Vreme » Vesti dana

http://www.vreme.com/

Vreme

Naš prijatelj iz Beča

Vreme pre 1 dan
Srbija je za Hajnca Kristijana Štrahea "fantastična zemlja". Na tajnom snimku bivši vicekancelar i predsjednika Slobodarske stranke Austrije kaže i da je nekoliko njegovih prijatelja uložilo novac u našu državu. Njegove ortake, inače, zovemo investitori, dobivaju masne poticaje za svoje... »

Blesav i zbunjeni

Vreme pre 2 dana
Ako je Aleksandar Vučić, ponovo tonom ljutitog deteta, izjavio da će ubuduće da se pravi blesav kad je o Kosovu reč, onda je i bespredmna rasprava onih koji bojkotuju Skupštinu Srbije da li da se vrate u poslaničke klupe. Odnosno, šta bi oni tamo radili osim da stave neke smešne kape na... »

Mi znamo najbolje

Vreme pre 3 dana
Odluka Skupštine grada Beograda da reditelj Jug Radivojević narednih godinu dana bude vršilac dužnosti direktora Beogradskog dramskog pozorišta, nagoveštava čemu mogu da se nadaju Biblioteka grada Beograda, Muzej savremene umetnosti i Narodna biblioteka Srbije, čiji čelnici još nisu... »

Ritam kvarenja i ritam saznanja

Vreme pre 4 dana
Postoje društva u kojima se prvo nešto loše sazna o tebi, a onda padneš s vlasti – jer se o tebi saznalo nešto loše. Postoje i ona gde prvo padneš s vlasti, a tek onda se o tebi sazna nešto loše – jer si pao s vlasti. Postoje, međutim, i ona gde se o tebi sazna nešto loše, a ti onda... »

Kud god da krenem

Vreme pre 5 dana
Vlasti u Prištini su izigrale Aleksandra Vučića, srpski predsednik je izigrao Zapad. Cenu će platiti građani Srbije. To bi ukratko bila ocena Vučićeve kosovske politike otkako je pre sedam godina obrnuo radikalski ćurak i preobrazio se u proevropskog političara. Tada se obavezao da će... »

ZUMIRANJE 116 (VIDEO)

Vreme pre 6 dana
gosti: Dušan Petričić i Vukašin Obradović tema: Uloga ličnog angažmana u političkom životu. gosti: Dušan Petričić i Vukašin Obradović tema: Uloga ličnog angažmana u političkom životu Voditelj: Filip Švarm (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gledajte nas četvrtkom... »

Pokretni praznik praznine

Vreme pre 8 dana
Pobjeda nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu obilježava se u Srbiji isključivo po naređenju i to paradiranjem. Ako u Beograd dolazi Vladimir Putin – a zbog obaveza ruskog predsjednika – Dan oslobođenja Beograda može pasti 14. umjesto 20. oktobra kao onomad 2014; ako Aleksandar Vučić ne... »

Daj pope ruku!

Vreme pre 9 dana
Mogu da se kladim da će sastanak u beogradskoj Patrijaršiji biti završen i pre nego što se ovaj tekst pojavi na sajtu "Vremena." I prošli put su se sastali u neko lušatijsko doba. Ali s još više sigurnosti mogu da se kladim da posle saopštenja najviših svetovnih i duhovnih vlasti nećemo... »

Iz šupljeg u prazno

Vreme pre 10 dana
Šabačko pozorište je napisalo pismo Ministarstvu kulture i informisanja s molbom da mu obrazloži zašto je festival "Šabačko proleće" dobio duplo manje novca na Konkursu za sufinansiranje savremenog stvaralaštva nego što je dobijao prethodnih godina. Odgovor nije stigao u pozorište ni... »

Neoponašljivo Ništa

Vreme pre 11 dana
Bilo je tako neko vreme, sasvim nedavno, pre koju godinu, kada je bilo jako u modi među tzv. nesvrstanim misliocima (to su oni svati što režim podržavaju samo strateški, ne i taktički) na sav glas hvaliti spoljnu politiku Aleksandra Vučića. Kao, jeste da kod kuće brljavi i baroniše i... »

Milojević: Dugo čekanje na duplu krunu je ogroman motiv

Beta  pre 6 sati  još 22 povezane

Saši Mirkoviću pravosnažno godinu dana zatvora

RTV  pre 9 sati  još 11 povezanih

Priština hoće Tirani da uvede takse

B92  pre 3 sata  još 11 povezanih

Toronto izjednačio na 2:2 u finalu Istoka

Beta  pre 10 sati  još 12 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.