Tračara

Darko Lazić ponovo postao otac

Tračara 24.06.2019
Verenica Darka Lazića, Marina Gagić danas, 24. juna, na svet je donela dečaka Alekseja, a popularni pevač po drugi put postao je otac. Marina se porodila prirodnim putem u bolnici u Pećincima. Vest je potvrdio i ponosni otac: ”Noćas od tri smo… »

Ne budi hejter, baci lajk: Predsednik Srbije kaže da ga novinarka intervjuiše zbog lajkova na internetu

Tračara 24.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je tema interneta zbog izjava koje mnogi smatraju – bizarnim. Novinarka televizije N1 Žaklina Tatalović već dugo je meta komentara predsednika Vučića, koji ju je sada optužio da izjave od njega uzima… »

Pročitajte današnji dnevni horoskop za ponedeljak, 24. jun 2019. godine

Tračara 24.06.2019
Pročitajte današnji dnevni horoskop za ponedeljak, 24. jun 2019. godine. Moguće je preterivanje i u reakcijama, svadljivost, argumentima potpomognuta rasprava, kršenje pravila i zakona… Bićete raspoloženi i za avanture, adrenalin će da radi… »

Madonna povećala zadnjicu: htela da izgleda kao Kim Kardashian, pa napravila katastrofu

Tračara 24.06.2019
Madonna se vratila na muzičku scenu albumom Madame X, koji je podelio ne samo kritičare već i njene okorele fanove, a uz nove pesme stižu i nove kontroverze. U jeku priprema za turneju, pop diva stavila je implante u zadnjicu, što je šokiralo sve… »

Jelena Karleuša: Zvezde Granda su mi pomogle da prebrodim težak period

Tračara 23.06.2019
Jelena Karleuša prekinula je medijsku ćutnju nakon sedam meseci. Nakon finala Zvezda Granda, pop zvezda ispričala je da ne zna kako bi prebrodila težak period – skandal sa nagim fotografijama i smrt majke – da nije bilo popularnog muzičkog… »

Lukas žestoko isprozivao ’Zvezde Granda’

Tračara 23.06.2019
Saša Popović nedavno je izjavio da je popularnost bivših članova žirija Zvezde Granda opala nakon što su napustili šou. Naravno, Aca Lukas je odlučio da mu odmah odgovori, poručujući da je napustio odluku jer ne želi da bude klovn direktora… »

Niko je nije ni zvao: Maja Berović kaže da neće da sedi u Zvezdama Granda

Tračara 23.06.2019
Uprkos tome što nikada nije dobila poziv da se priključi žiriju emisije Zvezde Granda, jedna od najtraženijih pevačica u regionu Maja Berović rekla je da ne bi bila član najpopularnijeg muzičkog takmičenja u zemlji. Pop zvezda, za koju se šuška… »

Channing Tatum zapostavlja karijeru zbog Jessie J!?

Tračara 23.06.2019
Channing Tatum je do ušiju zaljubljen u pevačicu Jessie J, ali iako to samo po sebi nije sporno, njegov blizak prijatelj tvrdi da Tatum zapostavlja sve ostalo u svom životu i da će pre ili kasnije to biti veliki problem. “Potpuno je obuzet njihovom… »

Veljko Ražnatović angažovan za ulogu u ’Južnom vetru’

Tračara 23.06.2019
<img data-attachment-id="374241" data-permalink="https://tracara.com/veljko-raznatovic-angazovan-za-ulogu-u-juznom-vetru/veljko-raznatovic-juzni-vetar/" data-orig-file="https://tracara.com/wp-content/uploads/2019/06/veljko-raznatovic-juzni-vetar.png"… »

Pročitajte današnji dnevni horoskop za nedelju, 23. jun 2019. godine

Tračara 23.06.2019
Pročitajte današnji dnevni horoskop za nedelju, 23. jun 2019. godine. Opozicija Venere i Jupitera ovu nedelju ispuniće radošću, ali onom koja će nas koštati dosta novca. Sve čega se danas budete dotakli može vam se dopasti da poželite još, pa… »