Vreme

Alhemičarski budžet Aleksandra Vučića

Vreme pre 1 dan
Zumiranje 127 – Razbacivanje i zaduživanje, alhemičarski budžet Aleksandra Vučića. Zumiranje 127 – Razbacivanje i zaduživanje, alhemičarski budžet Aleksandra Vučića U novom "Zumiranju", emisiji u produkciji nedeljnika Vreme, gost glavnih… »

Sve je isto ko i lane

Vreme pre 6 dana
Da li znate ko su UG "Kultura + sport = Ljubav", Nezavisni studentski pokret, Mreža za poslovni razvo, UG "Kreativno istraživanje", ili Centar za istraživanje i edukaciju? Ako ne znate vi, znaju članovi komisija Sekretarijata za kulturu Beograda koji… »

Novac u rukama

Vreme pre 8 dana
Kampanja vakcinacije dobila je zamah: što nije uspio ličnim primjerom, Aleksandar Vučić je postigao dijeljenjem po tri hiljade dinara svakom građaninu koji se cijepi. "Vladaće dovijeka", jedan je od najčešćih komentara "među narodom"… »

Vakcinisanje i druge Vučićeve kupovine

Vreme pre 8 dana
Zumiranje 126 – Vakcinisanje i druge Vučićeve kupovine i prodaje građana. Zumiranje 126 – Vakcinisanje i druge Vučićeve kupovine i prodaje građana U 126. "Zumiranju", emisiji u produkciji nedeljnika Vreme, glavni urednici NIN-a i Vremena, Milan… »

Zastrašivanje svedoka

Vreme pre 9 dana
Afera u vezi sa Draganom Markovićem Palmom nije se stišala ni nestala. Samo su za nama praznici tokom kojih nije bilo mnogo dešavanja. To Palmu, međutim, nije sprečilo da nastavi medijsku ofanzivu po televizijama sa nacionalnom frekvencijom i… »

Nonpejperska glupost

Vreme pre 17 dana
Na top listi pokušaja zaglupljivanja javnosti besmislenim davanjem velikog službenog značaja zvanično beznačajnim postupcima non pejperi počinju da ugrožavaju poligraf. Prvo je naslovne stranice novina i hedlajnove televizija punio nekakav "non… »

Praznični broj u prodaji od srede

Vreme pre 18 dana
U novom broju: • SLUČAJ "PALMA": Životni stil vladajuće kaste • Filip Švarm: PALMA I IVICA NA IVICI • Teofil Pančić: Čaršavi tajni, vrline javne • Jovana Gligorijević: ZAKON ĆUTANJA U AFERAŠKOM AMBIJENTU • Dragan Ilić: KAFANA KOD… »

Da lek stigne do svake bolnice i apoteke

Vreme pre 19 dana
Štada grupa, u okviru koje posluje Hemofarm, pokazala je da je otporna na krizu koju je pandemija koronavirusa izazvala širom sveta – ova kompanija u 2020. godini na globalnom nivou ostvarila je rast prodaje od 18 odsto i godišnju prodaju koja na… »

Setite se Nemanje

Vreme pre 20 dana
Ministarstvo kulture i informisanja predočilo je javnosti Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o kulturi, održano je pet javnih rasprava, predstavnici umetničkih udruženja, institucija kulture i pojedinci naveli su i obrazložili zašto su ti… »

Palma i 396 žena iz javnog sektora

Vreme pre 22 dana
"Ako mene, koja nisam anonimna, Dragan Marković Palma zove 15 puta da bih ga na kraju blokirala, kakvim li su torturama i pritiscima izložene žrtve pedofilije i oni za koje se sumnja da bi mogli da kažu nešto o tom slučaju", kaže je Sanda… »

Vreme, najnovije vesti »