Veliki park

Otvorene prijave za master programe koji se realizuju pri Univerzitetu u Kragujevcu

Veliki park pre 13 sati
Univerzitet u Kragujevcu otvorio je pozive za prijavu studenata za upis na master programe koji se realizuju pri Univerzitetu u Kragujevcu i to: Prijave za ova tri programa moguće je podneti do 6. oktobra 2023. godine. 4. Otvoren je takođe i poziv za… »

Izmena termina na zatvorenom bazenu za 23. septembar

Veliki park pre 13 sati
Sportsko privredno društvo Radnički obaveštava sugrađane da će se u subotu 23. septembra na zatvorenom bazenu održati plivačko takmičenje “Kup Kragujevca 2023” u organizaciji PK Radnički 1969. Zbog rasporeda takmičenja u subotu 23. septembra… »

Bez vode sledeći potrošači

Veliki park pre 14 sati
JKP Vodovod i kanalizacija Kragujevac danas bez vode ostavlja sledeće potrošače : Kozujevo, ul. Mileve Divac ( od 08:00 do 11:00 časova ), zamena podzemnog hidranta. Stanovo, ul. Kraljevačkog Bataljona ( od 11:00 do 13:00 časova ), popravka kućnog… »

Danas su bez struje sledeći potrošači

Veliki park pre 14 sati
Elektrodistribucija Kragujevac danas bez struje ostavlja sledeće potrošače : 09:00 – 12:00 Šumadijskog odreda 09:00 – 15:00 Prnjavor, Botunje, Donje Komarice, Korman – Igralište 12:00 – 14:00 Ivana Milutinovića 08:00 – 16:00 Vuka… »

Povremena kiša sa grmljavinom

Veliki park pre 14 sati
Danas će u Kragujevcu biti iblačno vreme praćeno povremenom kišom i grmljavinom. Minimalna dnevna temperatura 17 a maksimalna 29 stepeni celzijusa. Duvaće vetar umerene snage iz pravca jugoistoka.… »

Rođen je Svetozar Marković

Veliki park pre 14 sati
Izašle su 1784 godine prve dnevne novine u SAD-u (Penns Packet & General Advertiser). Rođen je 1846 godine srpski političar i pisac Svetozar Marković, osnivač socijalističkog pokreta u Srbiji i prvi teoretičar realizma u srpskoj literaturi. Po… »

Nova pobeda dečaka i još jedan odličan dan u porodilištu

Veliki park pre 13 sati
U poslednja 24 časa u Porodilištu UKC Kragujevac rođeno je 11 beba. Sedam dečaka i četiri devojčice. Srećnim roditeljima čestitamo a našim novim sugrađanima želimo dug i zdrav život.… »

Danas se slavi praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice

Veliki park pre 13 sati
Danas se slavi praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice. Presveta Bogorodica rođena je u Nazaretu, od roditelja Joakima i Ane, koji su već bili stari ljudi kada su je dobili. Kako nisu imali potomstva, što se u ono vreme smatralo… »

Otkrivanje spomenika grupe „Smak“ u petak 22.septembra

Veliki park pre 1 dan
Radovi na Trgu omladine i postavljanju Spomenika grupe „Smak“ su gotovo pri samom kraju. Grad Kragujevac poziva sve sugrađane na svečano otvaranje Trga omladine i otkrivanje Spomenika našem legendarnom rok sastavu, koji je svojom muzikom i… »

Memorijalni odbojkaški turnir LEGENDE RADNIČKOG

Veliki park pre 1 dan
Memorijalni odbojkaški turnir “Legende Radničkog”, posvećen sećanju na Aleksandra Gigovića – Gigu i Dejana Brđovića, dva izuzetna odbojkaša koji su ostavili neizbrisiv trag u svetu odbojke održaće se 22. i 23. septembra 2023. godine u… »

Veliki park, najnovije vesti »