Via Balkans » Vesti dana

http://www.viabalkans.com

Via Balkans

Top 3 najposećenije prestonice Balkana i zašto ih volimo

Via Balkans 13.01.2018
Ukoliko tragate za prirodom, istorijom, tradicijom, kulturnom baštinom, onda je Balkan savšrena destinacija. Balkan je prepun planina, prelepih predela, ali i krševitih delova i zabačenih lokacija, sačuvanih od industrije. Prestonice Balkana su sve posećenije. Prošla su vremena kada se Balkan... »

Monumentalne građevine Balkana koje privlače turiste iz celog sveta

Via Balkans 11.12.2017
Države Balkana u sebi kriju mnoga vredna zdanja čija lepota i istorijski značaj privlače turiste sa svih strana sveta. Otkrijte nešto o arhitektonskim draguljima Balkana i njihovoj istoriji. Mesto bogato kulturom, burne starije i novije istorije i mesto velikih kontrasta i lepota – Balkan je... »

Tropske destinacije na našem Balkanu!

Via Balkans 11.12.2017
Ne morate prelaziti stotine kilometara preko kopna i mora da biste došli do destinacija od kojih zastaje dah! Balkan krije mnoge destinacije koje su tako živopisne da ćete se tamo osećati kao da ste na drugom kraju sveta. O nekima smo već pisali, ali smo želeli da ih sažmemo u jedan zanimljiv... »

7 sjajnih lokacija za trčanje u Srbiji

Via Balkans 27.11.2017
Širom Srbije postoje staze za trčanje koje su svakom dostupne, nalaze se u prirodi, samim tim, vaša dnevna aktivnost, koju neretko primenjujemo, protiče u lepšem okruženju i atmosferi. Pregršt je sportskih disciplina koje na najbolji mogući način povezuju zdravlje i istraživanje prirode i... »

©2018 Netmark d.o.o.