RTV Novi Pazar » Vesti dana

http://www.rtvnp.rs

RTV Novi Pazar

Nove posteljine za Dečije odleljenje

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Dečije odeljenje novopazarske Opšte bolnice od kompanije Dalas dobilo je 60 kompleta posteljine za decu, ali i njihove mame dok su mališani na lečenju. Donacija je, kažu pedijatri, stigla u pravi čas. Međutim, osim nemedicinskog, ali svakako potrebnog materijala za funkcionisanje zdravstvenih... »

Dupljak: Cilj je ekipni trijumf u K1

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak rekao je danas da na Prvenstvu Srbije u disciplini K1, koje je na programu 30. i 31. marta u dvorani Pendik, očekuje učešće najboljih domaćih boraca i ekipni trijumf svog kluba. “Biće to izborno takmičenje za ovogodišnje Svetsko... »

Grad u službi dece sa Daunovim sindromom

RTV Novi Pazar pre 4 sata
Povodom 21. marta, Međunarodnog dana osoba sa Daun sindromom, gosti gradonačelnika Nihata Biševca bile su devojčice i dečaci, članovi Udruženja psihologa Novi Pazar koji su rođeni sa ovim oblikom hromozopatije. Prvi čovek Novog Pazara Nihat Biševac je istakao da je grad kroz instutucije... »

PANIKA, BOMBA U AMBASADI, POLICIJA NA LICU MJESTA: Evo šta se događa

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Radnici koji izvode radove u dvorištu ambasade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije u Resavskoj 46 pronašli su granatu, prenose srbijanski mediji. Granata je NN tipa i modela. Ambasador je odobrio ulazak policijskim službenicima, a na mjesto događaja je došla kontradiverziona ekipa. Novi.... »

RTO Sandžaka i TO Novi Pazar na Jadranskom sajmu turizma u Budvi

RTV Novi Pazar pre 6 sati
RTO Sandžaka i TO Novi Pazar će na 28. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo predstaviti bogato kulturno nasleđe, raznovrsne sportske, turističke i kulturne manifestacije,banje za opuštanje i boravak, aktivni odmor na planinama i prirodne lepote Grada Novog... »

Kako zaštiti decu od nasilja na internetu?

RTV Novi Pazar pre 7 sati
Predstavnici Nacionalnog kontakt centara za bezbednost dece na internetu održali su danas predavanja u OŠ Jovan Jovanović Zmaj kako pametno koristiti društvene mreže. Cilj je da se podigne svest dece, roditelja i nastavnika o rizicima korišćenja digitalnih tehnologija. U OŠ “Jovan... »

Predsjednik SZS Fevzija Murić pozdravio presudu Radovanu Karadžiću

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Predsjednik Stranke za Sandžak Fevzija Murić pozdravio je pravosnažnu presudu Mehanizma za međunarodne krivične sudove izrečenu Radovanu Karadžiću. Zbog takve presude smatra Murić, treba da su srećni i organi i narod Republike Srbije jer se osuda svodi na pojedince koji su počinili... »

Predškolci maskenbalom dočekali proljeće

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Predškolska ustanova “Mladost” u dvorištima vrtića organizovala je maskenbal i njim obilježila početak proljeća. Svojim osmjesima, radošću ali i zanimljivim kostimima mališani su uljepšali prvi prolećni dan. Uprkos tmurnom vremenu danas je bio veliki broj vesnika proljeća u... »

Još jedan islamofobični napad: Maljem napadnute četiri džamije

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Ukupno četiri džamije u britanskom gradu Birminghamu bile su mete napada maljem tokom protekle noći, a u istragu o slučaju je uključen i tim za borbu protiv terorizma. Policija je jutros saopćila da je dva i pol sata iza ponoći zaprimila dojavu da je napadač maljem izveo napad i polomio... »

Novi Pazar: U petak dženaza za šehide Novog Zelanda

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Odlukom Rijaseta Islamske zajednice Srbije, u petak 22.03.2019. godine, nakon Džuma namaza, biće obavljena dženaza u odsustvu za šehide Novog Zelanda. Džumu će predvoditi muftija sandžački, Senad ef. Halitović, a namaz će biti održan u Abdulaziz džamiji u Muru. GG Podeli... »

©2019 Netmark d.o.o.