Повезане вести

Папа Фрања прокоментарисао америчке изборе, католицима поручио: Морате изабрати мање зло

Папа Фрања прокоментарисао америчке изборе, католицима поручио: Морате изабрати мање зло

Инсајдер 13.09.2024
Папа Фрања осудио је убиства палестинске деце у израелским нападима на Појас Газе и изразио сумњу у наводе да Израел и Хамас покушавају да заврше 11-месечни рат. ''Жао ми је што морам ово да кажем. Али мислим да они не… »
Папа Фрања: Камала или Трамп – то је избор мањег од два зла

Папа Фрања: Камала или Трамп – то је избор мањег од два зла

Н1 Инфо 13.09.2024
Папа Фрања је описао предстојеће председничке изборе у САД као избор између „мањег од два зла“, сматрајући да су антимигрантска политика бившег председника Доналда Трампа и подршка потпредседнице Камале Харис право на абортус -… »
Папа Фрања осудио убиства палестинске деце у израелским нападима на Појас Газе

Н1 Инфо 13.09.2024
Папа Фрања данас је осудио убиства палестинске деце у израелским нападима на Појас Газе и изразио сумњу у наводе да Израел и Хамас покушавају да заврше 11-месечни рат. “Жао ми је што морам ово да кажем. Али мислим да они не… »

Политика 13.09.2024
РИМ – Папа Фрања данас је осудио убиства палестинске деце у израелским нападима на Појас Газе и изразио сумњу у наводе да Израел и Хамас покушавају да заврше 11-месечни рат. ''Жао ми је што морам ово да кажем. Али мислим да они… »
Папа о председничким изборима у САД: "Амерички католици ће морати да изаберу мање зло у новембру"

Папа о председничким изборима у САД: "Амерички католици ће морати да изаберу мање зло у новембру"

Еуроневс 13.09.2024
Папа Фрања је критиковао политику бившег америчког председника Доналда Трампа и потпредседнице Камале Харис и рекао да ц́е амерички католици морати да "изаберу мање зло" када буду гласали у новембру, не појаснивши шта је тиме… »

Вести дана »