Sandžak haber

KRIZNI ŠTAB ZASEDA U 11 SATI: Ovo su dve strože mere koje će biti predložene

Sandžak haber pre 2 sata
Za 11 sati zakazana je sednica Kriznog štaba, na kojoj bi mogle da budu predložene strože mere, a to su obavezne maske na otvorenom i zabrana okupljanja u celoj zemlji. Premijerka Srbije Ana Brnabić juče je rekla da bi zabrana organizovanih… »

EU šalje 200 zdravstvenih radnika u Srbiju

Sandžak haber pre 1 sat
Vlada Srbije, Delegacija EU u Srbiji i Kancelarija UN za projektne usluge (UNOPS) potpisaće danas sporazum o angažovanju oko 200 zdravstvenih radnika koji će u narednom periodu pomagati u borbi protiv epidemije Kovid-19, saopštilo je Ministarstvo za… »

Za odmor u Srbiji podeljeno 93.000 vaučera

Sandžak haber pre 1 sat
Za novi kontingent od 400.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji, do sada se ukupno prijavilo blizu 93.000 građana, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija. Najviše se prijavilo penzionera (oko 42 odsto) i… »

Austrija: Drastičan skok broja novozaraženih

Sandžak haber pre 1 sat
Share Facebook Twitter Email Print Tumblr Linkedin Telegram Reklama BEČ – U Austriji je, u poslednja 24 sata, zabeležen drastičan rast broja novozaraženih korona virusom, čak 133. Većina slučajeva, 46, registrovana je u Beču, a zatim sledi… »

Još dve bolnice u Beogradu u kovid sistemu

Sandžak haber pre 1 sat
BEOGRAD – Još dve zdravstvene ustanove u Beogradu ulaze u kovid sistem – Institut za medicinu rada i Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja. Odluka o novim kapacitetima u Beorgadu za… »

Gradski štab: Mere pomoći za najugroženije stanovništvo

Sandžak haber pre 2 sata
Gradski štab za vanredne situacije izdao je naredbu o merama jednokratne novčane pomoći za najugroženije stanovništvo grada Novog Pazara odnosno lica koji su primaoci socijalne novčane pomoći kao i za članove njihovog porodičnog domaćinstva, a… »

Dobar rod i kvalitet pšenice, poljoprivrednici zadovoljni prinosom

Sandžak haber pre 1 sat
Žetva pšenice je pri kraju, kvalitet je dobar, a prinosi su bolji od očekivanja slažu se poljoprivrednici i dodaju kako bi za bolju cenu trebalo malo sačekati sa prodajom. Poljoprivrednik iz Banatskog Novog Sela kod Pančeva Zoran Sefkerinac kaže da… »

Nove mere na mađarskoj granici, pregled i karantin za Srbiju

Sandžak haber pre 1 sat
U Mađarskoj su u ponoć stupile na snagu strože mere na granicama zbog porasta broja zaraženih koronavirusom u drugim zemljama, a putnici iz Srbije će na granici morati da prođu medicinski pregled. Srbija je na tyv. žutoj listi, koja podrazumeva da… »

NSZ danas isplaćuje posebnu novčanu naknadu

Sandžak haber pre 2 sata
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava da će danas isplatiti posebnu novčanu naknadu uplatom na tekuće račune korisnika kod poslovnih banaka, za juni mesec 2020. godine.… »

Branislav Tomić u Novom Pazaru

Sandžak haber pre 2 sata
Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je ofanzivnog veznog igrača Branislava Tomića, objavljeno je danas na internet stranicama povratnika u Super ligu Srbije. Dvadesetpetogodišnji Tomić, koji je stigao iz Inđije kao slobodan igrač, prošle sezone je… »

Sandžak haber, najnovije vesti »