Valjevska posla » Vesti dana

http://valjevskaposla.info

Valjevska posla

Razmrdaj čula sutra na Divčibarama

Valjevska posla pre 5 sati
Na Ski stazi Crni vrh na Divčibarama u subotu, 18. avgusta, održaće se Mountain Music Fest (MMF), manifestacija koja je prošle godine ostvarila zavidan uspeh. Pod sloganom „Razmrdaj čula“, ovaj dnevni muzičko-planinski festival počinje sutra u podne i trajaće do 1 sat iza ponoći. Kroz... »

Kontrola zdravlja u Leliću na Preobraženje

Valjevska posla pre 5 sati
U nedelju, 19. avgusta, Služba polivalentne patronaže Doma zdravlja Valjevo u porti manastira Lelić organizuje preventivnu akciju kontrole zdravlja meštana Lelića i okolnih sela. S obzirom na to da je u nedelju veliki verski praznik Preobraženje i u manastiru pričešće, a posle toga... »

Pripremite se, počinje sezona alergije na ambroziju!

Valjevska posla pre 6 sati
O alergijama se sve češće govore u kontekstu epidemije, jer se po učestalosti oboljevanja nalaze na vrhu nezaraznih bolesti, odmah posle kardiovaskularnih oboljenja, pa stručna javnost smatra da su alergije bolesti moderne civilizacije. Sve je više različitih vrsta alergena sa kojim dolazimo... »

Bogojević u „Planeti Signalizam“

Valjevska posla pre 6 sati
Ovih dana iz štampe je izašla značajna monografija posvećena signalizmu pod nazivom „Planeta Signalizam“ (Everest Media, Novi Beograd), autora mr Dušana Stojkovića, pesnika, pripovedača, književog kritičara, esejiste, antologičara, prevodioca sa slovenačkog i francuskog jezika. U... »

„Ovčarska izložba“ i „Festival jagnjećeg pečenja“ polovinom septembra u Pričeviću

Valjevska posla pre 1 dan
„Agrorazvoj – valjevske doline“ organizuje u nedelju, 16. septembra, dvanaestu po redu „Ovčarsku izložbu“ u selu Pričević, a odgajivači ovaca Pramenke Sjeničkog soja mogu se prijaviti da izlažu svoja grla u kategorijama: starije ovce, dviske, mlađe ovce, stariji ovnovi i mlađi... »

Registrovano preko 20 ujeda zmija!

Valjevska posla pre 1 dan
Za Infektivnu službu leto je veliki radni period, ne samo zbog mnogih infekcija koje se dešavaju tokom ovog godišnjeg doba, već se beleži i veći broj pacijenata kojima je medicinska pomoć potrebna zbog ujeda zmija. Ove sezone registrovano je preko dvadeset ujeda zmija, na sreću bez teških... »

Počinje druga faza medijskog projekta „Da Valjevo prodiše“

Valjevska posla pre 1 dan
Medijski projekat „Da Valjevo prodiše – Faza dva“ na portalu Valjevska posla započinje svoju realizaciju u 2018. godini. Narednih pet i više meseci, baviće se aerozagađenjem vazduha u našem gradu, ne samo onim izazvanim emisijom štetnih gasova tokom grejne sezone, već i alergenim... »

Gradsko veće o „Privrednoj zoni“ i „Festivalu duvan čvaraka“

Valjevska posla pre 3 dana
Na današnjoj 60. sednici Gradskog veća članovi Gradskog veća utvrdili su predlog Odluke o pribavljanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnu svojinu Grada Valjeva neposrednom pogodbom. Grad je odlučio da kupi nove parcele, kako bi povezao već postojeće za privrednu zonu i tako uredio... »

Otvorena Kancelarija za mlade u Valjevu

Valjevska posla pre 3 dana
Dan mladih u Valjevu obeležen je svečanim otvaranjem Kancelarije za mlade u prostoru Centra za kulturu Valjevo, a Kancelariju je svečano otvorio državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Darko Stanić. Prepoznajući posebnu i važnu ulogu mladih u društvu, Ministarstvo omladine i sporta... »

Nađeno kompromisno rešenje, borci prekinuli štrajk glađu

Valjevska posla pre 3 dana
Nakon današnjeg razgovora sa predstavnicima Ministarstva za rad, socijalna i boračka pitanja Vlade Srbije, deset boraca učesnika rata iz devedesetih godina odlučilo je da prekine devetodnevni štrajk glađu, koji su započeli u nedelju, 5. avgusta. U delegaciji iz Beograda bili su Negovan... »

Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena svojim kućama

SEEbiz  pre 5 sati  još 18 povezanih

Izbori sa nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

Politika  pre 6 sati  još 16 povezanih

Trampova vojna parada odložena „do 2019.“

BBC News  pre 6 sati  još 16 povezanih

Od danas svi građani imaju pravo na besplatnu Dina karticu

Gde investirati  pre 6 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.