Valjevska posla

Valjevo u projektu digitalizovanja investicionih mapa

Valjevska posla pre 2 sata
Valjevo se uključilo u projekat „Unapređenje poslovne klime u Srbiji“, koji u Srbiji sporovodi Republički geodetski zavod (RGZ), a koji je podržala Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA) i Agencija za kartografiju, katastar i… »

Velika volonterska akcija „Šta nam teško“

Valjevska posla pre 2 sata
Velika volonterska akcija „Šta nam teško“ održana je ove subote u Valjevu, na reci Gradac. Više od 100 volontera, mladih ljudi iz čitave Srbije je učestvovalo u akciji uređenja obale, u zaštićenom području klisure reke Gradac. Akcija “Šta… »

DA SE NE ZABORAVI !!!

Valjevska posla pre 1 dan
Na današnji dan, 21. oktobra 1941. godine obeležavaju se tri krvava dana u kojima su Nemci u Kragujevcu streljali 3.000 ljudi. Među njima bili su i nedužni đaci i profesori. Nemački okupatori su, kao odmazdu za pogibiju deset svojih vojnika u napadu… »

Školski pribor za decu romske nacionalnosti

Valjevska posla pre 1 dan
U Maloj sali Skupštine grada podeljen je školski pribor za decu romske nacionalnosti. Ovo je jedna od aktivnosti koju sprovodi Komisija za socijalno uključivanje Roma i Romkinja grada Valjeva. Predsednik Saveta za socijalnu politiku u Valjevu Radoica… »

Mural zahvalnosti

Valjevska posla pre 1 dan
Iako je delo valjevskog slikara Miodraga Antonića u više navarata oplemenilo prostor Opšte bolnice Valjevo, njegov mural koji je nedavno uradio na samom ulazu u Odsek nefrologije sa hemodijalizom, više je od zahvalnosti. Naime, slikar Antonić je ovim… »

ŠUME BALINOVIĆA ZASUTE DIVLJIM DEPONIJAMA

Valjevska posla pre 1 dan
U živopisnom selu Balinović podno Jablanika sve manje žitelja, a sve više divljih deponija. Šume u ovom selu su bukvalo zasute deponijama: plastočnim flašama, gumama, gajbama, vrećama čiji sadržaj nije poznat, a nađe se i po koji dušek i wc… »

“Imlek” u “Danima domaćih” tokom oktobra u Europromu

Valjevska posla pre 1 dan
U nastavku Europromove kampanje “Dani domaćih”, oktobar mesec je u znaku “Imleka”, tako da će potrošači u svim prodajnim objektima “ljubičaste trgovine” moći da kupe određene “Imlekove” proizvode po specijalnim akcijskim cenama… »

“Pravda za Aleksandra”

Valjevska posla pre 4 dana
“Došao sam u Valjevo da odam poštovanje srpskom Snoudenu, srpskom Asanžu – Aleksandru Obradoviću, koji je svim građanima poslao poruku šta moramo da radimo, kako moramo da se ponašamo i da moramo da budemo hrabri”, rekao je danas u Valjevu… »

“Komercijalni ugovori “Krušika” smatraju se poslovnom, a ne službenom i vojnom tajnom”

Valjevska posla pre 3 dana
HK “Krušik” a.d. Valjevo oglasilo se danas saopštenjem povodom iznošenja “netačnih informacija u javnost, koje su izvučene iz konteksta i koje se na pogrešan način interpretiraju od strane nekompetentnih lica”. U saopštenju se kaže da se… »

Lokalni front za uvođenje sistema upozoravanja građana na opasnosti od povišne koncentracije PM čestica

Valjevska posla pre 4 dana
Aktivisti valjevskog Lokalnog Fronta osvrnuli su se na konferenciji za medije šta su Valjevci udisali u 2018. godini. Skrenuli su pažnju na to da 7 godina uzastopno udišemo prekomerno zagađeni vazduh, da je i u prošloj godini najveća srednja… »

Valjevska posla, najnovije vesti »

DA SE NE ZABORAVI !!!

Valjevska posla pre 1 dan

Mural zahvalnosti

Valjevska posla pre 1 dan