Povezane vesti

Nojer: Hari Kejn je fenomen

Nojer: Hari Kejn je fenomen

Sportski žurnal 09.11.2023
Mislim da ne možete zameniti Harija drugim igračem. Još jedan igrač kao on ne postoji - rekao je trener Totenhema Ange Postekoglu. Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer rekao je da je ponosan što Hari Kejn igra u njegovoj ekipi. Kejn je ovog leta iz… »
Nojer: Hari Kejn je fenomen

Nojer: Hari Kejn je fenomen

Politika 09.11.2023
MINHEN – Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer rekao je da je ponosan što fudbaler Hari Kejn igra u njegovoj ekipi. Kejn je ovog leta iz Totenhema prešao u Bajern i postigao je 15 golova u 10 bundesligaških utakmica. Klupska legenda Gerd Miler… »
"Hari Kejn je fenomen"

"Hari Kejn je fenomen"

Sportske.net 09.11.2023
Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer rekao je da je ponosan što fudbaler Hari Kejn igra u njegovoj ekipi. Kejn je ovog leta iz Totenhema prešao u Bajern i postigao je 15 golova u 10 bundesligaških utakmica. Klupska legenda Gerd Miler jedini je igrač… »
Nestvarne brojke Harija Kejna

Nestvarne brojke Harija Kejna

Sport klub 09.11.2023
Bajern se dugo mučio da dovede Harija Kejna u svoje redove, a ispostaviće se da će to biti možda jedna od najboljih kupovina u istoriji nemačkog velikana. Kapiten reprezentacije Engleske blista u dresu bavarskog kluba i potpuno opravdava uloženih 95… »

Vesti dana »