Ritam grada Kg » Vesti dana

http://www.ritamgrada.rs/kragujevac/

Ritam grada Kg

Održana osma šetnja “1 od 5 miliona” – građani poručili: Vučiću odlazi (FOTO) (VIDEO)

Ritam grada Kg pre 4 sata
Kragujevčani su večeras, osmu subotu za redom, iskazali nezadovoljstvo stanjem u državi protestnim skupom i šetnjom kroz centralne gradske ulice. Protest u Kragujevcu je ponovo opravdao epitet da je, posle beogradskog, najmasovniji u Srbiji. I ove subote više hiljada građana se pridružilo... »

Uhapšen razbojnik sa fantomkom

Ritam grada Kg pre 12 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu uhapsili su M. M. (1980) iz okoline Кragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da je on od... »

Međuopštinska saradnja stub regionalnog razvoja

Ritam grada Kg pre 14 sati
Na prvoj sednici Saveta Šumadijskog upravnog okruga u ovoj godini predsednicima i predstavnicima opština Šumadijskog upravnog okruga predstavljeni su rezultati i plan rada za 2019. godinu Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja. U ime grada Kragujevca sednici je... »

Promovisana 104 doktora nauka

Ritam grada Kg pre 14 sati
Na promociji doktora nauka, održanoj juče, u amfiteatru Pravnog fakulteta, rektor Univerziteta u Кragujevcu, prof. dr Nenad Filipović, svečano je promovisao 104 doktora nauka koji su, u periodu od maja 2017. do maja 2018. godine, odbranili doktorsku disertaciju na fakultetima Univerziteta u... »

Novi poraz odbojkaša Radničkog

Ritam grada Kg pre 14 sati
I u četvrtom kolu Mini lige, odbojkaši Radničkog pretrpeli su poraz, ovoga puta od Jedinstva iz Stare Pazove, na svom parketu, rezultatom 3:1. Kragujevčani su dobili uvodni set (25:18), ali su zatim kola krenula nizbrdo. Gosti su odmah uzvratili na identičan način, a zatim i preokrenuli, u... »

Zaplenjene cigarete i rezani duvan

Ritam grada Kg pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv šezdesetpetogodišnjeg sugrađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Policija je juče, ispred... »

„Vanja“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg pre 1 dan
Sutra od 12 časova u Pozorištu za decu Kragujevac, igra se predstava „Vanja“, koju je po tekstu Kobija Jamade režirala Emilija Mrdaković, a u ulogama su Nevena Brzaković i Miloš Milovanović. Predstava „VANjA“ govori o idejama, o tome kako se odrasli ljudi i deca osećaju kada ih... »

Koncert benda „Plišani mališan“

Ritam grada Kg pre 1 dan
Sutra od 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a, nastupiće bend „Plišani mališan“. Grupa „Otaka spi“ počinje sa radom još 1995. godine u sastavu: Vladimir Šćepanović, Mirko Šćepanović, Đorđe Novaković, Ivana Novaković i Peđa Miletić. Grupa prvi nastup ima u Kragujevcu, na ŠRAF-u... »

„Otac“ u Teatru

Ritam grada Kg pre 1 dan
Sutra od 20 časova, u Knjaževsko-srpskom teatru igra se predstava, „Otac“, koju je po drami švedskog pisca Augusta Strindberga režirao Marko Misirača. U glavnim ulogama se pojavljuju Miodrag Pejković kao Kapetan, Katarina Janković, kao njegova žena Laura, Jovana Rakićević i Teodora... »

Kabare „Grbave tange“ u SKC-u

Ritam grada Kg pre 1 dan
„Grbave tange – kabare Miodraga Stošića, stiže sutra od 20 časova, u Kutiju šibica SKC-a. „Grbave Tange Šou“ je udruženje umetnika posvećeno konceptualnoj komediji, nastalo u Beogradu 2011.godine. Osnovna ideja na kojoj se bazira ova forma je kombinovanje nekoliko klasičnih oblika... »

©2019 Netmark d.o.o.