Vreme » Vesti dana

http://www.vreme.com/

Vreme

ZUMIRANJE 64: Olja Bećković i Dragoljub Žarković

Vreme pre 6 sati
U četvrtak u 18h na www.vreme.com emitovana je prva epizoda nove sezone popularne političke emisije. U četvrtak u 18h na www.vreme.com emitovana je prva epizoda nove sezone popularne političke emisije Gosti Filipa Švarma bili su Olja Bećković i Dragoljub Žarković.... »

SAD napuštaju Unesko

Vreme pre 6 dana
Amerika je obezbeđivala 22 procenta budžeta Uneska, ali nakon zamrzavanja članstva 2011. nije uplatila 542 miliona dolara. Amerika je obezbeđivala 22 procenta budžeta Uneska, ali nakon zamrzavanja članstva 2011. nije uplatila 542 miliona dolara Zbog neslaganja oko odnosa prema nasleđu koje se... »

O rodu i jeziku

Vreme pre 7 dana
Preporuke Instituta za srpski jezik o jeziku rodne ravnopravnosti, rodno diferenciranom jeziku i gramatičkoj kategoriji roda u srpskom jeziku. Preporuke Instituta za srpski jezik o jeziku rodne ravnopravnosti, rodno diferenciranom jeziku i gramatičkoj kategoriji roda u srpskom jeziku Uvodne... »

Don Kihot bez Sanča

Vreme pre 11 dana
Najkasnije kada je Mario Terano, u drugom pokušaju, izrešetao Čeovo telo, nastao je mit o romantičnom ratniku, nežnom borcu, ljubavniku i internacionalisti. Če, koji je sebe rado poredio sa Don Kihotom, nemirnog duha i nepokolebivog u borbi za pravdu, ima sve odlike koje ga danas čine... »

Kazuo Išiguro, Ne daj mi nikada da odem

Vreme pre 14 dana
Ljudski život za Išigura je pre svega sećanje; vrlo često, reč je o sećanju na ono što želimo da zaboravimo, ili na ono što se nikada nije dogodilo. Otuda u njegovim romanima, na prvi pogled, i nema pravog zapleta: život je, u trenutku kada se o njemu pripoveda, već ostao negde u... »

Referendum o nezavisnosti Katalonije

Vreme pre 17 dana
Za izlazak iz Španije glasalo 90 odsto birača, izlaznost 42,3 odsto. Pokušaj Madrida da osujeti referendum kontraproduktivan. Za izlazak iz Španije glasalo 90 odsto birača, izlaznost 42,3 odsto. Pokušaj Madrida da osujeti referendum kontraproduktivan Ustavna kriza potresa Španiju nakon... »

Mišković oslobođen optužbe za zloupotrebu službenog položaja

Vreme pre 23 dana
Apelacioni sud naložio ponavljalje se suđenje za utaju poreza. presudivši da je prvostepeni sud prekršio pravo na pravično suđenje i ustavno načelo podele vlasti i garantovana nezavisnost sudske vlasti u odnosu na zakonodavnu i izvršnu. Predsednik Srbije Vuić nastavio kampanju protiv... »

"VREME" u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj

Vreme pre 22 dana
Papirno izdanje ponovo dostupno kupcima u inostranstvu. Papirno izdanje ponovo dostupno kupcima u inostranstvu Od ovog broja štampano izdanje nedeljnika "Vreme" moći će ponovo da se kupi na boljim kioscima u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj po ceni od 4 evra odnosno 6 franaka.... »

Merkel i Jamajka koalicija

Vreme pre 26 dana
SDU-CSU prva, SPD kolabirala i ide u opoziciju, AfD ušla u Bundestag, u izgledu koalicija CDU-CSU, zelenih i liberala. SDU-CSU prva, SPD kolabirala i ide u opoziciju, AfD ušla u Bundestag, u izgledu koalicija CDU-CSU, zelenih i liberala Angela Merkel, čija je koalicija CDU-CSU na izborima u... »

Za slobodu medija

Vreme pre 25 dana
Pozivamo sve medije i organizacije da u četvrtak, 28. septembra, zajedničkom akcijom ukažu na postojanje medijskog mraka u Srbiji. Pozivamo sve medije i organizacije da u četvrtak, 28. septembra, zajedničkom akcijom ukažu na postojanje medijskog mraka u Srbiji Obaveštavamo domaću i... »

©2017 Netmark d.o.o.