Volim Zrenjanin

Saopštenje Vodovoda: Karađorđev trg – priključenje objekata na novu vodovodnu mrežu Zrenjanin - priključenje objekata…

Volim Zrenjanin pre 15 sati
Nakon završetka radova na rekonstrukciji 3,6 km ulične vodovodne mreže na potezu Karađorđev trg, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin započelo je radove na izgradnji 3,5 km priključaka koji vode od nove vodovodne mreže do šahtova objekata… »

NOVI oglasi za posao: Potrebni pomoćni radnici, električari, vulkanizeri, procesni inženjeri, administrativni radnici…

Volim Zrenjanin pre 7 sati
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU HLEBA I PECIVA DON DON DOO BEOGRAD – Oglas ističe: 15.10.2023. PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU HLEBA I PECIVA DON DON DOO BEOGRAD. Adresa: Bolnička 7, Zrenjanin, objavljuje oglas. Naziv posla: Pomoćni radnik na… »

Zrenjaninska ABBA održala humanitarni koncert za Lenku Lazarević – prikupljeno 177.000 dinara! Zrenjanin - Humanitarni…

Volim Zrenjanin pre 7 sati
Sinoć je u Kulturnom centru Zrenjanina održan humanitarni koncert ABBA Real Tribute benda. Sredstva su se prikupljala za lečenje male Lenke Lazarević. “Priča je krenula tako što je naš “roadie” Miloš Janačković, koji je sada na neki način… »

Bioskopske projekcije Kulturnog centra Zrenjanina ovog vikenda Zrenjanin - Bioskop Kulturnog centra

Volim Zrenjanin pre 9 sati
Nakon letnjeg prikazivanja filmova u Gradskoj bašti, na otvorenom, u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u oktobru nastavljamo sa projekcijama najnovijih igranih hitova domaće i strane produkcije i dečjih animiranih filmova u okviru matinea. Dečji… »

Donacija u vidu brašna Internatu za devojke i Domu za učenike/ Közép-Bánátból is adományoztak a jótékonysági…

Volim Zrenjanin pre 10 sati
Savez agrarnih udruženja Vojvodine je u okviru programa „15 miliona zrna pšenice”, zahvaljujući donacijama proizvođača, i ove godine prikupio više tona pšenice. Program predstavlja nesebičnu saradnju mađarskog poljoprivrednog društva, sa… »

Vidosava Dević, ktitorka Hrama Svetog Nikolaja na Zelenom polju je preminula danas u 102. godini Zrenjanin - Vidosava Dević

Volim Zrenjanin pre 11 sati
Vidosava Dević, ktitorka Hrama Svetog Nikolaja koji se nalazi na Zelenom polju, preminula je danas u svojoj 102 godini. Hram Svetog Nikolaja je podigla po želji svog preminulog sina Vojislava Devića. Ona je realizaciju ovog projekta započela u svojoj… »

Danas se obeležava Svetski dan životinja Zrenjanin - Svetski dan životinja

Volim Zrenjanin pre 10 sati
Svetski dan životinja obeležava se od 1931. godine svakog 4. oktobra. Poznat je i kao Međunarodni dan zaštite životinja i kao Svetski dan zaštite životinja. Posvećen je pravima životinja i očuvanju životinjskog biodiverziteta. Na Svetski dan… »

Još jedan veliki uspeh za Plivački klub Proleter, novih 19 medalja! BRAVO! Kikinda - Plivački klub Proleter Zrenjanin

Volim Zrenjanin pre 13 sati
Na takmičenju pod nazivom “Plivačke nade 2023”, koje je održano u Kikindi 30. septembra, nastupilo je preko 300 takmičara iz 4 države.… »

Otvorena Nedelja arhitekture, DAZ i arhitekte Zrenjanina obeležile 25 godina postojanja [FOTO] Zrenjanin - Nedelja arhitekture

Volim Zrenjanin pre 1 dan
Sinoć je u Kulturnom centru Zrenjanina otvorena „Nedelja arhitekture”. U narednih šest dana, do 8. oktobra, u okviru manifestacaje koja je posvećena unapređenju, afirmaciji arhitekture, urbanizma i kulture prostora, obeležiće se i 25 godina od… »

Stručna vođenja kroz izložbu „Intimni prostori Mirjane Nikolić Pećinar“ u Narodnom muzeju Zrenjanina Zrenjanin -…

Volim Zrenjanin pre 1 dan
U okviru pratećeg programa tokom trajanja izložbe „Intimni prostori Mirjane Nikolić Pećinar“ u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin autorka postavke Olivera Skoko, viša kustoskinja-istoričarka umetnosti, održaće stručna vođenja kroz postavku 9… »

Volim Zrenjanin, najnovije vesti »