U centar

Obožavali su ga Jugosleveni i Rusi! Bacio je sako i zapevao „Romanu“

U centar pre 5 sati
Đorđe Marjanović je velika zvezda Jugoslavije koja i danas sija punim sjajem. Bio je uvažavan u Jugoslaviji i Rusiji, stvarao je predivne pesme, mnogi i danas prepričavaju njegove scenske nastupe, te koncert koji je održao šaputajući. Njegova… »

Sunce i oblaci nad Šumadijom. U Kragujevcu do 22 stepena!

U centar pre 16 sati
Prvog dana vikenda u Srbiji će biti promenjivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, predviđaju u Republičkom hidrometeorološkom zavodu. U Kragujevcu i Šumadiji Jutarnja temperatura će iznositi od sedam do 12 stepeni, a najvša… »

ODLAZAK LEGENDE Umro pevač Đorđe Marjanović!

U centar pre 6 sati
Đorđe Marjanović, legendarni pevač, preminuo je u toku dana od posledica korona virusa. Čuveni muzičar bio je priključen na respirator i lekari su se borili za njegov život prethodnih dana. Đorđe Marjanović je inače najveća nekadašnja… »

Preko 4 miliona Srba primilo vakcinu- u SAD nagradna igra- pet miliona dolara za vakcinisane!

U centar pre 4 sati
U Srbiji je do sada dato ukupno 4.013.265 doza vakcine, dok je 1.741.148 građana koji su primili obe doze, zvanično je saopšteno danas. Naša država je tako po broju vakcinisanh ubedljivo prva u regionu. Dr Saša Jaćović, direktor nacionalne… »

PUT oružja Velje Nevolje: MUP, GIM, AVALA, JAJINCI- Ritopek!

U centar pre 11 sati
Maršruta iz naslova ovog teksta bila bi, ukratko i skica kretanja oružja koje je Ministarstvo unutrašnih poslova, dok je ministar policije bio Nebojša Stefanović prodao preduzeću GIM. Njegov pokojni otac Branko Stefanović u to vreme 2015.godine bio… »

Sove kukavije u Zagorici kod Topole- čekaju mlade!

U centar pre 26 minuta
Sove kukuvije, Stanimir i Vukosava žive na tavanu domaćinske kuće i čekaju mlade Na tavanu pomoćne zgrade u domaćinstvu Jovanovića u Zagorici, nastanile su se sove. Nezvani gosti, već su tu podigli pet mladunaca i opet očekuju prinove. Te ptice… »

BUNA: „Ovde ste našli da se talite! UN proglasile Rudnik najzdavijim mestom na svetu“!

U centar pre 2 sata
Ministarstvo rudarstva i energetike dalo je istražna prava firmi „Dunav minerals“ iz Beograda da na planini Rudnik. Dozvola važi za 84 kvadratna kilometra na planini Rudnik i zahvata tri opštine Ljig, Topolu i Gornji Milanovac. – Zanimljivo je da… »

BRAVO DEVOJKE! Velika pobeda rukometašica. Korak do FINALA!

U centar pre 1 sat
Rukometašice iz Kragujevca napravile su veliko iznenađenje večeras. Ostvarena je velika POBEDA u pravoj utakmici polufinala Plej-ofa u Nišu. ŽRK Naisa – RK Radnički : 33-36 (15-19) Igrač utakmice bila je Ajlin Bjelak BRAVO DEVOJKE ! Još jednom… »

POKRENULI smo i video produkciju! Pogledajte emisiju UCENTAR (Video)

U centar pre 3 sata
Bliži se 11 jun, dana kada je pre tačno godinu dana krenuo sa radom informativni portal UCENTAR. Isključivo na strani naroda za samo godinu dana pozicionirali smo se kao najuticajniji portal u Šumadiji zadirući u teme – koje kako kažemo u šali… »

VIDEO na licu mesta: u Erdogliji u Kragujevcu- gori automobil!

U centar pre 5 sati
U naselju Erdoglija u Kragujevcu trenutno na ulici gori automobil gori „Golf „. Ne zna se uzrok požara a u trenutku dok su naši saradnici snimili video prilog vatrogasci još uvek nisu stigli na licu mesta. Pored vozila nema nikoga, ali se nalazi u… »

U centar, najnovije vesti »