Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

I Ceca se oprostila od Dragana Nikolića (FOTO)

Alo 12.03.2016
Vest o smrti legende srpskog glumišta pogodio je i folk zvezdu Cecu Ražnatović. Ona se poput mnogih slavnih ličnosti oprostila od Dragana Nikolića na svom Instagramu. - Poslednji pozdrav legendi srpskog glumišta - napisala je ona uz Gaginu fotku… »

Migranti, ovako se seksa!

Alo 12.03.2016
Preduzimljivi i praktični Nemci napravili su zvanično uputstvo za migrante u kojem ih uče šta je to seks?! Da ne bi došlo do zabune, uputstva su vrlo jednostavna i praktična, a praćena su crtežima koji dodatno pojašnjavaju određene segmente… »

Ajfonka i Mimi Oro lumpovale do jutra (FOTO)

Alo 12.03.2016
Tijana Ajfon nije želela da slobodnih 18 sati van rijalitija provede u miru i sa porodicom, već je brže bolje bolje pohitala u noćni provod. Kao što je juče i obećala, ona se nakon solarijuma uputila u noćni klub, a društvo joj je pravio najbolji… »

Rat na Farmi zbog hrane (VIDEO)

Alo 12.03.2016
Farmeri se sve češće sukobljavaju zbog hrane, a jutros su se Marina i Nemanja žestoko posvađali. Za Marinu mnogi učesnici tvrde daje proždrljivica, a ovog jutra kada je htela da spremi hranu za ostale farmere, Nemanja ju je sve vreme provocirao… »

Danijela i Zmaj na saslušanju zbog prostitucije

Alo 12.03.2016
Policija će saslušati Danijelu Poplićanović, učesnicu rijalitija "Parovi" koja je javno priznala da je za seks sa Zmajem dobila novac od produkcije. Učesnica rijalitija "Parovi" Danijelua Poplićanović i Zmaj od Šipova biće saslušani zbog… »

Zasucite rukave, vreme je za čišćenje!

Alo 12.03.2016
Iako ovo kišovito vreme čini da smo još u zimskom snu, proleće kuca na vrata. Ni Uskrs nije daleko, a treba ga dočekati kako dolikuje – u blistavom domu. Evo nekoliko saveta kako da detaljno očistite kuću. Ako ste zaposleni, a imate celu porodicu… »

Miljana sa mamom ulazi u "Parove 2"

Alo 12.03.2016
Dve sigurne učesnice u novom rijalitiju "Parovi u Parovima" su Miljana Kulić i njena majka Marija. Za novi šou program može se reći da će to biti "Parovi 2", pošto će još neki učesnici preći iz aktuelnog rijalitija u novi! - Među novim… »