Ritam grada Kg » Vesti dana

http://www.ritamgrada.rs/kragujevac/

Ritam grada Kg

ONI NE DOZVOLJAVAJU DA FAKULTET POTONE – Studenti sa Pravnog ponovo DOMINIRALI, a evo kako je tekao put ka tome!

Ritam grada Kg pre 12 sati
Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu osvojili su prvo mesto na sedmom regionalnom takmičenju “Futura Moot court – Simulacija suđenja pred ESLJP”. Tim Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu osvojio je prvo mesto na regionalnom takmičenju u simulaciji suđenja pred... »

Delegacija Južnomoravske regije posetila Kragujevac

Ritam grada Kg pre 1 dan
Saradnja grada Kragujevca i Južnomoravske regije u oblasti obrazovanja, kulture i sporta bila je tema sastanka koji je, u zgradi Gradske uprave, održan između predstavnika lokalne samouprave grada Kragujevca i delegacije Južnomoravske regije. Na jučerašnjem sastanku bilo je reči ne samo o... »

„Šlezinger“ nastavlja OKTOH

Ritam grada Kg pre 24 sata
Muzičke svečanosti „Oktobru hododarje – OKTOH“ koje su počele 4. oktobra, nastavljaju se večeras od 20 časova, u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, koncertom Gradskog kamernog orkestra „Šlezinger“. Uz Bdenje, Moleban i Veliki školski čas, OKTOH je centralna manifestacija kojom... »

„Moje bivše, moji bivši“ u Teatru

Ritam grada Kg pre 1 dan
Popularna predstava Knjaževsko-srpskog teatra „Moje bivše, moji bivši“ igra se sutra, od 20 sati, na sceni „Joakim Vujić“. Reč je o urbanom komadu engleskog autora Di Si Džeksona (u originalu „Moja romantična komedija“), u režiji Slađane Kilibarde. U podeli igraju kragujevački... »

Sjajan start vaterpolista Radničkog u Regionalnoj ligi

Ritam grada Kg pre 11 sati
U izuzetno uzbudljivom i neizvesnom debiju u Regionalnoj A2 ligi, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca slavili su na na gostovanju riječkom Primorju, rezultatom 10:9 (1:2, 3:2, 2:3, 4:2). U duelu sa jednim od najboljih hrvatskih klubova i evropskim vicešampionom iz 2015, Šumadinci su sve vreme... »

XIX JazzFest krajem oktobra

Ritam grada Kg pre 24 sata
Od 26. do 28. oktobra u Knjaževsko–srpskom teatru u organizaciji agencije „Re-Kreativno DUD“ pod pokroviteljstvom grada Kragujevca održaće se XIX Internacionalni JazzFest. Miljan Bjeletić, član Gradskog veća za kulturu, rekao je da je Kragujevac okarakterisan kao grad aletrnativnih... »

Svetski dan hrane biće obeležen i u Kragujevcu

Ritam grada Kg pre 2 dana
Oktobar se obeležava kao “Mesec pravilne ishrane”, sa ciljem skretanja pažnje javnosti da pravilna ishrana predstavlja jedan od najznačajnijih zdravstvenih resursa za očuvanje i unapređenje zdravlja. Ove godine “Svetski dan hrane”, 16. oktobar obeležava se pod sloganom: “Pravilna... »

Javni poziv za upis u privatne vrtiće

Ritam grada Kg pre 2 dana
Gradska uprava za vanprivredne delatnosti uputila je Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova za boravak dece u privatnim predškolskim ustanovama na teritoriji grada Kragujevca, za decu koja se nalaze na Izvodu iz Liste čekanja od 62 do 100 bodova. Zahtevi... »

Književno veče – Portret autora Biljane Stanojević

Ritam grada Kg pre 2 dana
Sutra od 19 časova, u Kontakt galeriji SKC-a, održaće se književno veče „Portret autora Biljane Stanojević“, na kom će biti predstavljena ova pesnikinja i kulturni pregaoc. Biljana Stanojević rođena je 28. marta 1966. u Nišu. Učesnik je mnogobrojnih književnih manifestacija u Srbiji... »

Kinoteka utorkom: „Kad Miki kaže da se boji“

Ritam grada Kg pre 2 dana
U nastavku projekta „Kinoteka utorkom (razvoj filmske publike) & KRAF (retrospektiva najpopularnijih filmova)“, večeras od 20 časova, u kragujevačkom Domu omladine biće prikazan film „Kad Miki kaže da se boji“. Ovaj muzički dokumentarac rediteljke Ines Pletikos, snimljen je 2005.... »

Tramp: Objavite snimke o Kašogiju ako uopšte postoje

Dnevnik  pre 30 minuta  još 16 povezanih

Bilans masakra na Krimu: 20 mrtvih, od toga 11 maloletnika

Vesti online  pre 32 minuta  još 11 povezanih

Tadić saslušan u postupku za ubistvo gardista u Topčideru

Novi magazin  pre 37 minuta  još 9 povezanih

Reakcije na pretnje vešanjem: U svakoj zemlji ima fašista

B92  pre 20 minuta  još 7 povezanih

U vladi Etiopije jednak broj ministarki i ministara

BBC News  pre 1 sat  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.