Užice oglasna tabla

Težak udes kod Užica: Poginula žena, povređeno dvoje

Užice oglasna tabla pre 22 sata
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice – Kotroman, u mestu Kremna, život je izgubila jedna osoba, dve su povređene. U nesreći su učestvovala tri vozila, kamion, automobil i motocikl. Poginula je žena… »

Detalji jezive nesreće kod Užica, žena poginula na licu mesta

Užice oglasna tabla pre 14 sati
Prvi rezultati uviđaja posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na putu kroz Kremna kod Užica, a u kojoj je poginula 62-godišnja J. Đ. iz ovog sela, ukazuju da je udes izazvao šleper koji je prešao na levu kolovoznu traku i udario u… »

Prijem za najuspešnije Užičane u 2020. godini

Užice oglasna tabla pre 1 dan
U skladu sa epidemiološkom situacijom u bašti Gradskog kulturnog centra Užice, priređen je prijem za Užičane koji su svojim postignućima obeležili 2020. godinu. Među njima su, kao i prethodnih godina, doktori nauka, pripadnici Ministarstva… »

Gradonačelnica čestitala volonterima Svetski dan i nedelju Crvenog krsta

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Povodom 8. maja Svetskog dana Crvenog krsta gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević posetila je Crveni krst Užice i prisustvovala demonstraciji veština volontera u pružanju prve pomoći. Pokaznu vežbu volontera Crvenog krsta Užice… »

Užice nastavlja da selektuje otpad kroz nove projekte (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Prvog marta pristupilo se realizaciji trećeg projekta prekogranične saradnje Srbija-Bosna. U pitanju je projekat “Uspostavljanje sistema za održivo upravljanje kabastim otpadom, na teritoriji gradova Užica i Tuzle. Projekat je vredan oko 570 hiljada… »

Razrešen Zoran Despić načelnik urbanizma, imenovan Predrag Milutinović

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Članovi Gradskog veća postavili su Predraga Milutinovića, dipl. pravnika, za v.d. načelnika Gradske uprave za urbanizam, izgradnju i imovinsko pravne poslove. Posle razrešenja dosadašnjeg načelnika Zorana Despića, Gradsko veće je odlučilo da… »

U ritmu nedelje sa Ljubanom Petrovićem (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 2 dana
O običajima vezanim za najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs i najčešćim pitanjima koje pravoslavni vernici postavljaju u ovim teškim vremenima gde smo svi na iskušenju za specijalno izdanje emisije ‘’U ritmu nedelje’’ govori… »

Na Zlatiboru oboren rekord posećenosti: Tokom praznika na planini dnevno bilo oko 30.000 ljudi

Užice oglasna tabla pre 3 dana
Tokom prazničnih dana svoje kapacitete otvorio je i kamp Zlatibor. Tokom pet prazničnih dana planina Zlatibor oborila je sve rekorde posećenosti. Na ovoj turističkoj destinaciji dnevno je boravilo oko 30.000 gostiju, najviše domaćih posetilaca ali i… »

Projekat “BWL” zvanično predstavljen i u Tuzli

Užice oglasna tabla pre 3 dana
Povodom zvaničnog početka realizacije projekta “Uspostavljanje sistema za održivo upravljanje kabastim otpadom, na teritoriji gradova Užica i Tuzle (BWL)” u Tuzli je održana konferencija za medije, gde su se pored domaćina Zvjezdana Karadžina… »

Kroz program “Udružimo se” u naselju Vrela izgrađeno novo sportsko igralište

Užice oglasna tabla pre 3 dana
Zahvaljujući programu “Udružimo se”, inicijativi i angažovanju meštana, a sredstvima koja su opredeljena iz budžeta Grada Užica u naselju Vrela posle nekoliko decenija izgrađeno je novo sportsko igralište. Sportsko igralište za fudbal i… »

Užice oglasna tabla, najnovije vesti »