… »

Porodice sa troje i više dece moraju imati veća prava: Oni su heroji nacije

RINA pre 1 dan
Čačak - Srbija je ovih dana na nogama, nakon objave majke koja je dobila odbijenicu za svoje peto dete za roditeljski dodatak jer je iznad „propisane granice“ po zakonima naše zemlje. Na sastanku sa ministarskom Slavicom Đukić Dejanović u… »

RINA, najnovije vesti »