Sandžak haber » Vesti dana

http://sandzakhaber.net

Sandžak haber

PONUDA ZA ŠKOLSKE KNJIGE- Za 22 predmeta u ponudi 286 novih udžbenika

Sandžak haber pre 15 sati
Beograd — Učenici prvog i petog razreda osnovnih škola od 1. septembra učiće prema izmjenjenom planu i programu, a za 22 predmeta u ponudi je 286 novih udžbenika. List “Politika” piše da je najviše izdanja za srpski, matematiku i strani jezik, a prvi put su među naslovima i 103... »

Policija zatvorila kamp za obuku djece na Zlatiboru

Sandžak haber pre 14 sati
Kamp na Zlatiboru više ne postoji, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i objasnio kako je dao nalog za njegovo raspuštanje zbog moguće zloupotrebe djece i uznemirenja javnosti, prenosi agencija Tanjug.„Dali smo nalog za raspuštanje kampa pre svega... »

Kurban bajram u utorak

Sandžak haber pre 15 sati
Mešihat Islamske zajednice u Srbiji obavještava vjernike da je po Takvimu za ovu godinu prvi dan Kurban bajrama u utorak 10. zu-l-hidžeta 1439. godine po Hidžri, odnosno 21. august 2018. godine. Podsjećamo vjernike da su dani Kurban bajrama dani hadža i dani tekbir-i-tešrika, te da je sunnet... »

Mladje kategorija FK Novi Pazar počinju nadmetanja u svojim ligama

Sandžak haber pre 22 sata
Mladje kategorije Fudbalskog kluba Novi Pazar počinju sa nadmetanjima u svojim ligama, najpre omladinci i kadeti, a onda i pioniri. Tim povodom u Sportskom centru Šutenovac održana je zajednička konferencija za medije na kojoj su najavljena očekivanja za ovu sezonu.Kako je rekao direktor... »

Predstavljeno ”Sahar selo” u Tutinu

Sandžak haber pre 15 sati
U Tutinu je predstavljeno idejno riješenje projekta o izgradnji Rehabilitaciono-turističkog centra – Sahar selo. Nosilac ovog ambicioznog projekta, vrednog blizu milion evra je tutinsko Udruženje dijabetičara ”Sahar” u saradnji sa Savezom društava Srbije za borbu protiv šećerne bolesti.... »

Zadovoljstvo mještana Svojbor

Sandžak haber pre 16 sati
U novopazarskom naselju Svojbor u toku su radovi na pripremi ulice za asfalt u dužini od preko 200 metara. Radnici su danas nivelisali šahte, a mještani tog dijela grada srećni su što će put ispred njihovih kuća dobiti sasvim drugačiji izgled, a oni normalne uslove za život.... »

NASTUPA PRED DžUMSKI SAHAT! Riječi: „La havle ve la kuvvete illa billah!“ otklanjaju brige i probleme

Sandžak haber pre 22 sata
U ovom članku donosimo nekoliko životnih savjeta dr. Aida el-Karnija…Uvijek ponavljaj: “Nema snage niti moći, osim sa Allahom” (“La havle ve la kuvvete illa billah”). To će pročistiti tvoje misli, popraviti tvoje stanje, otkloniti tvoje brige i učiniti Uzvišenog Allaha zadovoljnim... »

Na optužbe Jahje Fehratovića odgovorio Almir Leković

Sandžak haber pre 15 sati
Načelnik Gradske uprave Almir Leković demantovao je navode potpredsjednika Stranke pravde i pomirenja Jahje Fehratovića o navodnoj zloupotrebi budžeta, jer, kako je istakao Leković, da je bilo ikakve zloupotrebe službenog položaja ili finansijskih sredstava, počinioci bi bili procesuirani i... »

Prijepolje dobija novu led rasvjetu

Sandžak haber pre 15 sati
U Prijepolju je ovih dana završeno postavljanje novih led sijalica, na cijelom gradskom I većem dijelu prigradskih naselja. Razlog zbog kog je opština konkurisala projektom kod nadležnog ministarstva je velika finasijska usteda. Troškovi sa ledom rasvjetom u proteklom mesecu tri puta su niži... »

U nedelju XXII Memorijal Safet Mavrić Ćako

Sandžak haber pre 15 sati
Sportski Savez Novog Pazara i ove godine organizuje tradicionalni Memorijal “Safet Mavrić Ćako” koji će u nedelju 19. avgusta biti održan na jezeru Gazivode gde se svake godine održavaju plivačka takmičenja. Glavna trka je maraton na 5 kilometara koji se boduje za Kup Srbije u daljinskom... »

Federer pobedio Vavrinku, u polufinalu protiv Gofana

Politika  pre 58 minuta  još 25 povezanih

Zapaljen automobil policajca iz Kragujevca

B92  pre 1 sat  još 9 povezanih

Gužve na graničnim prelazima

RTS  pre 1 sat  još 6 povezanih

Ljajić o KiM: Srbija do sada nije znala ni šta može ni šta hoće

Večernje novosti  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.