Veliki park

Omladinski eko kamp u Adžinim livadama – prilika za druženje i razmenu ideja

Veliki park pre 2 sata
Za mlade iz Litvanije, Turske, Španije i Srbije, učesnike Eko fan kampa u Adžinim livadama, danas je priređen prijem u zgradi Gradske uprave. Stefan Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom poželeo im je… »

Kontrola sistema za javno uzbunjivanje u Kragujevcu

Veliki park pre 2 sata
Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, Uprava za vanredne situacije u Kragujevcu u okviru svojih redovnih aktivnosti izvršiće obilazak i utvrđivanje ispravnosti akustičkih izvora (sirena), uređaja za predaju i prijem signala… »

U Kragujevcu otvoreno predstavništvo udruženja italijanske privrede

Veliki park pre 2 sata
U prisustvu gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića, Mauricija Panica teritorijalnog predstavnika Konfindustrije Srbija za oblast Šumadije i Centralne Srbije, Predraga Lučića direktora Regionalne privredne komore Šumadijskog upravnog okruga… »

Danas bez struje sledeći potrošači

Veliki park pre 11 sati
Elektrodistribucija Kragujevac danas bez struje ostavlja sledeće potrošače : 09:00 – 14:00 Balosave Dubljaci 09:00 – 11:00 Beloševac, Bugar mala i Metalservis 09:00 – 15:00 naselje Brzan… »

Kontrolisana ispravnost namirnica na pijacama

Veliki park pre 11 sati
U saradnji sa Institutom za javno zdravlje Kragujevac, JKP “Šumadija” je na pijacama Erdoglija i Aerodrom izvršena je kontrola mikrobiološke i hemijske ispravnosti mlečnih proizvoda i povrća. Kod jednog uzorka sira je ustanovljena mikrobiološka… »

Uglavnom sunčano i još toplije

Veliki park pre 12 sati
Danas će u Kragujevcu biti uglavnom sunčano i još toplije vreme nego prethodnih dana. Minimalna dnevna temperatura 20 a maksimalna 34 stepena celzijusa. Duvaće umeren do jak vetar iz pravca istoka i jugoistoka.… »

Rođeni su pisci Petar Kočić i Vasko Popa

Veliki park pre 11 sati
Izgoreo je 1613 godine Šekspirov teatar Globe. Skupština Srbije usvojila je 1869 godine ustav koji su posle smrti kneza Mihaila Obrenovića 1868. sačinili Milivoje Blaznavac, Jovan Ristić i Jovan Gavrilović, namesnici njegovog maloletnog sina Milana… »

Bez vode sledeći potrošači

Veliki park pre 11 sati
JKP Vodovod i kanalizacija Kragujevac danas bez vode ostavlja sledeće potrošače : Mala Vaga, ul. Gružanska 3 ( od 08:00 do 13:00 časova ), popravka priključka. Bresnica, ul. 15 Majevičke brigade 16 ( od 13:00 do 16:00 časova ), popravka… »

Danas je narodni i crkveni praznik Vidovdan

Veliki park pre 1 dan
Danas je narodni i crkveni praznik Vidovdan, čiji naziv potiče od svetog Vida, koji je, prema predanju, bio čudotvorac i iscelitelj, naročito u lečenju očiju. Od Kosovske bitke, na Vidovdan 1389, obeležava se i kao dan svetog velikomučenika cara… »

Žuti vikend uz „Malce 2 – Gruov početak“ u Sinepleksu

Veliki park pre 1 dan
U subotu i nedelju, od 12 do 17 časova, održaće se „Žuti vikend“ uz film „Malci 2- Gruov početak” u Cineplexx Kragujevac bioskopu. Pogledajte nastavak najzanimljivije animirane avanture i nasmejte se od srca uz vaše omiljene Malce. U jeku… »

Veliki park, najnovije vesti »