Izvor: 24 Sata arhiva vesti 12.03.2016

Dinkić se pohvalio novom baladom - kako vam zvuči "Noć kao iz sna"?

24 Sata 12.03.2016
Mlađan Dinkić se na Tviteru pohvalio svojom novom pesmom koju je napravio za Kikija Lesendrića iz "Pilota". Dinkić je na ovoj društvenoj mreži podelio novu pesmu "Pilota", za koju je pravio muziku, a tekst je Kikijev. Hajde reci zar nije ona noć… »

Suludo: Kako da obično jaje pretvorite u lopticu-skočicu

24 Sata 12.03.2016
Za ovaj poduhvat vam je potrebna jedna tegla, plastična posuda, oko četiri decilitra sirćeta i malo vode. Procedura je jednostavna, ubacite jaje pažljivo u teglu, da se ne razbije, sipajte sirće u teglu tako da jaje bude u potpunosti potopljeno… »

Kajli Džener uništila kosu: Kad je vidite u drugačijem izdanju od ovog - ima periku

24 Sata 12.03.2016
Kajli Džener je svesna toga koliko je blajhanjem uništila svoju kosu i žali zbog toga. Kajli sada ima kratku crnu kosu i već mesecima pokušava da je oporavi. Kada je vidite u drugačijim izdanjima, za to su zaslužne perike. throwback A photo posted… »

Izazov: Upoznajte svoju mračnu stranu

24 Sata 12.03.2016
Smete li da se suočite i prihvatite mračnu stranu sopstvene ličnosti? Odgovori na ova pitanja vodiće vas ka tome. Naravno, ukoliko budete iskreni. Olovku u ruke, potrebno vam je tek par minuta za ovaj test, a rezultat bi mogao da vam otkrije nešto… »

Zekoslav, Zlikovski i Bubimir: Omiljeni likovi iz crtaća se na hrvatskom zovu ovako Zekoslav Mrkva i Patak Darko Paško Patak…

24 Sata 12.03.2016
Crtaći su obeležili naša detinjstva i nije retko da pričamo o njima, ali kada bismo pričali s prijateljima iz Hrvatske mogli bismo da se zbunimo, jer smo neke junake znali pod potpuno različitim imenima. Zekoslav Mrkva i Patak Darko Svi pamtimo glas… »

Ovih 5 horoskopskih znakova su užas u krevetu

24 Sata 12.03.2016
Kada je seks u pitanju, postoji previše različitih ukusa i senzibiliteta. Ipak, po nekim horoskopskim karakteristikama, ovi znakovi imaju više šanse da - razočaraju. Ovan Za Ovna su predigra i finese misaone imenice, a seks se može pretvoriti u… »

Dva citata Zorana Đinđića koja mogu da vam promene život Ne spavaj! Nisi toliko umoran

24 Sata 12.03.2016
Pre tačno 13 godina ubijen je nekadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić. Iza sebe je ostavio veliko političko, ali i naučno nasleđe, među kojima i citate iz kojih se mogu naučiti životne mudrosti. Đinđić je ubijen ispred zgrade Vlade Srbije… »

HIT: Čitav život nekog čekate "kod konja", ali da li ste primetili propust na spomeniku?

24 Sata 12.03.2016
Još davne 1882. godine, Beograd je angažovao Italijana Enrika Pacija da napravi spomenik ubijenom knezu Mihailu i tada nije ni sumnjao da ce doći do propusta o kojem se i dan danas priča. Beogradom i dalje kruže priče da je na dan kada je spomenik… »

Iii OPET je to uradio: Lebron se ponosi svojim ponosom

24 Sata 12.03.2016
Košarkaš Lebron Džejms voli da pokazuje veštine na košarkaškom parketu, ali i van njega. Košarkaša su usnimile kamere tokom jedne ležerne šetnje u veoma udobnoj i definitivno pretesnoj trenerci - bez donjeg veša. Zahvaljujući tome, svi su… »

Znak sudbine: Ova beba nije ni znala da je rođena

24 Sata 12.03.2016
Robin Bejker je čuveni fotograf koji slika porođaje, a ovoga puta je pored roditeljske sreće uspeo da uslika i izuzetno redak fenomen - bebu rođenu u "mehuru". Priča iza fotografije koja je fascinirala ljude širom sveta je neverovatna. Par koji je… »