Повезане вести

Нестала Тамара (13) из Ниша, породица моли за помоћ

Нестала Тамара (13) из Ниша, породица моли за помоћ

Нова 27.06.2020
Нестала је Тамара Блажић из Ниша, стара 13 година, молимо све људе добре воље да помогну у њеном тражењу, наводи се у апелу који је вечерас објављен на друштвеној мрежи Фејсбук. Девојчица је, како се наводи, последњи пут… »
Отац нестале тамаре у паници: Узнемирен сам! Молим вас делите вест

Отац нестале тамаре у паници: Узнемирен сам! Молим вас делите вест

Курир 27.06.2020
Маријан из нишког насеља Ново Село, чија је ћерка Тамара Блажић (13) нестала јутрос на путу ка Гимназији, је у шоку. На питање да каже нешто што би помогло да се Тамара пронађе, само је успео да нам изусти: "Узнемирен сам… »
Нестала девојчица у Нишу! Потрага у току

Нестала девојчица у Нишу! Потрага у току

Мондо 27.06.2020
Нишка полиција потврдила је да интензивно трага за тринаестогодишњом девојцицом, чији су нестанак пријавили родитељи. Нишка полиција потврдила је да интензивно трага за тринаестогодишњом девојцицом, чији су нестанак пријавили… »
Нестала 13-огодишња девојчица из Ниша

Нестала 13-огодишња девојчица из Ниша

Нови магазин 27.06.2020
Девојчица из Ниша узраста 13 година, нестала је јутрос око 7.00 и полиција за њом интензивно трага, потврдили су агенцији Бета у Полицијској управи у Нишу. Министарство унутрашњих послова Србије објавило је да је нестала… »
Нестала девојчица из Ниша, полиција интензивно трага за њом

Нестала девојчица из Ниша, полиција интензивно трага за њом

Н1 Инфо 27.06.2020
Девојчица из Ниша узраста 13 година, нестала је јутрос око 7х и полиција за њом интензивно трага, потврдили су агенцији Бета у Полицијској управи у Нишу. Према писању локалних медија, нестала девојчица Т.Р. има на себи плаву… »

Вести дана »