Sandžak haber » Vesti dana

http://sandzakhaber.net

Sandžak haber

Erdogan: Evropa umrla u Bosni, sahranjena u Siriji

Sandžak haber pre 17 minuta
Povodom obilježavanja 14. godišnjice smrti prvog predsjednika RBiH Alije Izetbegovića u kongresnom centru Bastepe u kompleksu Predsjedničke palate u Ankari održan je prigodan skup na kojem je promovirana i igrana serija o životu Alije Izetbegovića. Prisutnima se obratio turski predsjednik... »

Crveni meteoalarm upozorava na najopasnije vreme u utorak: snažni udari vetra, obilne kiše i sneg

Sandžak haber pre 2 sata
Meteorolozi RHMZ upozoravaju na izuzetno opasno vreme, odnosno najjači crveni meteoalarm na snazi je u utorak! Danas (23.10.) i sutra (24.10.) kišovito uz osetan pad temperature za 10 do 12 stepeni u odnosu na prethodne dane. Danas posle podne se na jugoistoku Srbije ponegde očekuje oko 20 mm... »

Hasanović: Početak izgradnje zaobilaznice početkom proleća

Sandžak haber pre 3 sata
Javno preduzeće “Putevi Srbije” opredelilio je 80 miliona dinara za novi početak radova za izgradnju obilaznice oko Novog Pazara. Kako je rekao pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Nihad Hasanović očekuje se da će nakon neophodnih tendera i odabira izvođača radovi na... »

Amela prva na Terazijama

Sandžak haber pre 5 sati
Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić pobedila je u nadmetanju seniorki na pet kilometara na 66. Uličnoj trci oslobođenja grada Beograda, Teodora Simović zauzela je treće mesto, dok je povratnik na stazu Elzan Bibić na istoj deonici bio trećeplasirani senior. U trkama na 1.000 metara... »

Biševac: Tek nas očekuju rezultati istorijske posete

Sandžak haber pre 3 sata
Gostujući u emisiji Život grada, gradonačelnik Novog Pazara je rekao da su predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Novom Pazaru ostali tri sata duže nego što je bilo predviđeno što, kako je istakao, dosta govori o dočeku, koji je... »

Održan Međunarodni naučni skup

Sandžak haber pre 3 sata
U Sjenici je završen trodnevni Međunarodni naučni skup na kojem su usvojeni sljedeći zaključci: Učesnici međunarodnog naučnog skupa “Društveno-politički, pravni i historijski značaj Sjeničke konferencije”, održanog u Sjenici od 20. do 22. oktobra 2017. godine, ističu da je... »

Saopštenje za javnost oš Stefan Nemanja

Sandžak haber pre 4 sata
Poštovani kolege, roditelji i učenici, Dužan sam da odgovorim na optužbe pojedinih akademika iz Novog Pazara, pošto je dovedena u pitanje moja čast i ugled škole koju vodim. Škola je dobila krov sa toplotnom izolacijom koju je 40 godina čekala. Izvršena je kompletna rekonstrukcija... »

Igra loša, trener razočaran Novi Pazar – Temnić 1:1

Sandžak haber pre 21 sat
Novi Pazar je danas na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 sa ekipom Temnića 1924. 500 gledalaca, koliko ih je danas bilo na Gradskom stadionu, gledalo je partiju defanzivnog fudbala bez puno šansi i kakv se sve češće igra na ovom stadionu. Što zbog povreda igrača, što zbog taktike, trener... »

UŽAS! Haški osuđenici kao predavači na Vojnoj akademiji u Beogradu?

Sandžak haber pre 1 dan
Haški osuđenici će biti predavači na Vojnoj akademiji u Beogradu. Anita Mitić, Inicijativa mladih za ljudska prava: „Da li će buduće starješine podučavati kako da se završi u Hagu?“ Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin potvrdio je pisanje beogradskih medija, po kojima će svoje... »

ŠEMSOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Privrednici ne pomažu klub, osim gradske uprave niko nije ispoštovao dogovor!

Sandžak haber pre 1 dan
Izgledalo je da je Novi Pazar na dobrom putu da izađe iz krize rukovođenja posle letošnje odluke Ćerima Šemsovića da postane prvi čovek kluba. Nemoćan da pronađe način kako da anulira smetnje u funkcionisanju kluba, pre svega finansijske prirode, i bespomoćan da se rve sa raznoraznim... »

©2017 Netmark d.o.o.