Užice oglasna tabla » Vesti dana

http://www.uziceoglasnatabla.com/

Užice oglasna tabla

Uhapšen Užičanin zbog ,,skidanja crne magije“

Užice oglasna tabla pre 19 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su Ž.T. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prevara. Sumnja se da je on tridesetšestogodišnju ženu, nakon smrti njenog oca, doveo u zabludu da će sa nje i njene majke skinuti crnu magiju, zbog koje je... »

Brat i sestra Jovan i Milica Gudurić osvojili 4 medalje na plivačkom mitingu

Užice oglasna tabla pre 14 sati
Ovo su brat i sestra Jovan(2010) i Milica(2009) Gudurić iz Užica, oni su članovi Plivačkog klub „Stari Grad“. O Jovanu smo već pisali pre neki dan kada je napravio podvig osvojivši prvu zlatnu medalju na republičkom takmičenju u plivanju za Užice. Međutim, na takmičenju prošlog... »

Užičanin pokorio Kanadu svojim glasom (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 16 sati
Najtraženiji naš pevač u Kanadi Dragan Marković iz Vankuvera, a inače naš sugrađanin, kako on sam kaže Carinaš, skoro svaki vikend nastupa širom Kanade, a kako to zvuči možete pogledi i poslušati, melem za uši. Užice – Oglasna Tabla... »

Književno veče Muharema Bazdulja u Narodnoj biblioteci Užice

Užice oglasna tabla pre 21 sat
U Narodnoj bibliteci Užice u petak, 14. decembra, sa početkom u 18 časova održaće se književno veče na kome će se predstaviti naš istaknuti novinar, publicista i književnik Muharem Bazdulj. Rođen je 19. maja 1977. godine u Travniku, diplomirao i magistrirao na Filozofskom fakultetu u... »

Premijera predstave „Ali grad me je štitio“

Užice oglasna tabla pre 22 sata
Predstava „Ali grad me je štitio“, Tanje Šljivar, u režiji Bojana Đorđeva, biće premijerno izvedena u petak 14. decembra na velikoj sceni Narodnog pozorišta Užice, sa početkom u 20 časova. Opširnije o predstavi možete pogledati OVDE.... »

Kako pomiriti razvoj planinskog turizma i zaštitu prirode (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 1 dan
U Srbiji i svetu, 11. decembar obeležava se kao Međunarodni dan planina. U užičkom kraju, posebno u Nacionalmnom parku Tara, pokušavaju da usklade sve veći broj turista sa brigom o zaštiti prirode. Planinski venci Zlatibora, Tare, Zlatara, Jelove gore prepoznatljiva su slika užičkog kraja.... »

Ostali dužni još 107 stanova

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Pripadnici Vojske Srbije još čekaju da Užičani ispune ugovornu obavezu. Dom Vojske i kasarna vredniji od šest miliona evra. GRUPA penzionisanih i aktivnih pripadnika Vojske Srbije iz Užica negoduje zbog neodgovornosti lokalne samouprave koja se Ugovorom o kupovini Doma Vojske Srbije i kasarne... »

Turistički porez da i selo izađe iz sive zone

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Uvodi se paušalno oporezivanje izdavalaca privatnog smeštaja, ne samo u seoskom turizmu, a porez će se plaćati na godišnjem nivou, i to kvartalno. Koliko ćemo po novim zakonskim odredbama plaćati porez, možemo li i taj trošak podneti? To se zabrinuto pitaju mnogi domaćini u seoskom turizmu... »

Besplatni zdravstveni pregledi u ruralnim područjima

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Tokom 2018. godine Domu zdravlja, grad je donirao dva vozila koja su olakšala rad medicinskih službi na terenu. Direktorka dr Danijela Marinković, u izjavi za GZS ističe da to nije jedina investicija koja je pomogla njihovo delovanje. „Od ambasade Japana dobili smo sanitetsko vozilo u... »

Novi repertoar bioskopa Art

Užice oglasna tabla pre 2 dana
SALA 1 od 06.12. do 16.12.2018. od 17.12. do 26.12.2018. u 1800 h u 1800 h ASTERIX- TAJNA ČAROBNOG NAPITKA SPAJEDERMEN- NOVI SVET SINHRONIZOVAN SINHRONIZOVAN žanr: ANIMIRANI/ PORODIČNI/ žanr: ANIMIRANI/ AKCIJA/ KOMEDIJA/ 3D AVANTURA/ 3D cena ulaznice: 300 dinara cena ulaznice: 300 dinara od... »

©2018 Netmark d.o.o.