Valjevska posla

Novi temelj za novu viziju!

Valjevska posla pre 1 dan
Pripreme pred početak kupališne sezone u SRC Petnica “Besplatan ulazak za decu do 7 godina i znatno smanjena cena karte za školsku decu i studente jesu bili moja inicijativa i Upravi odbor UFK “Valis” jeste usvojio tu odluku na moj predlog, ali… »

Aero alarm i dalje odzvanja

Valjevska posla pre 1 dan
“Prvi deo naše akcije “Aero alarm” završili smo kako smo i planirali, krajem grejne sezone. Jedina materijalna pomoć nam je stigla od “Beogradske otvorene škole”, koja je za Valjevo obezbedila nekoliko priručnih senzora, što je omogućilo… »

TV VA PLUS i ove godine odbila sredstva dodeljena na konkursu za medije

Valjevska posla pre 2 dana
Zgrada TV Va Plus / Foto: Televizija Valjevo Plus “Dakle, prešla dara meru. Mediji na lokalu sve teže podnose dodelu novca iz gradskih i opštinskih budžeta onima koji su van mesta i okruga u kome se radi, ali i nekima koji bar u nazivu nemaju bilo… »

Mionica ulaže 8,9 miliona u unapređenje saobraćajne infrastrukture

Valjevska posla pre 2 dana
Mionica “Gradimo našu Mionicu zahvaljujući pomoći i podršci Vlade Srbije kroz program “Srbija 2025″, jer su njime obuhvaćeni svi ključni infrastrukturni projekti. Odobrena sredstva će nam pomoći u ostvarenju visokih ciljeva koje smo… »

Rukometašice Metalca 2015 ponovo na 2. mestu nakon pobede nad Lozničankama

Valjevska posla pre 2 dana
RK Metalac 2015 – ORK Loznica / Foto: Sreten Pantelić Metalac 2015 je potvrdio ulogu favorita na večerašnjoj utakmici pošto je od samog početka kontrolisao igru i rezultat i nije dozvolio gošćama na čelu sa iskusnom Jasminom Simić da naprave… »

Ministar Ružić: “Petnica je dragulj našeg obrazovanja”

Valjevska posla pre 2 dana
Poseta ministra Branka Ružića IS Petnica Ministar Ružić je obraćajući se srednjoškolcima na početku ovogodišnjeg ciklusa seminara između ostalog rekao da treba da iskoriste priliku koju su dobili u ovoj elitnoj instituciji za dodatno… »

Valjevski recitatori pobednici u sve tri kategorije na Okružnoj smotri recitatora u Mionici

Valjevska posla pre 2 dana
Mionica Pobednici 52. Okružne smotre recitatora su Hana Perić (mađi uzrast), Mina Simić (sredni uzrast) i Viktor Lukić (stariji uzrast), svi troje iz Valjeva, koji su plasirali na 52. Republičku smotru recitatora. Pobednici su nagrađeni knjigama… »

Meštani Popučaka (od)branili svoje zemljište

Valjevska posla pre 2 dana
Gordana Jankićević, meštanka Popučaka, na čijem posedu je zatečen buldožer, za Valjevska posla je ispričala šta se juče dogodilo. “Oko 11 sati me obavestila jetrva šta nam se dešava na imanju. Bila sam tada u kući i niko mi se nije javio… »

UKIDA SE ROMING IZMEĐU SRBIJE I GRČKE: Potpisivanje sporazuma sledeće nedelje!

Valjevska posla pre 3 dana
Ana Brnabić Printscreen mondo.rs Sporazum o ukidanju naplate rominga biće potpisan naredne nedelje. Premijerka Srbije sastala se danas u Atini sa predsednicom Grčke Katerinom Sakelaropoulou. Brnabić je grčkoj predsednici zahvalila na podršci koju ta… »

Banja Vrujci među najtraženijim destinacijama za vaučere

Valjevska posla pre 3 dana
Prijave su počele 10. maja i trajaće do 15. oktobra. Vaučeri će smanjiti troškove smeštaja građana, za maksimalno 5.000 dinara kada odmor provode u jednom od prijavljenih turističkih objekata. -Očekujemo veliko interesovanje turista i ove godine… »

Valjevska posla, najnovije vesti »

Novi temelj za novu viziju!

Valjevska posla pre 1 dan

Aero alarm i dalje odzvanja

Valjevska posla pre 1 dan