Vesti online » Vesti dana

http://www.vesti-online.com

Vesti online

Stojković najavio odlazak iz Partizana

Vesti online pre 8 sati
U vremenu slavlje za crno-bele - grom iz vedrog neba! Reprezentativac Srbije i najzaslužniji za evrospko proleće Partizana Vladimir Stojković najavio je novi rastanak sa klubom iz Humske. - Možda je došlo vreme da se rastanemo. Pomogao sam Partizanu koliko sam mogao, a tokom zime je sve... »

Zvezda drži ključ evropskog proleća: Pobeda 100%, bod 95 %

Vesti online pre 8 sati
Crveno-beli su domiinirali u Borisovu protiv BATE, ali nisu imali sreće izabranici Vladana Milojevića da osvoje tri boda, ali ne treba mnogo da žale za celim plenom u Belorusiji. I da su slavili proitv BATE, u poslednjem meču, 7. decembra na "Marakani" protiv Kelna, Zvezda ne sme da izgubi od... »

Evro opet iznad 119 dinara

Vesti online pre 1 sat
Dinar je danas oslabio prema evru za 0,3 odsto u odnosu na juče i zvanični srednji kurs iznosi 119,3689 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. NBS je prodala 30 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa. Od početka godine,... »

Razvoj po receptu Evrope

Vesti online pre 38 minuta
Kako u Švajcarskoj, tako i u Šapcu. U 24 od 50 šabačkih sela, 3. decembra će biti održan neobičan referendum. Meštani će odlučivati kako da se potroši milion evra koji je sakupljen od poreza. Moći će direktno da kažu šta je za njih najvažnije i na šta novac sakupljen tokom godine... »

Zlikovci koje su mrzele i ustaše (3): Put u pakao Ljube Miloša

Vesti online pre 7 sati
U oštroj konkurenciji ustaških zlikovaca, Ljubo Miloš se smatra najizopačenijim. Bio je rođak upravnika Jasenovačkog logora Vjekoslava Luburića. Imao je svega 22 godine kada je počeo rat. Zloglasni Mesar ga je od prvih dana uzeo za desnu ruku, a već u oktobru 1941. postavio je Miloša i za... »

"Vesti" u Strazburu: Nemačka postala evropski problem?

Vesti online pre 7 sati
Sinonim za političku i ekonomsku stabilnost, Nemačka je posle propasti pregovora o vladajućoj koaliciji postala najnoviji u nizu evropskih problema. Francuski predsednik Emanuel Makron ima razloga da bude zabrinut zbog političke krize u Berlinu. Ona izbija u trenutku kada je EU već suočena sa... »

Atomske bombe na pragu Rusije

Vesti online pre 8 sati
Vest iz neimenovanih diplomatskih izvora, da Vašington kroz strukture NATO-a pokušava da progura odluku o razmeštanju nuklearnog oružja u Evropi, i da to nameravaju da učine u naredne dve godine, izazvala je veliku pažnju ruske javnosti, uprkos ogradi da Evropa nije podržala takvu inicijativu... »

Srpski klanovi u imperiji droge (3): Šiptar i Kum osvajaju Srbiju

Vesti online pre 8 sati
Kriminalci iz Srbije su, pored transporta i preprodaje kokaina iz Južne Amerike na veliko, takođe umešani u krijumčarenje heroina, najviše iz Turske, ali ne u toliko velikim količinama. Ta droga se iz Bugarske, Makedonije ili Albanije transportuje u Srbiju, gde jedan deo ostaje za domaću... »

Ugledni dermatolog otkriva: Ovo je jedino prirodno rešenje za mitisere

Vesti online pre 2 sata
Kako bismo se rešili upornih mitisera, prvo treba da shvatimo šta su oni zapravo, objašnjavaju dermatolozi. Oni nikako nisu obične bubuljice, već naslage izlučenog prirodnog sebuma u porama. Ove male crne tačke najčešće prekrivaju nos, bradu i čelo, a sklonija im je masna koža jer luči... »

Zagrađivanje parkiranog vozila biće krivično delo?

Vesti online pre 3 sata
Verovatno vam se bar jednom desilo da neki bahati vozač blokira vaš reuglarno parkirani automobil, na kraće ili duže vreme, i da zbog toga ne možete da se isparkirate. U Izraelu su odlučili da takvom ponašanju stanu na put, tako što će pooštriti kaznenu politiku. Parlament ove države,... »

©2017 Netmark d.o.o.