RTV Novi Pazar » Vesti dana

http://www.rtvnp.rs

RTV Novi Pazar

Novi Pazar nastavlja takmičenje, Tarik Imamović novi predsednik

RTV Novi Pazar pre 57 minuta
Skupština Fudbalskog kluba Novi Pazar večeras je jednoglasno izabrala Tarika Imamovića za novog predsednika Upravnog odbora, a odlučeno je i da ekipa nastaviti takmičenje u Prvoj ligi Srbije. “Ovo je počast, ali i velika obaveza i žrtva svih nas. Pokušaćemo da uradimo sve da održimo... »

Pazar i Vojvodina najavljuju odbojkaški spektakl u Kupu Srbije

RTV Novi Pazar pre 2 sata
Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je večeras, uoči prve utakmice polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine, da će se sastati dva najbolja domaća tima, a da bi servis i defanzivni blok mogli da donesu prednost njegovim odbojkašima. “Svesni smo težine meča, kao i rival. Dobar... »

Suljević: Lideri i u energetskoj efikasnosti

RTV Novi Pazar pre 4 sata
”Novi Pazar postaje apsolutni lider i u oblasti energetske efikasnosti i u tom smislu u rangu je sa najrazvijenijim gradovima u državi”, ocenio je u emisiji Odgovor, koja je na programu večeras od 21 i 30, pomoćnik gradonačelnika Faruk Suljević. On je rekao da je u toj oblasti već... »

“Škola za dizajn” pokazala svoj potencijal

RTV Novi Pazar pre 5 sati
U Školi za dizajn tekstila i kože otvorena je polugodišnja izložba učeničkih radova. Izložene su dizajnerske kreacije i djela najtalentovanijih učenika, ali su ujedno predstavljeni i uslovi školovanja u ovoj obrzovnoj ustanovi. Izložbom je predstavljen potencijal škole, kreativnost... »

Godišnja skupština MOUPU o planovima

RTV Novi Pazar pre 6 sati
Na godišnjoj skupštini, predsednici udruženja razmatrali su na koji način će utrošiti sredstva od 10 miliona dinara, koje je izdvojila lokalna samouprava Novog Pazara. Usvojen je i izveštaj rada i finansijskog poslovanja za prošlu godinu, ali i plan rada za 2018.godinu. Izmenjen je i statut... »

Nepromenjene cene voća i povrća na Zelenoj pijaci

RTV Novi Pazar pre 7 sati
Novopazarska Zelena pijaca je i pored snega i niskih temperatura bila dobro snabdevena. Međutim, kupaca je bilo evidentno manje, istakli su prodavci. Sneg i veoma niske jutarnje temperature ovog utorka uzrok su slabe prodaje poljoprivrednih proizvoda. Cene se prema rečima prodavaca nisu menjale... »

Turistička ponuda Srbije pred 46.000 stručnjaka

RTV Novi Pazar pre 9 sati
Beograd — Celokupna turistička ponuda Srbije biće predstavljena na Međunarodnom sajmu putovanja i turizma EMITT u Istanbulu, koji se održava od 25. do 28. januara. Ovogodišnji EMITT će okupiti 5.000 organizacija i institucija iz 80 zemalja sveta, što je, kako poručuju iz TOS-a, značajna... »

O Brunčevićevoj povredi posle magnetne rezonance

RTV Novi Pazar pre 10 sati
Stepen povrede kolena košarkaša Novog Pazara Tarika Brunčevića, koju je zaradio na utakmici protiv Kolubare LA 2003 iz Lazarevca, biće poznat posle rezultata magnetne rezonance, rečeno je danas. “Ne izgleda dobro, a sve ćemo znati posle magnetne rezonance. Želimo da se naš igrač što pre... »

Šojgu potpisao: Prva zemlja NATO kupila S-400

RTV Novi Pazar pre 11 sati
Hanoj — Potpisan je ugovor o isporuci raketnog sistema odbrane S-400 Turskoj, saopštio je ministar odbrane Rusije, general Sergej Šojgu. Šojgu je dodao da je još zemalja zainteresovano, a da je Turska druga zemlja NATO koja je kupila ruske odbrambene sisteme. “Dva raketna sistema S-400 su... »

Fijat izgleda ostaje u KG; promene i za radnike

RTV Novi Pazar pre 11 sati
U Kragujevcu potpisan novi kolektivni ugovor koji će važiti u naredne tri godine. U novom kolektivnom ugovoru izbačeno ograničenje po kojem je fabrika mogla da ubrza proizvodnju maksimum 18 odsto, da bi nadoknadila izgubljenu proizvodnju posle kvara. Uprava i Samostalni sindikat u kragujevačkom... »

©2018 Netmark d.o.o.