RTV Novi Pazar

Posebne mjere Vlade Srbije od danas obavezne u Novom Pazaru i Tutinu

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Uredbom Vlade Srbije, pojedine mere za suzbijanje širenja virusa korona u mestima gde je zbog epidemiološke situacije proglašena vanredna situacija, a to su Novi Pazar, Kragujevac, Vranje i Tutin, od danas postaju obavezne. Od danas je u tim mestima… »

Naučnici dokazali: Svetom se širi nova verzija korona virusa, do 9 puta ZARAZNIJA i to je sada dominantan oblik

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Prema velikoj studiji koja je obuhvatila Evropu i Ameriku, projavila se nova verzija korona virusa, koja prema naučnicima ima veću verovatnoću da zarazi mnogo više ljudi,ali nije jači od virusa iz marta. “To je sada dominantan oblik korona… »

Komunalna infrastruktura i u Ulici Vojkovačkoj

RTV Novi Pazar pre 56 minuta
Javno komunalno preduzeće ”Vodovod i kanalizacija” ovih dana izvodi radove na izgradnji kišne i fekalne kanalizacije i u Ulici Vojkovačkoj, nakon čega će se, kako se najavljuje, pristupiti i izgradnji vodovodne mreže u tom delu grada. Inače, po… »

Brničanin: Voda u potpunosti bezbedna za piće

RTV Novi Pazar pre 39 minuta
Kvalitet vode za piće u potpunosti odgovara Pravilniku o ispravnosti vode – tvrdi direktor JKP ”Vodovod i kanalizacija” Hanefija Brničanin”. Kako bi tu tvrdnju potkrepio, Brničanin je sa jedne česme u Vojkovačkoj ulici natočio vodu u čašu… »

Vučić: Novi Pazar će imati 23 respiratora

RTV Novi Pazar pre 5 sati
U Novi Pazar će sutra biti poslato još deset respiratora, tako da će taj grad imati ukupno 23 respiratora, što će doneti dodatnu sigurnost za Pazarce, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. “Večeras su tamo 22 lekara iz… »

Ombudsman kontroliše rad Zdravstvenog centra u Užicu posle smrti dve osobe iz Sjenice

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Zaštitnik gradjana saopštio je juče da je pokrenuo postupak kontrole rada Zdravstvenog centra u Užicu posle smrti dva pacijenta sa simptomima korona virusa iz Sjenice, koji su pregledani ali ne i hospitalizovani u užičkoj Opštoj bolnici. Ombudsman… »

U Nemačkoj broj preminulih od korone prešao 9.000

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Nemačkoj porastao je za 446, na 195.674, saopštio je Institut za zarazne bolesti Robert Koh. Broj preminulih osoba porastao je za devet, javio je Rojters. U Nemačkoj je od posledica korona virusa preminulo… »

DINAR VREDI KAO NA POČETKU GODINE: Evo koliko košta u odnosu na evro

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi 117,5808 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na četvrtak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru vredi isto kao pre mesec dana i kao na početku godine, a na godišnjem nivou je… »

PONESITE KIŠOBRANE, OČEKUJE SE LETNJA KIŠA

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Danas će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i u većini mesta malo svežije ali i dalje toplo vreme. Ponegde se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: lokalno veća količina padavina za kratak vremenski… »

Vučić: Ni beogradske, ni sandžačke dahije za 30 godina ništa nisu uradili u Pazaru

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je u Novom Pazaru bilo organizacionih problema i da je Ministarstvo zdravlja trebalo ranije da reaguje, ali da to nije razlog za kampanju koja se vodi protiv države, koja je dala više nego ikada… »

RTV Novi Pazar, najnovije vesti »