Svet & Skandal

Karleuša udarila na Slobodu Mićalović: Ovo nije prvi put da glumici upućuje ružne reči

Svet & Skandal pre 34 minuta
Sukob Jelene Karleuše i Slobode Mićalović zbog „Luj Viton“ torbe Pevačica Jelena Karleuša očigledno se našla prozvanom kada je Sloboda Mićalović u jednom intrvjuu iznela svoje mišljenje o ljudima koji nose skupe komade garderobe i o onima… »

Ćerke Nikolije Jovanović su kopija bake Vesne: Ovako se provode kod nje na Bukulji

Svet & Skandal pre 1 sat
Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića intrigiraju javnost otkad su se rodile, međutim, njihovi roditelji izbegavaju da govore o njima za medije. No, baka Vesna Zmijanac ne propušta priliku da priča o svojim mezimicama, koje su, kako tvrde oni… »

Kalina Kovačević je pre nekoliko godina jedva preživela, a sad je njeno zdravstveno stanje ponovo zabrinjavajuće

Svet & Skandal pre 3 sata
Bolest Kaline Kovačević zabrinula je njene roditelje U toku obe trudnoće zdravlje Kaline Kovačević bilo je pod znakom pitanja. Prvi put nakon što je rodila ćerku Mionu, dobila je sepsu, a potom od ležanja u bolnici i vodu u kuku, zbog čega je… »

Isplivala slika Severininog oca: Pogledajte kako izgleda Sever, čovek od kog je pevačica nasledila raskošnu lepotu (foto)

Svet & Skandal pre 4 sati
Otac Severine Vučković bio je pravi gospodin Pevačica Severina Vučković često je u javnosti govorila o svom ocu Severinu u superlativu, ali nikada nije pokazala kako izgleda. Ona je nedavno odlučila po prvi put da sa svojim pratiocima i fanovima… »

Gorak osećaj pune 22 godine: Potres u porodici Dragane i Tonija Bijelića, zabrana narušila mir

Svet & Skandal pre 19 sati
Godišnjica Dragane Mirković i Tonija Bijelića prošla u znaku ljubavi Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas slave godišnjicu. Naime, oni su 22 godine u srećnom braku, a pevačica se tom prilikom oglasila na Instagramu i… »

Majina i Markova veza naišla na osude: Evo šta o svemu misle Taki i Stanija

Svet & Skandal pre 22 sata
Maja Marinković i Marko Marković ne kriju ljubav Nakon što je Maja Marinković uplovila u emotivnu vezu sa Stanijinim bivšim, oglasio se starletin otac Radomir Marinković Taki. Maja Marinković je na žurki organizovanoj u Zadruzi odvojila Marka… »

Ivanovićeva udovica progovorila o ljubavi sa Igorom: Oliver bi bio najsrećniji da zna da ponovo volim

Svet & Skandal pre 24 sata
Milena Ivanović i Igor Jurić nisu od svih dobili podršku za ljubav Otkada je objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem, Milena Ivanović ne prestaje da bude glavna tema svih medija. Iako je njihova ljubav uglavnom naišla na odobravanje javnosti… »

Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame: Anastasija, kakav je to nos? (foto)

Svet & Skandal pre 1 dan
David Ćurčić komentariše poznate dame, ni ovoga puta ih nije štedeo Modne kombinacije koje su Davidu ovog puta privukle najviše pažnje jesu Ive Štrljić, Anastasije Ražnatović, Danijele Dimitrovske, Bojane Ristivojević i Ane Stanić. Za koju je… »

Novi udarac za Duška: U jeku priča o razvodu, Karleuša iznenadila vestima: Rekla sam DA…

Svet & Skandal pre 15 sati
Instagram Jelene Karleuše prepun je insteresantnog sadžaja i fotografija Jelena Karleuša nedavno je objavila da se razvodi od Duška Tošića a u jeku priča o rastanku, mnogi se čude da se njen, još uvek zakoniti suprug, ne oglašava na temu braka… »

Drugarice, lažljivice… Otela joj voljenog bez da je i trepnula: Na put Slobodinoj sreći stala je dobra koleginica (foto)

Svet & Skandal pre 16 sati
Bivša ljubav Slobode Mićalović danas je sudbina njene koleginice Budući da ove godine obeležava 18. godinu zajedničkog života sa Vojinom Ćetkovićem mnogi kao da su zaboravili da je Sloboda Mićalović imala život i pre njega. Pre nego što je… »

Svet & Skandal, najnovije vesti »