Povezane vesti
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika u drugom upisnom krugu: Evo gde ih možete pogledati
Mondo pre 16 sati
U četvorogodišnje obrazovne profile upisano ukupno je 48.324 učenika, od čega u gimnazije 15.124, dok je u trogodišnje obrazovne profile upisano 9.304 učenika. Konačni rezultati raspodele učenika u drugom upisnom krugu objavljene su na portalu Moja… »
Sutra počinje upis u srednje škole
Ist media pre 17 sati
Upis učenika u srednje škole planiran je za 7. i 8. jul, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Budući srednjoškolci školu mogu da upišu elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili neposredno u… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama u drugom krugu: Evo gde ih možete pogledati
Blic pre 18 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika u drugom upisnom krugu. Rezultati raspodele učenika dostupni su na zvaničnom sajtu Moja srednja škola. Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (u… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama u drugom krugu: Evo gde ih možete pogledati
Blic pre 18 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika u drugom upisnom krugu. Rezultati raspodele učenika dostupni su na zvaničnom sajtu Moja srednja škola. Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (u… »
Sutra i prekosutra upis učenika u srednje škole, moguć na dva načina
Stav.life pre 18 sati
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra – 7. i 8. jula, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala „Moja srednja škola“… »
Naredna dva dana upis đaka u srednje škole
Ozon pre 18 sati
Upis učenika u srednje škole biće organizovan u ponedeljak i utorak, 7. i 8. jula, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Budući srednjoškolci mogu se upisati elektronski preko portala „Moja srednja škola“ od 8 sati 7. jula do 15 časova 8. jula ili direktno… »
Počinje upis u srednje škole: U prvom krugu raspoređeno 57.628 učenika
U centar pre 18 sati
Upis učenika u srednje škole obavljaće se sutra i prekosutra – 7. i 8. jula, a u prvom upisnom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala „Moja srednja… »
Završena raspodela u drugom upisnom krugu! Ovo su najvažnije informacije za đake
Telegraf pre 18 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika u drugom upisnom krugu. Proces raspodele kandidata za upis u srednje škole u školskoj 2025/2026. godini je time završen. Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i… »
Počinje upis u srednje škole
RTK pre 19 sati
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra – 7. i 8. jula, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala „Moja srednja škola“… »
Naredna dva dana upis đaka u srednje škole
Moj Novi Sad pre 19 sati
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (ponedeljak, 7. jul i utorak 8. jul), saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola", od sutra u 8 sati do 8… »
Počinje upis u srednje škole: Naredna dva dana su ključna, obavlja se na 2 načina, a evo koliko mesta je ostalo za drugi krug…
Blic pre 22 sata
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (u ponedeljak, 7. jula i u utorak 8. jula), a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis u srednju školu obavljaće se na dva načina: elektronskim… »
Upis učenika u srednje škole sutra i prekosutra, u prvom krugu raspoređeno 57.628
RTV pre 24 sata
BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (u ponedeljak, 7. jula i u utorak 8. jula), a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem… »
Sutra počinje upis srednjoškolaca Ministarstvo prosvete objavilo sve detalje
Alo pre 24 sata
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (u ponedeljak, 7. jula i u utorak 8. jula), a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Minstarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko… »
Upis učenika u srednje škole sutra i prekosutra: Obavljaće se na dva načina
Telegraf pre 24 sata
Upis učenika u srednje škole obavljaće se u sutra i prekosutra (u ponedeljak, 7. jula i u utorak 8. jula), a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Minstarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko… »
U ovoj školi u Beogradu prag povećan za više od 3 boda: Objavljen minimalni broj poena potreban za upis u srednje škole: Evo…
Blic pre 1 dan
Za mnoge osmake konačno je završeno jedno od najnapetijih poglavlja u dosadašnjem školovanju – upis u srednje škole. Objavljeni su i zvanični podaci o minimalnom broju bodova za upis po obrazovnim profilima, a roditelji i budući đaci sada mogu da ih… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: Najviša dnevna temperatura danas do 40 stepeni
Insajder pre 34 minutajoš 19 povezanih

BLOG UŽIVO Poilicija drži građane u obruču na Zelenom vencu, dva incidenta kod Pravnog, vozilima probijali bolkadu
Nova pre 14 minutajoš 14 povezanih

Danas je Ivanjdan Dan rođenja Svetog Jovana Krstitelja ukoliko se ispoštuju običaji u dom će se useliti ljubav i sreća
Dnevnik pre 49 minutajoš 7 povezanih

Država prošle godine oduzimala imovinu stečenu kriminalom - u Novom Sadu i ovce i kozu
Radio 021 pre 29 minutajoš 1 povezana

Izboden muškarac kod Cvetkove pijace: Hitno prevezen na reanimaciju
Nova pre 49 minutajoš 6 povezanih