Vranje news

Policija: Na trežnjenju četiri vozača tokom vikenda

Vranje news pre 7 sati
Šesto saobraćajnih nezgoda sa šest povređenih osoba registrovano je tokom vikenda na području ingerencije Policijske uprave u Vranju. Srećom, sve povrede zadobijene u saobraćaju, u periodu od 15. do 17. novembra, lake su prirode. - Zbog upravljanja… »

U Hanu se završava park Vrla, jedan od najlepših u ovom delu Srbije

Vranje news pre 5 sati
Vranje/Vladičin Han - Opština Vladičin Han dobila je još jedan moderno uređen park, koji se nalazi uz reku Vrlu, ispod istoimenog mosta, najvećeg na autoputu Koridora 10. Gradonačelnik Hana Goran Mladenovič izjavio je da će u sredu biti "svečano… »

Preševski Fluidi demantovali da imaju veze sa švercom cigareta

Vranje news pre 2 sata
Vranje/Preševo - Iz Kompanije Fluidi u Preševu oštro su demantovali da su umešani u šverc cigareta, navodeći da je ime njihove kompanije "zloupetrebljeno od strane izvesne kriminalne grupe iz Makedonije koja je u ambalaži njihovih prizvoda… »

Nova led rasveta za Bujanovac vredna 44 miliona

Vranje news pre 3 sata
U Bujanovcu je počelo postavljanje nove led rasvete koju je najpre dobila Ulica Kralja Milutina, deo Josifa Janjića i nekoliko pobočnih ulica uz glavnu koja će, kako je rečeno iz opštinskih struktura, biti ostavljena za kraj. Ukupno će biti… »

Konačno sigurna pobeda Vranjanaca: Dinamo - Sinđelić 4:1

Vranje news pre 54 minuta
FK Dinamo Vranje pobedio je beogradskog Sinđelića sa 4:1 (2:0), u utakmici 20. kola Prve lige Srbije u fudbalu koja je odigrana na Stadionu Jumko u Vranju. Vranjanci su poveli preko Mlađana Stevanovića u 10. minutu igre, da bi do kraja poluvremena… »

Petrušević: Pregovaramo da nam zvučno ime bude nosilac liste

Vranje news pre 1 sat
Nova Srbija kompletirala je svoj Okružni odbor za Pčinjski okrug, izjavio je lider tog odbora sa sedištem u Vranju Ivica Petrušević. On je naglasio da su u sastav ovog tela ušli šef vranjskog odbora Miroslav Krstić, potom Zoran Dejković, lider… »

Pokrenuta šira kampanja pošumljavanja u Pčinjskom okrugu

Vranje news pre 1 sat
Oko 2.600 sadnica različitog vrsta drveća posađeno je tokom vikenda na lokaciji "Goč", u organizaciji Šumskog gazdinstva u Vranju. Sadnja je obavljena na još četiri lokacije u Pčinjskom okrugu, a šume su obogaćene smrčom, gorskim javorom… »

Ulica Cara Dušana od ponedeljka jednosmerna u jednom delu

Vranje news pre 3 sata
Promenjen je režim saobraćaja u Ulici Cara Dušana u Vranju od ponedeljka 18. novembra, saopšteno je iz Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja Vranja. Ulica će ubuduće biti jednosmerna u smeru od raskrsnice sa Ulicom Kralja Milana (od zgrade Gradske… »

Zona Jug: Banjčanima samo bod u Medveđi, utakmica Pčinje odložena

Vranje news pre 4 sata
Fudbalski klub Vranjska Banja, drugoplasirani na tabeli Zone Jug, nije uspeo da pobedi domaću Jablanicu u utakmici 16. kola fudbalske Zone Jug. Banjčani su u Medveđi odigrali nerešeno 2:2 (1:2), iako su u dva navrata imali vođstvo. Meč Pčinje i… »

Više sela u hanskoj opštini biće u utorak bez struje

Vranje news pre 3 sata
Vranje/Vladičin Han - Bez struje će u utorak 19. novembra ostati više sela u opštini Vladičin Han, saopšteno je iz Elektrodistribucije Vranje. Reč je o svim selima na potezu Prekodolce - Žitorađe - Koznica i Kržince - Momin Kamen - Džep -… »

Vranje news, najnovije vesti »