RTV Novi Pazar » Vesti dana

http://www.rtvnp.rs

RTV Novi Pazar

Ankara: Voz iskočio iz šina, veliki broj povređenih i poginulih

RTV Novi Pazar pre 1 dan
U Ankari je brzi voz iskočio iz šina, a prema prvim podacima stradalo je sedam a provređene su 43 osobe. Guverner Ankare Vasip Šahin je izjavio da brzi voz udario u vagon koji je vršio kontrolu šina na istoj pruzi. ¨Povređene su 43 osobe dok smo 7 sugrađana izgubili. Ekipe i dalje rade na... »

Vozi oprezno! Klizav kolovoz!

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Snijeg koji pada zadržava se na kolovozima, pa se vozačima preporučuje oprez zbog poledice i klizavih kolovoza, posebno u višim predjelima, preko prevoja, mostova, na prilazu tunelima, postrmcu ka Sjenici, magistralnim i drugim putevima. Formiranje snježnog pokrivača trajaće i tokom noći, pa... »

Zatrić: Optimista sam bez obzira na formu i rivala

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da pozitivan bilans protiv Vojvodine na domaćem terenu može da donese psihološku prednost njegovom timu u predstojećem meču 13. kola Superlige. “Verujem, ipak, da će odlučiti igrački elementi, poput servisa, a možda presudi i... »

Idrizović – Foke 6:0, 6:0

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Reprezentativka Srbije u tenisu Fatma Idrizović plasirala se danas u treće kolo 57. juniorskog Oranž bola za igračice do 14 godina u Koral Gejblsu, na Floridi. Četrnaestogodišnja Novopazarka pobedila je u drugom kolu Nemicu Luku Viktoriju Foke sa 2:0 u setovima (6:0, 6:0), dok je na startu... »

Biblioteka u Muzeju

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Novopazarski Muzej ”Ras” priključio se Međunarodnom bibliotečkom programu COBISS i formirao je svoju biblioteku. Van Beograda, to je prva registrovana specializovana biblioteka sa zanimljivim rukopisima i izdanjima. Mnoge institucije u svom sastavu imaju biblioteke. Muzej u Novom Pazaru nije... »

NVO traže posmatrača rada komisije za sufinansiranje medija

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV), Akademska inicijativa “Forum 10” i Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda, kao organizacije civilnog društva, predstavljajiu jedan od mehanizama nadzora nad radom institucija u cillju ostvarivanja zajedničkog interesa građana/ki,... »

Počela euforija pred “najluđu noć”

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Nova godina polako se približava. Euforija gde provesti najluđu noć već se oseća među građanima. Turističke agencije nude primamljive destinacije kao i povoljne cene za sve one koji bi ovu noć proveli van Novog Pazara. Pitali smo u agencijama za koje destinacije su sugrađani najviše... »

IBU kup: Mešovita štafeta 21. u Ridnaun Val Ridani

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Mešovita biatlon štafeta Srbije u sastavu Maida Drndić, Anja Ilić, Damir Rastić i Milanko Petrović zauzela je danas 21. mesto na IBU kupu u italijanskoj Ridnaun Val Ridani. U konkurenciji 23 reprezentacije, pobedu je ostvarila Rusija, ispred Švedske i trećeplasirane Norveške. Mešovite... »

Predškolski ciklus odgoja i obrazovanja-prioritet u radu BNV

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća, Esad Džudžo I potpredsednik Sait Kačapor, posetili su danas Predškolsku ustanovu „Mladost” i sastali se sa direktorkom ustanove, Sabinom Hoćanin i njenim saradnicama. Direktorka PU”Mladost” Sabina Hoćanin i njene saradnice iznele su svoje... »

Trivan: Od eko-taksi do kraja godine oko 12 milijardi dinara

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Ministar životne sredine Goran Trivan izjavio je danas da će iznos od naplate ekoloških taksi do kraja godine biti između 11 i 12 milijardi dinara i da će ministarstvo raditi na tome da se u narednoj godini izdvoji više novca za reciklažnu industriju Srbije. Predsednik Udruženja reciklera... »

©2018 Netmark d.o.o.