RTV Novi Pazar » Vesti dana

http://www.rtvnp.rs

RTV Novi Pazar

Leković: Važno mišljenje građana – uz donaciju bolja komunikacija

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu opredelilo je 4,7 miliona dinara Gradu Novom Pazaru za projekat unapređenja lokalne samouprave. Gostujući u emisiji Odgovor, koja je na programu večeras od 21 i 30, načelnik Gradske uprave Almir Leković rekao je da će ta sredstva biti... »

Mehteri oduševili Novopazarce

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Poslije otvaranja tradicionalne izložbe streličarstva „Kemankeš”, u stilu Turske i onoga šta predstavlja, defileom mehtera kroz sami centar grada, održan je prigodan program i koncert na gradskom šetalištu kod Sebilja. U samom centru grada , ispred mnogobrojnih građana, obratio se i prvi... »

Biševac: Košarkaši ispunili san mnogih generacija

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je danas da je ulaskom ovdašnjeg kluba u elitnu Košarkašku ligu Srbije (KLS) ispunjen san mnogih generacija, kao i da iza svega stoji dugogodišnji rad rukovodstva i entuzijasta. “Stručni štab i momci na terenu pretočili su to u istorijski... »

Zajedno za konkurentniji region

RTV Novi Pazar pre 11 sati
“Zemlje jugoistočne Evrope mogu da ponude dobra sistemska rešenja za unapređenje uslova za poslovanje i potrebna im je zajednička platforma koja će voditi proces prenošenja uspešnih ekonomskih reformi među članicama “, ocenjeno je na skupu „Zajedno za konkuretniji region”, koji je... »

Počela međuokružna saradnja poljoprivrednika

RTV Novi Pazar pre 13 sati
Međuopštinska unija poljoprivrednih udruženja za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin potpisala je Sporazum o saradnji i unapređenju proizvodnje sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja Zlatiborskog okruga. Prva zajednička aktivnost bila je današnja radionica o mogućnostima proizvodnje plantažnog... »

Rendžeri specijalnog rezervata Peštersko polje dobitnici Zelenog lista

RTV Novi Pazar pre 14 sati
Renžeri specijalnog rezerveta Peštersko polje Sabahudin Abdagić i Milorad Babić dobitnici su ovogodišnjeg ekološkog priznanja Zeleni list za pokretanje i sprovodjenje akcije čišćenja i zaštite Pešterskog polja zajedno sa Tursitičkom organizacijom Sjenice. Regionalna turistička... »

„Otvorena ruka“ pomaže slepim i slabovidim licima

RTV Novi Pazar pre 15 sati
Humanitarna organizacija „Otvorena ruka“ danas je članovima Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih lica uručila pomoć u namirnicama i hemijskim proizvodima za higijenu. To je samo još jedna od pomoći ove organizacije slepim i slabovidim licima. Prethodna se odnosila na besplatne... »

Pregled vida uz interaktivnu igru

RTV Novi Pazar pre 15 sati
U novopazarskoj Poliklinici “Grlica” održana je posebna interaktivna radionica u okviru koje je izvršen besplatan pregled vida i očiju kod mališana. Radionica je plod sradanje ove ustanove sa “Miloš” klinikom iz Beograda. Radionica pod nazivom “Uroš i Miloš” je osmišljena kao... »

Gimnazija osmacima predstavila novi IT smer

RTV Novi Pazar pre 16 sati
Novopazarska Gimnazija pored već uobičajene strukture i smjerova, u školskoj 2018/2019. upisaće jedno odjeljenje na novi IT smjer, za učenike sa posebnim sklonostima za informatiku i računarstvo. Važne informacije za novopazarske osmake koji razmišljaju o odabiru škole pružili su... »

“Postajemo najveći poslodavac u Srbiji”

RTV Novi Pazar pre 18 sati
Niš — Kompanija Leoni otvoriće sutra u Nišu novi proizvodni pogon, pod čijim krovom će posao naći 1.125 radnika. Generalni direktor Klemens Saks ističe da su dosadašnje investicije Leonija u Srbiji dostigle 75 miliona evra i najavljuje nove. Kada sledeće godine završe izgradnju nove... »

Vučić: Želimo da budemo sledeći u EU

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Audi povlači 1,2 miliona vozila

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Mali: Rekonstrukcija centralnih ulica

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

Wikipedia ima novu opciju koja nam olakšava posao

Vesti online  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.