Vranjske » Vesti dana

https://www.vranjske.co.rs

Vranjske

DENZI za brži, bolji i lepši PARK

Vranjske pre 27 dana
Opravdana očekivanja da će obiman posao biti završen do leta FOTO Vranjske Nastavljajući svoju taktiku sređivanja Vranja tamo gde je to najmanje potrebno, gradske vlasti poduhvatile su se rešavanja problema ulaska u vranjski park. Kao da već nije raspisan konkurs za revitalizaciju parka i... »

KAD IGRAORKA deli PARE GRAĐANA

Vranjske pre 27 dana
Kancellarija za mlade i pridruženi FOTO FB Grad Vranje doneo je oduku o dodeli sredstava vrednih sedam miliona dinara po konkursu za sufinansiranje projekata u kulturi. Komisija koja je radila na dodeli sredstava ni ovoga puta nije propustila priliku da novac građana dodeli kako se njima hoće, pa... »

A.D. MASURICA u stečaju OGLAŠAVA izdavanje u zakup svoje imovine

Vranjske pre 27 dana
Upravna zgrada screenshoot Google maps Na osnovu člana 99. stav 7.Zakona o stečaju („Službeni glasnik RS“, br. 104/2009; 13/2010 i 83/2014), stečajni dužnik AD „MASURICA“ - u stečaju iz Surdulice ul. Surduličkih mučenika br.67, matični broj 06154565, koju zastupa stečajni upravnik... »

SEDNICA SNS-a: BULATOVIĆ sačuvao i JOVIĆKU i NEŠIJA

Vranjske pre 27 dana
Mirno, za sada: čelnici GrO SNS-a Vranje FOTO FB Na sednici GrO SNS-a u Vranju, u petak 27. aprila, (ne)očekivano je izostao „dan D“ i međustranački obračun vrha vranjskog odbora sa nekim od funkcionera i većnika, saznaju Info Vranjske. Sve u svemu, iako se očekivalo kao sigurno, za sada,... »

STOJAN ILIĆ, moćni čovek SNS-a

Vranjske pre 27 dana
Savet za pravna pitanja SNS-a Vranje, Ilić u čelu stola FOTO FB Advokat Stojan Ilić, predsednik Saveta za pravna pitanja Gradskog odbora SNS u Vranju, odlučuje o svemu što je na lokalu vezano za «pravnu» problematiku, pre svega o tome koji će advokat zastupati koje javno preduzeće, tvrdi... »

Čije li su SIMPOVE OVCE?

Vranjske pre 27 dana
Simpo, od nameštaja do ovaca FOTO Vranjske Javni izvršitelj iz Vranja, u postupku izvršenja po osnovi pravosnažne sudske presude za neisplaćene plate inženjeru poljoprivrede nekada zaposlenom u «Simpo Vlasini», bio je sprečen da popiše imovinu ovog zavisnog preduzeća, tačnije, ovce na... »

AFERA PIJANI DOKTOR: Lekar priveden, pacijetkinja sahranjena

Vranjske pre 28 dana
Plahata žene koja je umrla prilikom sporne intervencije FOTO Vranjske Lekaru N.S, koji je osumnjičen da pijan nije pružio pomoć pacijentkinji koja je netom preminula, policija u Vranju odredila je pritvor od 48 sati. Kako je Info Vranjskim potvrđeno u Policijskoj upravi, N. S. je pozvan na... »

Vranjski MUP zaplenio još 13,5 KILA MARIHUNE

Vranjske pre 28 dana
Ranije zaplene MUP-a FOTO MUP Pripadnici MUP-a u Vranju zaplenili su oko 13,5 kilograma marihuane spakovane u 22 paketa, saopštila je policija u nedelju. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, policija je podnela... »

PAD: Plate u TRGOVIŠTU veće od VRANJSKIH!

Vranjske pre 28 dana
Ilustracija FOTO dreamstime.com Sa 41.029 dinara, nešto više od 1.000 zaposlenih u opštini Trgovište, imali su u februaru najveću prosečnu zaradu u Pčinjskom okrugu. Posle Trgovišta, u februaru su, na nivou Pčinjskog okruga najviše primali zaposleni u Vranju, 40.935 i Surdulici - 40.044... »

NOVI SKANDAL U ZC: Pacijentkinja UMRLA na rukama PIJANOG DOKTORA

Vranjske pre 29 dana
Ima li izlaza: Ulaz u Hitnu pomoć u Vranju FOTO Vranjske U Hitnoj pomoći Zdravstvenog centra u Vranju, u noći između petka i subote, dogodio se novi, težak incident sa smrtnim posledicama. Pacijentkinja kojoj je bila potrebna intervencija, umrla je u svojoj kuću, u prisustvu lekara Hitne... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Tramp i Kim ipak 12. juna u Singapuru?

Danas  pre 7 sati  još 18 povezanih

RG - Đoković u ponedeljak na "Šatrijeu", evo kada izlazi na teren

Sportske.net  pre 50 minuta  još 14 povezanih

Vučić: Ne bežimo od razgovora sa Prištinom

RTV  pre 3 sata  još 13 povezanih

Oliver Kan o Karijusu: Ovo bi moglo da mu uništi karijeru!

Mozzart sport  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.