Vranje news

Krivična prijava Vranjancu pod sumnjom na šverc 35 kilograma duvana

Vranje news pre 1 sat
Oko 35 kilograma rezanog duvana policija je u porodičnoj kući muškarca (55) iz Vranja, saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju. Duvan se nalazio u njegovom posedu "bez prateće dokumentacije", piše u policijskom saopštenju. Sumnja se da je bio… »

Četvorica karatista iz Vranja otputovali u Italiju na Evropsko prvenstvo

Vranje news pre 1 sat
Кaratisti Кarate kluba Vranje otputovali su u Italiju na Evropsko prvenstvo, gde će se u periodu od 31. marta do 2. aprila boriti za odličja. Učestvovaće četiri takmičara iz Vranja i trener Ratko Кrstić, koji je i sudija na najvećoj evropskoj… »

Bujanovački đaci unapređuju svoja znanja sa vršnjacima u Bugarskoj

Vranje news pre 1 sat
Tri nastavnika i šest učenika OŠ Branko Radičević u Bujanovcu boravili su u Bugarskoj, u okviru Erasmus+ projekta Steam powered education. Reč je o drugoj po redu mobilnost pod nazivom Ready or not, here I come/Math. Profesorka Marija Stojković… »

Pištalo posle uručenja Borine nagrade: Stanković je zid naše kulture FOTO/VIDEO

Vranje news pre 4 sati
Delo Borisava Stankovića još uvek je tako vitalno, jer mi tek pronalazimo novi način da prikažemo taj njegov svet, rekao je u Vranju na večeri dobitnika Borine nagrade, ovogodišnji laureat - književnik Vladimir Pištalo. "Jedno vreme je Borino… »

Ambasador Hil u Bazi Jug: Zajedno smo jači VIDEO

Vranje news pre 1 dan
Vranje - Američki ambasador Kristofer Hil boravio je u utorak u Centru za obuku jedinica za multinacione operacije Baza Jug kod Bujanovca. "Neverovatan prikaz moći američko srpske bezbednosne saradnje. Zajedno smo jači", objavila je Ambasada SAD na… »

Uhapšen direktor Komunalca u Bujanovcu

Vranje news pre 1 dan
Vranje - Direktor JP Komunalac u Bujanovcu uhapšen je u sredu ujutru na svom radnom mestu, javlja portal Bujanovačke, pozivajući se na potvrdu informacije iz više izvora. U momentu objavljivanje informacije ovaj portal čekao je zvaničnu potvrdu iz… »

Pištalo uoči uručenja Borine nagrade: Strast i poetsko ključni u Stankovićevim delima

Vranje news pre 20 sati
Strast i poetsko u delima Borisava Stankovića su ono što njegova dela i danas čini aktuelnim, izjavio je Vladimir Pištalo, srpski književnik kome će u sredu uveče u Vranju biti dodeljena Nagrada Borisav Stanković. "Stanković se dotakao nečega… »

Kompanija Stanković: Usluge selidbi i transporta u zemlji i inostranstvu

Vranje news pre 23 sata
Marketinški tekst Kompanija Stanković, koja je osnovana u Vranju, bavi se uslugama selidbi u zemlji i inostranstvu, prevozom robe, teških i vangabaritnih tereta, pakovanjem, montažom/demontažom i skladištenjem robe. Ova kompanija poseduje… »

Kristofer Hil u Vranju: Veoma smo zainteresovani da pomognemo ovom regionu FOTO/VIDEO

Vranje news pre 24 sata
Imam nameru da sa svoje strane učinim sve da se poboljša saradnja SAD i naše ambasade sa ovim regionom, rekao je u Vranju ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil. "Dosta stvari o kojima sam razgovarao sa gradonačelnikom Vranja i njegovim saradnicima… »

Selaković sa Pahomijem: Trajno urediti Duboku dolinu u Surdulici

Vranje news pre 1 dan
Vranje - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković sa saradnicima, obišao je u pratnji episkopa vranjskog Pahomija Duboku dolinu u Surdulici, jedno od najvećih masovnih stratišta Srba sa juga tokom Prvog svetskog… »

Vranje news, najnovije vesti »