Valjevska posla

Povećan broj dece i mladih sa simptomima korona virusa, ali situacija nije zabrinjavajuća

Valjevska posla pre 1 dan
Kovid ambulanta Doma zdravlja u Novom naselju Prema rečima dr Valentine Marković, načelnice Pedijatrije u Domu zdravlja, od utorka je pregledano dvadesetak dece sa siptomima korona virusa, ali još uvek nema laboratorijski potvrđenih slučajeva… »

Lokalni front Va zahteva raspuštanje Kriznog štaba, ostavke premijerke i ministra zdravlja, imenovanje novog gradskog…

Valjevska posla pre 16 sati
Saopštenje Lokalnog fornta Va prenosimo u celosti: Srbiji je bilo potrebno samo dvadesetak sati da se probudi iz mučnog sna. Probudilo je nekoliko hiljada mladih po gradovima Srbije koji su glasno, jasno i ubedljivo izjavili da neće nasilje. Ni besno… »

Još 31 osoba zaražena korona virusom u Valjevu

Valjevska posla pre 17 sati
U COVID ambulanti valjevskog Doma zdravlja obavljeno je 177 pregleda pacijenata sa respiratornim infekcijama. U Prijemno urgentnom centru OB Valjevo izvršen je 71 pregled i 6 prijema pacijenata na COVID i PRECOVID odeljenja. Na hospitalizaciji se nalazi… »

Treći dan protesta na Gradskom trgu u Valjevu – “Ovde smo da podržimo narod”

Valjevska posla pre 21 sat
Foto: Valjevska posla Za razliku od prethodne večeri, među građanima koji treće veče protestuju na Gradskom trgu u znak podrške demonstrantma u Beogradu, sinoć je bilo manje omladine. Bili su prisutni i članovi opozicionih stranaka – DS, Lokali… »

Novi smrtni slučaj u Valjevu zbog korona virusa, još 35 osoba zaraženo!

Valjevska posla pre 1 dan
U COVID ambulanti valjevskog Doma zdravlja obavljeno je 172 pregleda pacijenata sa respiratornim infekcijama. U Prijemno urgentnom centru valjevske bolnice izvršeno je 62 pregleda. U Zavodu za javno zdravlje Valjevo u periodu od 1. do 8. jula istraženo… »

Od danas se ambulantni specijalistički pregledi iz valjevske bolnice obavljaju u Domu zdravlja

Valjevska posla pre 1 dan
Foto: Valjevska posla U Domu zdravlja Valjevo vršiće se ambulantni pregledi sledećih specijalističkih grana: hirurgija, interno, neurologija, fizikalna medicina sa reumatologijom i oftalmologija (očno), po uputu izabranog lekara. Navedeni… »

Pregledi dece i omladine sa simptomima korona infekcije od 19h u COVID ambulanti u Novom naselju

Valjevska posla pre 2 dana
“To se, svakako, ne odnosi na hitna stanja. Za sada nije veliki broj dece i mladih koji se javljaju Pedijatriji Doma zdravlja Valjevo sa simptomima respiratornih infekcija sličnih COVID-u, ali je zbog epidemiološke bezbednosti ostale dece odlučeno da… »

I Valjevo ima građane koji protestuju!

Valjevska posla pre 3 dana
Foto: Valjevska posla Na protestu se se mogli čuti povici “Ostavke, ostavke”, vređao se predsednik Vučić, vikalo se “Konrade, Konrade”, pevala se pesmica “Vuče, vuče, bubo lenja”, slušao se “Biogradski sindikat”, zviždalo se u… »

U Valjevu uskoro snimanje Bejelogrlićevog filma o Tomi Zdravkoviću

Valjevska posla pre 3 dana
Toma Zdravković / Izvor: Wikipedia Za sada je poznato da Bjelogrlić na ovom projektu sarađuje sa Željkom Joksimovićem i njegovim menadžerom Banom Obradovićem. Reditelj je ranije u izjavama za beogradske medije kazao da je ideja o ovom filmu potekla… »

U Valjevu još 4 lica zaražena, 7 hospitalizovano, 135 u kućnoj izolaciji

Valjevska posla pre 2 dana
U COVID ambulanti valjevskog Doma zdravlja obavljeno je 180 pregleda pacijenata sa respiratornim infekcijama. U Prijemno-urgentnom centru valjevske bolnice izvršeno 57 pregleda i 7 pacijenata je upućeno na lečenje na COVID i PRECOVID odeljenja. U… »

Valjevska posla, najnovije vesti »