Povezane vesti
Papa Franja prokomentarisao američke izbore, katolicima poručio: Morate izabrati manje zlo
Insajder 13.09.2024
Papa Franja osudio je ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze i izrazio sumnju u navode da Izrael i Hamas pokušavaju da završe 11-mesečni rat. ''Žao mi je što moram ovo da kažem. Ali mislim da oni ne preduzimaju korake da okončaju… »
Papa Franja: Kamala ili Tramp – to je izbor manjeg od dva zla
N1 Info 13.09.2024
Papa Franja je opisao predstojeće predsedničke izbore u SAD kao izbor između „manjeg od dva zla“, smatrajući da su antimigrantska politika bivšeg predsednika Donalda Trampa i podrška potpredsednice Kamale Haris pravo na abortus - obe protivne životu… »
Papa Franja osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze
N1 Info 13.09.2024
Papa Franja danas je osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze i izrazio sumnju u navode da Izrael i Hamas pokušavaju da završe 11-mesečni rat. “Žao mi je što moram ovo da kažem. Ali mislim da oni ne preduzimaju korake da… »
Papa Franja osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze
Politika 13.09.2024
RIM – Papa Franja danas je osudio ubistva palestinske dece u izraelskim napadima na Pojas Gaze i izrazio sumnju u navode da Izrael i Hamas pokušavaju da završe 11-mesečni rat. ''Žao mi je što moram ovo da kažem. Ali mislim da oni ne preduzimaju korake da… »
Papa o predsedničkim izborima u SAD: "Američki katolici će morati da izaberu manje zlo u novembru"
Euronews 13.09.2024
Papa Franja je kritikovao politiku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i potpredsednice Kamale Haris i rekao da će američki katolici morati da "izaberu manje zlo" kada budu glasali u novembru, ne pojasnivši šta je time mislio. On je to rekao na… »
Vesti dana »
AFP: “Srbija obeležila godišnjicu nesreće i pokrenula protestni pokret koji traje 12 meseci, u Novom Sadu bilo najmanje 100.000 ljudi”
Serbian News Media pre 40 minutajoš 33 povezane
Planirali napad na ustavno uređenje? Evo kada bi trebalo da bude saslušan uhapšeni Miša Bačulov
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
GODIŠNJICA PADA NADSTREŠNICE Završen skup studenata u blokadi na Keju u Novom Sadu
Euronews pre 44 minutajoš 48 povezanih
Studenti, maturanti i građani su krenuli ka Železničkoj stanici u Novom Sadu
Glas Šumadije pre 7 satijoš 30 povezanih