Valjevska posla » Vesti dana

http://valjevskaposla.info

Valjevska posla

Završen vodovod u pet mioničkih sela

Valjevska posla pre 2 sata
Završena je izgradnja vodovodne mreže za pet mioničkih sela, čije je snabdevanje planirano sa regionalnog vodozahvata Stubo-Rovni. Cevovod u dužini od 13,3 kilometara i rezervoari „Bela Stena“ u Šušeoci, „Vis“ u Đurđevcu i „Jakšinac“ u Sankoviću, kao i crpne stanice... »

Repertoar Bioskopa 85 od 18. oktobra do 24. oktobra

Valjevska posla pre 6 sati
Na repertoaru Bioskopu 85 od 18. oktobra do 24. oktobra su tri projekcije. STOPALIĆI, titlovano, 3D Sadržaj: Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekom. Migovo otkriće donosi mu slavu i devojku iz snova, ali baca njegov svet u haos. Režiser:... »

Zbog zamene zatvarača na vodovodnoj mreži, sutra bez vode…

Valjevska posla pre 18 sati
Zbog zamene zatvarača na vodovodnoj mreži, u utorak, 16.10.2018. godine, u periodu od 8:00h do 12:00h bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači u ulici Braće Nedić i ulici Milića Kedića sa poprečnim ulicama. JKP Vodovod Valjevo se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju.... »

Pinokio – postavljanje veštačke trave u dvorištu

Valjevska posla pre 1 dan
Sve se može kad se ljudi slože! Nasmejan i vedar dan nastupio je od prvih jutarnjih časova, razigrano sunce se rasulo dvorištem Kreativne radionice Pinokio, rekli bismo pravo je Miholjsko leto! A ako se po jutru dan poznaje sluti se da će ovaj 14. oktobar biti izuzetan i uspešan! Čili, orni,... »

Valjevac Nikola Božič dobitnik francuskog ordena u redu Viteza od Akademskih palmi

Valjevska posla pre 3 dana
Ambasador Francuske u Srbiji, Njegova ekselencija Frederik Mondoloni, odlikovao je troje naših sunarodnika aktivnih u domenu francusko – srpske saradnje ordenom u redu Viteza od Akademskih palmi za 2018. godinu, među kojima je i naš Valjevac, Nikola Božić, programski direktor Istraživačke... »

Donacijama poboljšan kvalitet medicinske usluge u Opštoj bolnici Valjevo

Valjevska posla pre 3 dana
Povodom najnovije donacije, v. d. direktora Opšte bolnice Valjevo, dr Zoran Đurić, zahvalio se Mladenu Petkoviću, direktoru HK „Krušik“ i nadzornom odboru ove valjevske fabrike na donaciji vredne opreme za operacione sale u vrednosti 100.000 evra. „Ova donacija podrazumeva operacionu... »

Likovni umetnici Valjeva drugi put pred svojom publikom

Valjevska posla pre 3 dana
Drugu godinu zaredom Narodni muzej Valjevo otvorio je vrata svoje galerije likovnim umetnicima našeg grada, koji još uvek nemaju svoj zaseban izlagački prostor. Izložba „Likovni umetnici Valjeva 2018“ otvorena je sinoć u 19 časova, a mnogobrojno prisustvo Valjevaca dokaz je da ovdašnja... »

Sportski susreti ratnih i mirnodopskih vojnih invalida

Valjevska posla pre 4 dana
Udruženje ratnih i mirnodopskih vojnih invalida Valjeva danas je ugostilo članove udruženja iz šest opština i gradova u okviru sportskih susreta, koji se u Valjevu održavaju već deset godina. Pored Valjeva, tu su gosti iz Loznice, Šapca, Požege, Malog Zvornika i Bogatića, koji će se... »

Vaterpolisti kluba „Valjevo Gorenje“, uz podršku Grada, kreću u regionalno i nacionalno takmičenje

Valjevska posla pre 4 dana
Takmičenje u Regionalnoj vaterpolo ligi A2 za sezonu 2018/2019. godine za Vaterpolo klub „Valjevo Gorenje“ startuje ovog vikenda, gostovanjem u Šibeniku i utakmicom sa „Solarisom“ u subotu, najavljeno je na danas održanoj konferenciji za medije ovog kluba. Od ove godine je angažovan Igor... »

Koncert dobrodošlice

Valjevska posla pre 5 dana
Večeras u 19 časova, Muzička škola „Živorad Grbić“ zvanično otvara novu koncertnu sezonu „Sva lica muzike“ tradicionalnim Koncertom dobrodošlice. Prvu ovogodišnju muziku na koncertnom podijumu kroz Koncert dobrodošlice oživljavaju profesori škole i simbolično je posvećuju... »

©2018 Netmark d.o.o.