Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 24.02.2016

Vreme sutra: Umereno oblačno, temperatura do 11°C

Moj Novi Sad 24.02.2016
Do kraja današnjeg dana oblačno i hladnije, na jugu i jugoistoku još ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. U Srbiji će u četvrtak biti umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, naročito na jugu. Posle podne na severu i zapadu uz… »

Peta dimenzija: Cela istorija čovečanstva sad staje na jedan disk (VIDEO)

Moj Novi Sad 24.02.2016
Grupa istraživača Univerziteta u Sauthemptonu u Velikoj Britaniji razvila je način skladištenja podataka u digitalnom obliku koji je siguran 13,8 milijardi godina Novi metod nazvan petodimenzionalno (5D) skladište podataka može da u nanostrukturama… »

Exit slavi: Velika žurka povodom evropske titule

Moj Novi Sad 24.02.2016
Povodom osvajanja nove titule Najboljeg evropskog festivala za 2016. godinu, EXIT organizuje veliku žurku pod nazivom "Magic People - EXIT People"! Proslava novog priznanja održaće se u subotu, 27. februara od 20h u Kineskoj četvrti u Novom Sadu u… »

Obdukcija tela službenika ambasade biće završena tokom dana

Moj Novi Sad 24.02.2016
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović očekuje da će danas biti završena obdukcija tela dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića. Odalović je za TV Pink rekao da se radi ponovna… »

Odbornici gradskog parlamenta uz mandat dobijaju i državni posao

Moj Novi Sad 24.02.2016
Čak 44 odbornika iz poslednjeg saziva Skupštine grada dobila su posao u javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač grad Novi Sad. Mandat u novosadskom parlamentu garantuje i posao u javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač grad. Od… »

Istraga oca žrtve iz "Kontrasta": Ulaz u diskoteku bio bez dozvole!

Moj Novi Sad 24.02.2016
Branko Miladinović, otac novinarke Tamare Miladinović, tvrdi da je došao do novih dokaza koje je predao nadležnima. U lično sprovedenoj istrazi, Branko Miladinović, otac novinarke Tamare Miladinović, jedne od šest žrtava tragičnog požara pre… »