Sandžak haber » Vesti dana

http://sandzakhaber.net

Sandžak haber

Štand Novog Pazara u centru pažnje

Sandžak haber pre 8 sati
Danas se u okviru 40. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu posetiocima predstavio Novi Pazar. Štand ovdašnje Turističke organizacije bio je otvoren za sve koji su želeli da se upoznaju sa njegovom ponudom. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac obraćajući se prisutnima na novopazarskom... »

Novi Pazar potpisnik ugovra za razvoj turizma

Sandžak haber pre 9 sati
Trećeg dana Sajma turizma u Beogradu zvanično je potpisan ugovor o formiranju Turističke organizacije regije Kopaonik. Ugovor su potpisali predstavnici deset gradova i opština ove regije. Ispred Novog Pazara, ugovor je potpisao gradonačelnik Nihat Biševac. Potpisnici ovog ugovora su partneri u... »

Jošanica spremna za nastavak

Sandžak haber pre 22 sata
Fudbaleri Jošanice obavljaju poslednju fazu priprema za nastavak sezone i borbu za ulazak u Srpsku ligu. Skoro pa zadovoljan, sportski direktor Jošanice, Fikret Medjedović nada se samo najboljem u prolećnom delu sezone. -Zacrtane ciljeve u prelaznom roku uglavnom smo ostvarili i možemo reći da... »

Ćoroviću 14 godina zatvora

Sandžak haber pre 1 dan
Viši sud u Novom Pazaru pravosnažno je osudio Adisa Ćorovića (32) na 14 godina zatvora zbog ubistva Azera Ajdinovića (34) u centru ovog grada, avgusta prošle godine, saznaje radio Sto plus. U toj pravosudnoj instituciji nam je rečeno da je Ćorović priznao ubistvo i prihvatio nagodbu sa... »

ZUKORLIĆA NE ZANIMA NOVI PAZAR

Sandžak haber pre 1 dan
Bivši muftija Muamer Zukorlić i ove godine kao i prošle zaobišao je štand Novog Pazara na Beogradskom sajmu, kao da i ne zna za taj grad. No ipak žurio je ka štandu Vrnjačke Banje na kojem su bile polugole hostese.... »

Bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici pa se ubio

Sandžak haber pre 2 dana
Jedan muškarac bacio je oko ponoći bombu na zgradu američke ambasade u Podgorici i nakon toga izvršio samoubistvo, potvrdila je Vlada Crne Gore. Policija sumnja da je u pitanju D. J. (43), koji je rođen u Kraljevu, ali živi u Podgorici, navode podgoričke Vijesti. Oglasila se i američka... »

Turizam: Ljajić i Biševac posetili štand Novog Pazara

Sandžak haber pre 2 dana
Pod kupolama Beogradskog sajma otvorena 40. međunarodna smotra turizma koja je okupila 1.200 izlagača iz 55 zemalja. Grad Novi Pazar i ove godine ima svoj štand na kojem su se ove godine predstaavili novapazarske turističke agencije, hotelijeri i prevoznici. Prvog dana sajma, štand Novog Pazar... »

„VEZIRI“ I „GAZIJE“ SU REŽIMSKE UBICE! Latić: Bio je to pokušaj ubistva

Sandžak haber pre 3 dana
Novi Pazar – Sarajevo – S obzirom da mediji i policija nisu adekvatno reagirali na jučerašnji napad na mene obraćam se javnosti radi tačnog informiranja o događaju FOTO: Moj nesuđeni ubica je u bijelom šorcu (Facebook) S obzirom da mediji i policija nisu adekvatno reagirali na... »

Prikupljeno 10.000 potpisa – SPP predala peticiju protiv kockarnica Ministarstvu finansija

Sandžak haber pre 3 dana
Članovi i aktivisti Stranke pravde i pomirenja na čelu sa potpredsjednikom stranke dr. Jahjom Fehratovićem i državnim sekretarom Edinom Zećirovićem predali su Ministarstvu finansija peticiju protiv kockarnica i kladionica koje se nalaze na udaljenosti manjoj od 200 metara od obrazovnih... »

VIDEO: Grad nagradio slabovidu učenicu

Sandžak haber pre 3 dana
Učenica srednje Tehničke škole Dina Tatarević, zvanično najbolja učenica oštećenog vida u Srbiji u prethodnoj godini, dobila je poklon od Gradske uprave, Brajev red, aparat pomoću koga će moći kvalitetnije da uči. Njoj je ovaj vredan poklon uručio gradonačelnik Nihat BIševca koji je... »

©2018 Netmark d.o.o.