Vreme » Vesti dana

http://www.vreme.com/

Vreme

Hvalili se glasno od srede do petka, al' se nisu makli dalje od početka

Vreme pre 1 dan
Stope rasta BDP Srbije od 1996. do 2017. Grafikon MMF rast BDP u Srbiji i svetu 1980-2017. Stope rasta BDP Srbije od 1996. do 2017. Grafikon MMF rast BDP u Srbiji i svetu 1980-2017. ( Bruto domaći proizvod (BDP) Republike Srbije 1995–2016. (ESA 2010) ,) *procena za 2017. IMFDataMapper/World... »

PARALELNI FINANSIJSKI UNIVERZUM – BITKOIN :Virtuelni novčić od hiljadu dolara

Vreme pre 3 dana
LAKO JE SHVATITI ZAŠTO VLASTI I BANKE SA NEGODOVANJEM GLEDAJU NA RAST VREDNOSTI I POPULARNOSTI BITKOINA. NIJEDNA DRŽAVA NE VOLI DA SE SUOČI SA SISTEMOM KOME NE MOŽE AMA BAŠ NIŠTA. ANONIMNOST JE SKORO POTPUNA, PLAĆANJE BITKOINOM JEDNOSTAVAN JE NAČIN DA SE U POTPUNOSTI ZAOBIĐU REGULARNI... »

Beograd dobija prvi Indigo hotel

Vreme pre 7 dana
Prvi Indigo hotel u Beogradu biće otvoren u Čika Ljubinoj ulici, a njegova gradnja počeće u proleće iduće godine, najavio je potpredsednik Delta Holdinga Živorad Vasić. Prvi Indigo hotel u Beogradu biće otvoren u Čika Ljubinoj ulici, a njegova gradnja počeće u proleće iduće godine,... »

Praljak izvršio samoubistvo u haškoj sudnici

Vreme pre 15 dana
DOKUMENTI: Izjava Haškog suda o smrti Slobodana Praljka; Sažetak presude Pretresnog vijeća u predmetu Prlić i drugi. DOKUMENTI: Izjava Haškog suda o smrti Slobodana Praljka; Sažetak presude Pretresnog vijeća u predmetu Prlić i drugi MKSJ izrekao svoju posljednju presudu u žalbenom postupku... »

ZUMIRANJE 71 – Najava

Vreme pre 15 dana
Odnos vlasti i opozicije Gosti: Zoran Živković i Dragan Šutanovac UŽIVO! u četvrtak 7. decembra od 18h. Odnos vlasti i opozicije Gosti: Zoran Živković i Dragan Šutanovac UŽIVO! u četvrtak 7. decembra od 18h Snimci ranijih "Zumiranja" Vreme na Facebooku Vreme na Twitteru Vreme na YouTubeu... »

Ratko Mladić osuđen na doživotni zatvor

Vreme pre 22 dana
Sažetak presude Pretresnog vijeća Ratku Mladiću Spisak presuda Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju. Sažetak presude Pretresnog vijeća Ratku Mladiću Spisak presuda Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju United Nations Nations Unies International Criminal Tribunal... »

ZUMIRANJE 67 – Snimak

Vreme 09.11.2017
Gosti: Zdravko Ponoš i Ljubodrag Stojadinović Voditelj: Filip Švarm. Gosti: Zdravko Ponoš i Ljubodrag Stojadinović Voditelj: Filip Švarm Snimci ranijih "Zumiranja" Vreme na Facebooku Vreme na Twitteru Vreme na YouTubeu... »

ZUMIRANJE 66

Vreme 01.11.2017
Gosti: Raša Nedeljkov i Bojan Klačar Voditelj: Filip Švarm. Gosti: Raša Nedeljkov i Bojan Klačar Voditelj: Filip Švarm Snimci ranijih "Zumiranja" Vreme na Facebooku Vreme na Twitteru Vreme na YouTubeu... »

Katalonija proglasila nezavisnost

Vreme 27.10.2017
Neizvesnost u Španiji. Madrid suspendovao autonomiju, raspustio parlament i smenio predsednika Katalonije... Neizvesnost u Španiji. Madrid suspendovao autonomiju, raspustio parlament i smenio predsednika Katalonije... Katalonski parlament je tajnim glasanjem u petak 2. oktobra proglasio... »

ZUMIRANJE 65 – U susret izborima

Vreme 26.10.2017
Gosti: Božo Prelević i Zoran Lutovac, voditelj: Filip Švarm. Gosti: Božo Prelević i Zoran Lutovac, voditelj: Filip Švarm Ovde možete pogledati snimak najnovije emisije Zumiranja. Snimci ranijih "Zumiranja" Vreme na Facebooku Vreme na Twitteru Vreme na YouTubeu... »

Za prvi stan povraćaj PDV-a i kad je pod hipotekom

Radio 021  pre 8 minuta  još 32 povezane

Remi u 156. "večitom" derbiju Zvezde i Partizana

Danas  pre 15 sati  još 21 povezana

Putin: Ukrajinska vojska mogla bi da počini pokolj kao u Srebrenici

Vesti online  pre 5 sati  još 14 povezanih

Nikolić za B92: Nisam tužio Partizan, niti ću!

B92  pre 4 sata  još 15 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.