Valjevska posla » Vesti dana

http://valjevskaposla.info

Valjevska posla

Koncert u Modernoj galeriji

Valjevska posla pre 10 sati
U ponedeljak, 19. februara, s početkom u 20 časova, valjevska muzička škola u saradnji sa Modernom galerijom organizuje koncert flautistkinje Mine Radić i pijanistkinje Olivere Pantelić. Koncert dve profesorke muzičke škole je prvi program saradnje dve institucije u ovoj godini, ali i prvi... »

Promocija knige „Filmus“ Slobodana Šijana

Valjevska posla pre 12 sati
U utorak, 20. februara, u 20 časova u Čitaonici Biblioteke biće promovisana knjiga filmskih priča „Filmus“ poznatog srpskog reditelja Slobodana Šijana. Veče koje pod nazivom „Film kao način života“ u svom februarskom programu organizuje ovdašnja Biblioteka „Ljubomir Nenadović“... »

Više od 30.000 nevakcinisane dece u Srbiji Kako razlikovati ovčije boginje od morbila Male boginje: Imuni samo vakcinisani od 1996. Epidemiju morbila zaustaviće samo vakcinacija

Valjevska posla pre 1 dan
U Srbiji ima više od 30.000 dece koja još nisu vakcinisana, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, i pozvao roditelje da vakcinišu decu! U ovom trenutku ima, kaže ministar, 2.222 obolelih od malih boginja, ima 268 komplikacija, a više od 30.000 dece u Srbiji još nije vakcinisano. Kako... »

Dobre bakterije u ljudskoj ishrani

Valjevska posla pre 1 dan
Loše bakterije su svuda oko nas, ali i u nama. Pranje ruku, izbegavanje svakog rizičnog oblika ponašanja, nisu jedini način da se zaštitimo. Efikasan vid borbe je negovanje dobrih bakterija koje već imamo u sebi. Ne znate čime se to radi? Probioticima! Oni regulišu crevnu floru i time... »

Pojačan saobraćaj ka zimskim turističkim centrima

Valjevska posla pre 1 dan
Vozače danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, vanrednih zastoja i prekida nema. Veći broj vozila se očekuje naročito na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima. Zbog pojačanog saobraćaja moguća je usporena vožnja na putevima koji vode ka Zlatiboru i Kopaoniku, ali i... »

Na današnji dan je poginuo pilot Sreten Dudić

Valjevska posla pre 3 dana
Na današnji dan 1937. godine poginuo je istaknuti valjevac, Narodni heroj pilot Sreten Dudić. Sreten Dudić rođen je 1911. godine u selu Klonci, nedaleko od Valjeva, od oca Božidara i majke Milke. Osnovnu školu završio je u Petnici a gimnaziju u Valjevu. Nakon završene gimnazije studirao je... »

SVETI TRIFUN ILI SVETI VALENTIN

Valjevska posla pre 3 dana
Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva sutra obeležavaju Svetog Trifuna, a legenda kaže da je svetac imao čudotvorni dar lečenja i da je njime uspeo da “od zlog duha” izleči ćerku rimskog cara Gordija. Svi hrišćani danas slave zaštitnike iskrene ljubavi. Pravoslavni vernici... »

Nasmejte se uz Džonija

Valjevska posla pre 5 dana
Autobiografski „stend-ap“ šou glumca Nikole Đurička pod nazivom „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate“ biće izveden u sredu, 14. februara, u 20 časova u Centru za kulturu. „Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim... »

Repertoar Bioskopa 85 od 15 do 21. februara

Valjevska posla pre 4 dana
Na repertoaru Bioskopu 85 od 15. do 21. februara su tri nove projekcije. PEĆINCI, sinhronizovano Foto ilustracija: Valjevskaposla Sadržaj: Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti... »

Kako razlikovati ovčije boginje od morbila

Valjevska posla pre 4 dana
Srbija se već mesecima bori sa malim boginjama, ali su se sada pojavile i ovčije. Kako ih razlikovati? Broj obolelih od malih boginja u Srbiji prešao je 2.000, ali poslednjih dana raste i broj obolelih od varičele. Ne treba paničiti, kažu lekari jer su ovčije boginje u ovo doba godine... »

Veton Suroi i još neki odbili Tačijev orden

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

REM zabranio predizborni spot SNS

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Kraj: Partizan - Mega Bemaks 89:79

Večernje novosti  pre 3 sata  još 5 povezanih

Da li je ovo novi Peugeot 508?

Auto blog  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.