Vreme » Vesti dana

http://www.vreme.com/

Vreme

Ministrova unutrašnja drama

Vreme pre 15 sati
Šta god da je Dijana Hrkalović u radila Lučanima – upalilo je. Jedna od posledica tog rada biće i sve više građana na ulicama Beograda. Šta god da je Dijana Hrkalović u radila Lučanima – upalilo je. Jedna od posledica tog rada biće i sve više građana na ulicama Beograda Što li bi dr... »

Lučonoše izborne borbe

Vreme pre 2 dana
U nedelju su se igrale tri sporedne utakmice i veliki derbi u Lučanima. Ova opština, uključujući i Guču, bila je lakmus papir narodnog raspoloženja jer se na tim lokalnim izborima pojavio i Savez za Srbiju kao potencijalni pretedent na presto kome je u vetar duvala i okolnost da su prethodnih... »

Šta će biti s nama

Vreme pre 2 dana
U decembru ljudi sebi i ostalima postavljaju pitanja o budućnosti, najčešće sa neskrivenom sumnjom da će nam iduća godina biti bolja od tekuće. Ima u tome sujeverja tipa "nema šanse da položim ovaj ispit" što je simpatično zato što je dobronamerno. Ne smeta ni zluradost, posledica... »

Pravda za Milijanu

Vreme pre 4 dana
Kako god okreneš, sudbina je nepravedna prema mnogima od nas. Život nas ne tretira podjednako, ni sumnjiva ljudska ni imaginarna nebeska pravda ne mere nas pravednim kriterijumima i ne daju nam jednake šanse, nego je sve lutrija: za iste zasluge nismo podjednako nagrađeni, za ista nepočinstva... »

Protest

Vreme pre 5 dana
Kao ni prošle subote, ni protest koji je zakazan za subotu 15. decembra u 18.00 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu niti je formalno organizovan niti je u delu javnosti koji nije zatrovan pinkovima i informerima shvaćen kao podrška promociji Dragana Đilasa, Boška... »

Šta ćemo sa Kozićem?

Vreme pre 5 dana
Goran Kozić, do juče nosilac vrlo neobične funkcije – savetnik glavnog i odgovornog urednika "Ilustrovane politike" – podneo je ostavku. Razlog možemo da banalizujemo i kažemo: naslovna strana ovog lista na kojoj su novinari Ljijana Smajlović i Veran Matić predstavljeni kao Bogorodica i... »

ZUMIRANJE 102 (VIDEO)

Vreme pre 7 dana
Tema: Šta posle uspešnog skupa održanog prošle subote gosti: Vesna Mališić, NIN i Borko Stefanović, SzS. Tema: Šta posle uspešnog skupa održanog prošle subote gosti: Vesna Mališić, NIN i Borko Stefanović, SzS Voditelj: Filip Švarm (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});... »

ZUMIRANJE SPECIJAL 12 (VIDEO)

Vreme pre 7 dana
Tema: Ljudska prava, mladi i solidarnost gosti: NEVENA NIKOLIĆ, Beogradski centar za ljudska prava i LUKA BOŽOVIĆ, Helsinški odbor za ljudska prava. Tema: Ljudska prava, mladi i solidarnost gosti: NEVENA NIKOLIĆ, Beogradski centar za ljudska prava i LUKA BOŽOVIĆ, Helsinški odbor za ljudska... »

Kišobran za naprednjačku dušu

Vreme pre 8 dana
Šta bi o Vučićevoj izjavi povodom protesta zbog političkog nasilja mislili u Francuskoj ili nekoj drugoj demokratskoj zemlji. Šta bi o Vučićevoj izjavi povodom protesta zbog političkog nasilja mislili u Francuskoj ili nekoj drugoj demokratskoj zemlji Protest "Stop krvavim košuljama"... »

Kad je teško – Ceca

Vreme pre 8 dana
Hoće, neće, ipak hoće. Preko prelaza Jarinje Ceca je ušla na teritoriju Kosova, uz rutinsko zadržavanje od petnaestak minuta, i održala je koncert u Kosovskoj Mitrovici, severnom delu, na platou ispred Studentskog grada. Nije, bre, Ceca ni brašno ni ulje i na nju Haradinajeva vlada nije uvela... »

©2018 Netmark d.o.o.