Užice oglasna tabla

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Užice oglasna tabla pre 6 sati
Čajetina – Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, kolege i saradnika direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Rada Jovanovića (43) koji je izgubio bitku sa korona virusom. „Izgubili smo mnogo! Bio… »

Premašeni kapaciteti užičke bolnice za smeštaj obolelih od korona virusa

Užice oglasna tabla pre 8 sati
U Opštoj bolnici Užice trenutno je na lečenju 309 pacijenata sumnjivih na infekciju korona virusom i onih koji čekaju rezultate testiranja. To je saopštila uprava Zdravstvenog centra Užice, uz navode da je 10 osoba na respiratorima, a 19 na… »

Saopštenje Gro SNS Užice

Užice oglasna tabla pre 8 sati
Zgroženi su građani pristojnog, dostojanstvenog i slobodarskog Užica sa onim što se sinoć dešavalo na užičkom trgu kada su iz ruku, onih koji u sebi nemaju ništa užičko, poleteli razni predmeti ka prostorijama Srpske napredne stranke, samo zato… »

Eko agrar: Zahtevi za subvencije poštom

Užice oglasna tabla pre 10 sati
Opštinsko preduzeće za razvoj poljoprivrede Zlatiborski Eko agrar obaveštava poljoprivrednike da se zahtevi za subvencije dostavljaju poštom ili na opštinski šalter zbog situacije sa širenjem korona virusa. „Zahtevi po trenutno raspisanim javnim… »

U užičkoj bolnici ubrzano se popunjavaju kapaciteti za sumnjive na korona virus

Užice oglasna tabla pre 1 dan
U Zlatiborskom okrugu je potvrđeno 13 novih slučajeva pozitivnih na korona virus, što je znatno manje nego proteklog dana, kada su bile inficirane 94 osobe. Među novoinficiranima je sedam osoba u Užicu, dve u Čajetini i po jedna u Arilju, Priboju… »

Saopštenje OO SNS Čajetina

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Saopštenje Povereništva SNS Čajetina: Pre nešto više od 2 nedelje u Srbiji je na legitimnim i legalnim izborima preko 2 miliona ljudi dalo svoj glas Srpskoj naprednoj stranci i politici predsednika Aleksandra Vučića. Neki danas imaju obraza da… »

Prednosti Zlatibora – visok nivo bezbednosti i do 50 odsto niže cene smeštaja

Užice oglasna tabla pre 1 dan
– Opština Čajetina čini sve da se turisti na Zlatiboru osećaju sigurno i bezbedno, i među preventivnim merama o zaštiti od bolesti kovid-19 značajno mesto zauzima svakodnevna dezinfekcija trgova, ulica, parkova i svih prostorija javnih ustanova… »

Agencija za zaštitu životne sredine: Zlatibor kao preporuka osobama sklonim alergijama

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Na Zlatiboru se od 2013. godine meri koncentracija 26 alergenih vrsta polena i sedmu godinu prezentuju se rezultati merenja koncentracije polena. Uzorkovanje vazduha sprovedeno je u periodu od 15. aprila do 4. novembra. Sakupljeno su 203 dnevna uzorka… »

Počelo asfaltiranje Ulice Ive Andrića

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Posle višednevnih pripremnih radova, koji su izvođeni u Ulici Ive Andrića, krenulo se sa asfaltiranjem. Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj naveo je da je u ovoj fazi završeno 220 m puta, ali da se vrlo brzo očekuje nastavak asfaltiranja… »

„Čigota“ na Zlatiboru ulazi u kovid sistem, ispomoć bolnici u Užicu

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Užice/Zlatibor – Specijalna bolnica „Čigota“ na Zlatiboru uključuje se u kovid sistem, kao ispomoć bolnici u Užicu, jer tamo raste broj obolelih, izjavio je danas minsitar zdravlja Zlatibor Lončar, nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica… »

Užice oglasna tabla, najnovije vesti »

Saopštenje Gro SNS Užice

Užice oglasna tabla pre 8 sati

Eko agrar: Zahtevi za subvencije poštom

Užice oglasna tabla pre 10 sati

Saopštenje OO SNS Čajetina

Užice oglasna tabla pre 1 dan