Izvor: Mondo/Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Najstrašniji film ikada?! (VIDEO)

Mondo 26.02.2016
Pogledajte trejler filma za koji filmski kritičari kažu da ih je toliko prestravio da nisu mogli da spavaju! Sredinom sedamnaestog veka, porodica farmera prolazi kroz tragediju zbog nestanka najmlađeg sina. Optužena je Tomasin, najstarija ćerka, koja… »

"Nikad neću zaboraviti zvuk pucanja kože i krik"

Mondo 26.02.2016
I očevi imaju postporođajnu depresiju, a evo i zbog čega. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Traumatični porođaji su veliki uzročnici dugotrajnih mentalnih problema. Od postporođajne depresije do anksioznosti zbog promene fizičkog izgleda, teški… »

Više ih nećete gledati istim očima

Mondo 26.02.2016
Glamurozno veče dodele Oskara je događaj na kojem su svi sređeni od glave do pete, ali ne možete ni da zamislite šta sve rade poznate dame kako bi te večeri izgledale savršeno. Foto: Getty Images Poznati se za dodelu Oskara sređuju tako da… »

Vođenje ljubavi ili prostitucija? (VIDEO)

Mondo 26.02.2016
Evo kako to zovu akteri seks skandala na Farmi, a kako ostali... Zvuči poznato? Dušica Grabović branila se danas pred Saškom Karan zbog seksa sa Filipom. Saška joj je prebacivala da je i u prethodnom rijalitiju "odmah spavala sa nekim", i da je tu… »

Da vam hulahopke ne spadaju...

Mondo 26.02.2016
Hulahopke izgledaju lepo, ali ponekad su prava noćna mora - najpre pazite da ih ne pocepate prilikom oblačenja, a onda vam ceo dan pomalo klize niz noge? Postoji rešenje za taj problem! Foto: Getty Postoji genijalan, i pomalo blesav način da sprečite… »

Vodimo vas u Monsun!

Mondo 26.02.2016
MONDO vam poklanja dva puta po dve karte za žurku u subotu uveče! Foto: Monsun Nemačka tehno producentkinja i DJ Xara i beogradski tehno duo Monosaccharide nastupiće u subotu 27. februara na Burst Showcase-u u klubu Monsun. Veče u kome će dominirati… »

Vidite li penis? (VIDEO)

Mondo 26.02.2016
Urnebesno isprozivan ceo Holivud - pogledajte najsmešnije uvredljive tvitove na račun poznatih ličnosti. Foto: YouTube Glumci su uoči dodele Oskara čitali uvredljive tvitove na svoj račun u emisiji Džimija Kimela. Džordž Kluni, Šon Pen, Suzan… »

44. FEST "briše granice"

Mondo 26.02.2016
mts poziva sve filmofile i mts TV korisnike da uživaju u filmskim ostvarenjima na FEST-u, 44. po redu Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu. Ovogodišnji FEST pod sloganom "Briše granice" biće održan na nekoliko beogradskih lokacija, od 26… »

Zaboravila da izvadi tampon i zamalo umrla

Mondo 26.02.2016
Studentkinja iz Velike Britanije zaboravila je da tampon u sebi i zamalo umrla! Foto: iStock Emili Penkarst je tampon držala u sebi devet dana, a lekari su joj rekli da, da je ostao unutra još jedan dan, najverovatnije je da bi umrla. Ona je provela tri… »

Prepoznajte pevačicu! (FOTO, VIDEO)

Mondo 26.02.2016
Da li znate ko je ova mlada rokerka, najbolji vokal na rokenrol sceni Srbije 1994? Duga, smeđa kosa, šiške, crveni karmin, visoke štikle, široke farmerke... Da li prepoznajete simpatičnu devojku koja je s pravom, kako kaže voditelj, nagrađena kao… »