Povezane vesti
Papa Franja prokomentarisao američke izbore, katolicima poručio: Morate izabrati manje zlo
Insajder 13.09.2024
Papa Franja osudio je ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze i izrazio sumnju u navode da Izrael i Hamas pokušavaju da završe 11-mesečni rat. ''Žao mi je što moram ovo da kažem. Ali mislim da oni ne preduzimaju korake da… »
Papa Franja: Kamala ili Tramp – to je izbor manjeg od dva zla
N1 Info 13.09.2024
Papa Franja je opisao predstojeće predsedničke izbore u SAD kao izbor između „manjeg od dva zla“, smatrajući da su antimigrantska politika bivšeg predsednika Donalda Trampa i podrška potpredsednice Kamale Haris pravo na abortus - obe protivne… »
Papa Franja osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze
N1 Info 13.09.2024
Papa Franja danas je osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze i izrazio sumnju u navode da Izrael i Hamas pokušavaju da završe 11-mesečni rat. “Žao mi je što moram ovo da kažem. Ali mislim da oni ne preduzimaju korake da… »
Papa Franja osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze
Politika 13.09.2024
RIM – Papa Franja danas je osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze i izrazio sumnju u navode da Izrael i Hamas pokušavaju da završe 11-mesečni rat. ''Žao mi je što moram ovo da kažem. Ali mislim da oni ne preduzimaju… »
Papa o predsedničkim izborima u SAD: "Američki katolici će morati da izaberu manje zlo u novembru"
Euronews 13.09.2024
Papa Franja je kritikovao politiku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i potpredsednice Kamale Haris i rekao da će američki katolici morati da "izaberu manje zlo" kada budu glasali u novembru, ne pojasnivši šta je time mislio. On je to… »
Vesti dana »
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 8 minutajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 11 satijoš 14 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
Novi magazin pre 37 minutajoš 13 povezanih
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 4 satijoš 39 povezanih