Valjevska posla » Vesti dana

http://valjevskaposla.info

Valjevska posla

VASKRŠNJA BOGOSLUŽENJA U VALJEVSKIM HRAMOVIMA

Valjevska posla pre 15 sati
Uskrs je najradosniji hrišćanski praznik kojim proslavljamo pobedu života, odnosno uzdizanje Isusa Hrista iz mrtvih. Vaskrs praznujemo tri dana i predstavlja tzv. pokretni praznik jer menja datum, ali svake godine “pada” u nedelju. Ove godine, vernici pravoslavne veroispovesti Uskrs slave u... »

“Srbija je naša domovina, a ne njihova imovina”

Valjevska posla pre 1 dan
Na jedanaestom po redu protestnom petku u Valjevu, na skupu “Valjevo bez straha – 1 od 5 miliona” govorili su Srđan Milivojević, nekadašnji član “Otpora” i bivši narodni poslanik i Milan Stanimirović, nekada predsednik Opštine Vrbas u dva mandata i narodni poslanik u četiri... »

Promotivna akcija “Biciklom kroz grad”

Valjevska posla pre 4 dana
Grad Valjevo organizuje promotivnu akciju “Biciklom kroz grad”, koja će se održati u subotu, 20. aprila. Cilj akcije je promocija urbane mobilnosti, kao što su vožnja bicikla i pešačenje, ali i promocija zdravih stilova života, smanjenja emisije izduvnih gasova i slično. U akciji... »

Slike i crteži Jovana Sivačkog u Modernoj galeriji

Valjevska posla pre 4 dana
Postavka u Modernoj galeriji u Valjevu jednostavno nazvana “Slike i crteži” Jovana Sivačkog biće otvorena u subotu, 20. aprila, tačno u podne. Na ovoj izložbi biće prikazano 57 dela nastajalih od 1971. do 1977. godine, te ih stručna javnost svrstava u rane radove akademskog slikara Jovana... »

Master Pinokijevci

Valjevska posla pre 4 dana
Ovaj šesnaesti april 2019. godine po mnogo čemu je neobičan, poseban i svakako nezaboravan za tim Kreativne radionice „Pinokio“ pod okriljem udruženja „Anđeli čuvari“ Valjevo. Kreativni tim predvođen Vesnom Lazić danas je proveo efektivan, produktivan radno-zabavni dan u susednom nam... »

Valjevski Lokalni front u Građanskom frontu

Valjevska posla pre 5 dana
Lokalni front Va pristupio je asocijaciji lokalnih pokreta pod imenom Građanski front kako bi na ravnopravnim i solidarnim osnovama gradili novu političku snagu, koja će životne probleme građana moći da zastupa i na nacionalnom nivou, saopšteno je iz ovog valjevskog Udruženja. Pristupnica... »

Odbojkašice lajkovačkog Železničara u finalu Superlige Srbije

Valjevska posla pre 6 dana
Ženski odbojkaški klub Železničar iz Lajkovca pobedio je Crvenu Zvezdu u četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa i ukupnim skorom 3:1 plasirao se u finale plej-ofa, gde će se za šampionsku titulu boriti sa Jedinstvom iz Stare Pazove. To je još jedan ogroman uspeh Železničara, posle nedavne... »

Maša opet najbolja

Valjevska posla pre 6 dana
Na upravo završenom Međunarodnom plivačkom mitingu “22. april 2019” u Banja Luci, u sklopu Velike nagrade balkanskih gradova, Sarajeva, Beograda i Banja Luke, naša Maša Cvetković dokazala je da je u ovom trenutku najbolja plivačica u Srbiji do 12 godine. U poslednjoj trci takmičenja na... »

Đermanović juniorski prvak države

Valjevska posla pre 6 dana
U Somboru je proteklog vikenda održano prvenstvo države u rvanju grčko-rimskim stilom za juniore, na kojem je fantastičan nastup imao rvač Mladosti Strahinja Đermanović. Đermanović je osvojio zlato u kategoriji do 87 kilograma. Đermanović sa medaljom oko vrata, sa klupskim kolegom... »

Doživaljaj tople vode uz napredne tehnologije

Valjevska posla pre 6 dana
Posetioce 45. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2019, u periodu od 17. do 20. aprila, na izložbenom štandu kompanije Gorenje očekuju brojni noviteti za kvalitetno, jednostavno i energetski efikasno uređenje životnog i poslovnog prostora. Gorenje na Međunarodnom sajmu građevinarstva... »

©2019 Netmark d.o.o.