Valjevska posla

Novoimenovana direktorka Medicinske škole trudna, imenovala lice koje će u njeno ime potpisivati akta na nedoređeno vreme…

Valjevska posla pre 4 sati
Medicinska škola u Valjevu / Foto: Valjevska posla “Medicinska škola u Valjevu više nije ista. Do pre šest meseci važila je za uređenu i uspešnu školu, sa kolektivom koji je mnogima u gradu bio uzor sloge i odličnog balansa profesionalizma i… »

Rukovodstvo Krušika dalo svoje predloge za povećanje plata zaposlenih! Čeka se zvaničan stav Štrajkačkog odbora nakon…

Valjevska posla pre 5 sati
Upravna zgrada HK Krišik / Foto: Valjevska posla Sastanak je trajao puna dva i po sata, a štrajkački odbor je na početku sastanka izjavio da oni kao izabrani predstavljaju nezadovoljne radnike i da ne donose samostalno odluke, već da je potrebna… »

Nove medalje za valjevske strelce

Valjevska posla pre 6 sati
Strelci su se u Beogradu najpre prvog dana nadmetali u disciplini vazdušni pištolj. Ženska kadetska ekipa SK Valjevo 1880 zauzela je prvo, a ista ekipa u kategoriji mlađih juniorki drugu poziciju. Pojedinačno, najbolji rezultat ostvarila je Lenka… »

Mionica čeka strelce, na državnom prvenstvu u streljašvtu nastupiće 126 takmičara

Valjevska posla pre 6 sati
– Izuzetna mi je čast što je Mionica domaćin jednog državnog takmičenja ovakvog formata. Još jednom smo pokazali da možemo biti uspešni i dobri domaćini i na visini svog zadataka. Mionica je do sada bila domaćin međunarodne biciklističke… »

Otvorena izložba “Dečja umetnost 2023”, učenicima izlagačima uručene zahvalnice

Valjevska posla pre 6 sati
Postavka broji 46 dela učenika od V do VIII razreda svih sedam valjevskih i osam seoskih škola (Brankovina, Valjevska Kamenica, Divci, Dračić, Donje Leskovice, Popučke, Poćuta i Stave), koji su selektovani po izboru nastavnika i profesora predmeta… »

Bosis drugi put dobitnik Virtus nagrade za filantropiju

Valjevska posla pre 9 sati
Sa dodele Virtus nagrade za filantropiju kompaniji Bosis / Foto: Trag fondacija Dobitnici Virtus nagrade za filantropiju za 2022. godinu / Foto: Trag fondacija Foto: Bosis Video snimke izjava radnika kompanije Bosis povodom akcije “Kutija dobrote” za… »

Radnici Krušika održali jednočasovni štrajk upozorenja! Najavljen sastanak sa Nadzornim odborom kompanije!

Valjevska posla pre 1 dan
Jednočasovni štrajk upozorenja radnika Krušika / Foto: Radnici Krušika Nezadovoljni radnici zahtevaju uvećanje plata za 10.000 dinara u NETO iznosu kako bi zarade, bar donekle, pratile inflaciju. Inače, prosečna plata u valjlevskom Krušiku je… »

U plesnom spektaklu u Mionici nastupilo blizu 500 takmičara

Valjevska posla pre 1 dan
Predsednik opštine Mionica Boban Janković svečano je otvorio veliko finale, a potom pobednicima uručio pehare i medalje. – Velika mi je čast što je Mionica večeras domaćin jednog ovakvog takmičenja državnog karaktera. Podsetiću vas samo… »

10 sjajnih funkcija kamere za pametne telefone za neverovatne slike

Valjevska posla pre 1 dan
Danas su pametni telefoni postali naš uobičajeni uređaj za fotografisanje. Sa napretkom u tehnologiji kamera za pametne telefone, sada je moguće snimiti zapanjujuće fotografije koje se mogu suprotstaviti onima koje snimaju profesionalne kamere. U… »

Velika zlatna medalja za Poljoprivrednu školu na 18. Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” u Novom Sadu

Valjevska posla pre 1 dan
Veliku zlatnu medalju na 18. Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” u Novom Sadu u ime valjevske Poljoprivredne škole primio je direktor Milan Gajić / Foto: Poljoprivredna škola sa Domom učenika Valjevo Najviše priznanje stiglo je za… »

Valjevska posla, najnovije vesti »