Užice oglasna tabla

Poziv stvaraocima za učešće na XXI Smotri likovnog amaterskog stvaralaštva Zlatiborskog okruga

Užice oglasna tabla pre 13 sati
Gradska galerija Ariilje uputila je poziv umetnicima amaterima posvećenim likovnom stvaralaštvu sa teritorije Zlatiborskog okruga za učešće na jednoj od najdugovečnijih manifestacija posvećenim amaterskom stvaralaštvu u ovom kraju, 21. Smotri… »

DAN ODLUKE! Derbi u Užicu odlučiće ko će na lidersku poziciju

Užice oglasna tabla pre 19 sati
U derbiju dosadašnjeg dela prvenstava, cele jesenje polusezone i najvažnijoj utakmici do sada fudbaleri Budućnosti gostuju u Užicu gde će se sastati sa direktnim rivalom za prvo mesto ekipom užičke Slobode. Obe ekipe su do sada zabelezile po 8… »

Konkurs za sufinansiranje programa za omladinu otvoren je do 28. oktobra

Užice oglasna tabla pre 18 sati
Užice – Grad Užice će sredstvima iz budžeta finansirati odnosno sufinansirati omladinske projekte koji su od značaja za lokalnu zajednicu. Posle prvog poziva koji je realizovan u februaru ove godine i za šta je opredeljeno milion dinara za osam… »

Poslednja faza građevinskih radova na zlatiborskoj gondoli (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Na međustanici „Gold gondole“, pored Ribničkog jezera radovi na postavljanju ankera su u punom jeku. Pored predstavnika kompanije „Amiga“ iz Кraljeva i MPP „Jedinstvo“ iz Sevojna, prisutni su stručnjaci i instruktori francuske kompanije… »

Promocija knjige Milojka Pantića večeras u Užicu

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Promocija knjige „Nebo se otvorilo“, sportskog novinara i komentatora Milojka Pantića, održaće se večeras od 18 časova u velikoj sali Skupštine grada Užica. Knjiga otktiva nepoznate strane sporta, novinarstva i politike poslednjih tridesetak… »

Predstavljeni „Ukusi Zlatibora“ – gastronomija kao kulturno nasleđe (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Predstavljanje publikacije „Ukusi Zlatibora – gastronomsko nasleđe“ održano je u biblioteci Ljubiša R. Đenić u Čajetini. Knjiga Ukusi Zlatibora predstavlja pregled poznatih gastronomskih odlika zlatiborskog kraja kao dela kulturnog nasleđa… »

Novi repertoar bioskopa Art

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Užice – Od 17. do 23. oktobra u bioskopu Art možete pogledati: SALA 1: – 18:00 – Grdana- Gospodarica zla/ Maleficent: Mistress of Evil – sinhronizovan 3D (cena ulaznice: 300 dinara) – 20:00 – Džoker/ Joker (cena ulaznice: 300 dinara) –… »

Osnovna škola Dušan Jerković najbolja na Olimpijskom treningu (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Juče je na Gradskom trgu održana manifestacija „Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“. Manifestacija koju su zajednički organizovali Olimpijski komitet Srbije, Vojvođanska banka i Grad Užice osmišljena je kao takmičenje u kome su se… »

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Pinokio kakvog još niste videli“

Užice oglasna tabla pre 1 dan
5. revija predstava za decu biće održana od 10. do 18. oktobra u Narodnom pozorištu Užice. Predstava „Pinokio kakvog još niste videli“ u izvođenju Kraljevačkog pozorišta, u režiji i adaptaciji Miodraga Dinulovića, zatvoriće 5. Oktobarske… »

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – “Dugonja,Trbonja i Vidonja“

Užice oglasna tabla pre 2 dana
5. revija predstava za decu biće održana od 10. do 18. oktobra u Narodnom pozorištu Užice. “Dugonja,Trbonja i Vidonja“ u režiji Nemane Rankovića biće doprinos užičkog pozorišta „Oktobarskim čarolijama“ a predstava je na repertoaru u… »

Užice oglasna tabla, najnovije vesti »