Vreme

ZUMIRANJE SPECIJAL 18 (VIDEO)

Vreme pre 3 dana
Tema: Solidarnost i javno zdravlje Gosti: Marija Ratković, teoretičarka kulture i medija Marko Oljača, Nacionalni centar za seksualno i reproduktivno zdravlje – Potent. Tema: Solidarnost i javno zdravlje Gosti: Marija Ratković, teoretičarka kulture… »

Sve pogrešno u vezi sa slučajem Gurović

Vreme pre 2 dana
Nećemo ulaziti u detalje konkretnog incidenta jer to nije etičko novinarstvo. Juče je svako, hteo - ne hteo, saznao sve detalje porodičnog nasilja košarkaša Milana Gurovića prema ženi i ćerki. Izrečena mu je mera zabrane prilaska i udaljenja iz… »

Prvi put sa bratom na suđenje

Vreme pre 5 dana
"Oni na ulici su protagonisti ideja devedesetih, koji su nas gurnuli u ratove", rekao je Čedomir Jovanović za učesnike protesta "1 od pet miliona". Dio njih naime, pokušao je provaliti u Narodnu skupštinu prošle subote. Ali ako je zaista riječ o… »

Kapija za trijumfalni marš ludila

Vreme pre 6 dana
Nekoć sam stanovao, celih mesec dana, u prvom komšiluku Trijumfalne kapije. Nije to, međutim, bila ona pariska, nego njena nadobudna, suvišna i smešna provincijaka replika, smeštena u srcu mog rodnog grada. Čuj, smeštena: tačnije bi bilo reći da… »

Uzgajanje nepismenog naroda

Vreme pre 7 dana
Kad su pre neki dan objavljeni rezultati PISA testa po kojima je funkcionalno znanje petnaestogodišnjaka koji se školuju u Srbiji na nivou trinaestogodišnjaka obrazovanih u drugim zemljama, javnost se, naravno, neprijatno iznenadila. Međutim, da vest… »

Žeks Mitrović vs akademik Teodorović

Vreme pre 8 dana
Na dnevnicima televizije sa nacionalnom frekvencijom „Pink" od juče se čita otvoreno pismo koje je njen vlasnik Željko Mitrović napisao akademiku Dušanu Teodoroviću. U tom pismu Mitrović Teodorovića naziva: obrušenim tocilom, balvanom i svakako… »

Klevetnički napad na VREME

Vreme pre 9 dana
Narodni poslanik i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović je juče, 5. decembra 2019, na svojoj konferenciji za štampu pomenuo i nedeljnik "Vreme". Konkretno: da smo "spektakularno najavljivali da će ‘Vreme’ da… »

Poremećaj pažnje

Vreme pre 9 dana
Ne znam da li su čitaoci primetili jedan interesantan trend koji je počeo sa izbijanjem afere Krušik. Preciznije, počelo je kad se saznalo da uzbunjivač Alekdandar Obradović 20 dana sedi u pritvoru, a da javnost o tome nema pojma. Od tada do danas… »

ZUMIRANJE SPECIJAL 17 (VIDEO)

Vreme pre 11 dana
gosti: VIDA PETROVIĆ ŠKERO i BOŽO PRELEVIĆ tema: Solidarnost za vladavinu prava. gosti: VIDA PETROVIĆ ŠKERO i BOŽO PRELEVIĆ tema: Solidarnost za vladavinu prava Voditelj: Filip Švarm Ostale emisije iz serijala ZUMIRANJE Vreme na Facebooku Vreme… »

Tata za brata

Vreme pre 12 dana
Što ne zna Aleksandar Vučić, zna BIRN: Branko, otac ministra Nebojše Stefanovića, pravni je savjetnik GIM-a; tako bar stoji u prošlogodišnjoj vizi Saudijske Arabije. A tamo je, zajedno sa vlasnikom firme Goranom Todorovićem i direktorom prodaje… »