Ritam grada Kg » Vesti dana

http://www.ritamgrada.rs/kragujevac/

Ritam grada Kg

KVK Radnički i zvanično u Regionalnoj ligi

Ritam grada Kg pre 12 sati
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca predstojeće sezone će i zvanično igrati Triglav regionalnu A2 ligu, odlučeno je na sastanku Upravnog odbora ovog takmičenja, u Splitu. Pored Kragujevčana, novajlije u takmičenju su i Koper iz istoimenog slovenačkog grada i Galeb iz hrvatske Makarske. U... »

IZ UGLA PROFESORA! Predrag Ivković: Ljubav prema predmetu mnogo zavisi od profesora

Ritam grada Kg pre 12 sati
Profesor pravne grupe predmeta, Predrag Ivković kojeg učenici Ekonomske škole u Kragujevcu obožavaju je za portal Ritam Grada odlučio da podeli nekoliko stavova o temama o kojima bi svako prosvetno lice trebalo da razmišlja. Ivković je treća generacija u porodici koja se bavi prosvetom pa mu... »

Počela ulična prodaja polovnih udžbenika

Ritam grada Kg pre 12 sati
Ulična prodaja polovnih udžbenika za osnovne i srednje škole počela je na platou kod Suda u Kragujevcu, a cene su znatno niže u odnosu na one nove, u knjižarama. Cene zavise od stanja udžbenika i kreću se od 100 do 400 dinara, a u bogatoj ponudi prodavaca đaci i roditelji mogu pronaći... »

Radnici iskopali eksplozivnu napravu kod Skupštine grada

Ritam grada Kg pre 1 dan
Radnici koji su postavljali kanalizaciju na gradilištu novog parkinga u ulici Save Kovačevića, kod nekadašnje zgrade Naftne industrije Srbije, iza Skupštine grada Kragujevca, pronašli su neeksplodiranu artiljerijsku garanatu iz Drugog svetskog rata. Pripradnici kragujevačke Uprave za vanredne... »

Kragujevac bez gasa u petak i subotu

Ritam grada Kg pre 1 dan
JP „Srbijagas“, Novi Sad obaveštava korisnike u Kragujevcu da će zbog neophodnih radova na proširenju distributivne gasne mreže doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u periodu od petka u 7 časova do subote u 21 sat. Bez gasa će ostati svi potrošači koji se... »

CECA: Nisam potpisala ugovor o koncertu u Kragujevcu

Ritam grada Kg pre 1 dan
Povodom otkazivanja koncerta koji je trebalo da se održi sutra u Woodland Resortu u Kragujevcu, oglasila se i Svetlana Ražnatović Ceca, koja je otkrila da ugovor nikada nije ni potpisan. Cecinu objavu sa Isntagrama prenosimo u celosti: „Draga publiko, vi ste mi najvažniji i imate pravo da... »

Dva nova filma u Sinepleksu (REPERTOAR)

Ritam grada Kg pre 1 dan
Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza od danas se nalaze dva nova filma: „Megalodon: Predator iz dalekih dubina“ i „Kristofere Robine gde si?”. „Megalodon: Predator iz dalekih dubina” – Nakon skoro 20 godina od objave, filmska adaptacija bestselera Meg, o gigantskoj ajkuli,... »

”Zoohigijena” nadležna za hvatanje zmija na javnim mestima

Ritam grada Kg pre 2 dana
Kragujevac je dobio službu nadležnu za hvatanje zmija koje se tokom letnjih meseci pojave na neželjenim mestima. Zabeležena i prva intervencija kada se zmija pojavila u samom centru grada. Uplašeni građani do sada nisu znali kome bi se obratili. Služba Zoohigijene je opremljena za hvatanje... »

Klinički centar u Kragujevcu objavio konkurs za zapošljavanje

Ritam grada Kg pre 2 dana
Klinički centar Kragujevac oglasio je potrebu za prijem u radni odnos trinaestoro zaposlenih. Zaposlenje očekuje 10 pomoćnih radnika u zdravstvu i tri servirke. Oni će biti primljeni u radni odnos na određeno, u trajanju od 12 meseci, sa punim radnim vremenom. Konkurs je otvoren od danas u... »

Izložba fotografija polaznike druge Inkluzivne foto radionice

Ritam grada Kg pre 2 dana
Najbolji radovi polaznika druge Inkluzivne foto radionice, nastali u protekla četiri meseca, na temu „Kragujevac – prestonica moderne Srbije, dva veka posle“, predstavljeni su javnosti na izložbi u Velikom parku. Zajednička nit 16 najboljih fotografija je život, radost, ljubav i pulsiranje... »

©2018 Netmark d.o.o.