Izvor: Mondo/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Igra prestola - znamo ko je novi vladar! (FOTO)

Mondo 12.03.2016
Najmrzovoljnija mačka na svetu, koja ima svoje naloge na društvenim mrežama, najavljuje novu sezonu serije "Igra prestola" i to kako! Foto: MONDO/screenshot U predstojećoj, novoj sezoni "Igre prestola" očekuju nas razne zanimljive stvari, a danas smo… »

Nikolina Pišek bez šminke (FOTO)

Mondo 12.03.2016
Televizijska voditeljka Nikolina Pišek (udata Ristović) pokazala je zgodno telo. Ali, i lice bez šminke. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Nikolina Pišek, udata Ristović, važi za jednu od najlepših žena u regionu, i za jednu od najatraktivnijih… »

Kad ti "Džoi" upadne na venčanje (VIDEO)

Mondo 12.03.2016
Ekipa popularne emisije "Top Gear" prekinula venčanje u Londonu, ali mlada je, svejedno bila, srećna. Pogledajte! Foto: W8 Media/Splash News Taman što su mladenci jednom drugom izrekli večnu ljubav, ispred crkve svetog Pavla u Londonu, nisu se čula… »

Severina i "Mali Keba" u ljubavi, a onda... (FOTO)

Mondo 12.03.2016
Povodom tvrdnji da im je brak u krizi, Severina na svom Instagramu postavila fotografiju kojom te glasine demantuje. A onda još jednu fotografiju... Uh! Foto: MONDO, Stefan Stojanović Pojedini beogradski mediji prethodnih dana plasirali su priče o tome… »

Tetovaže štite?

Mondo 12.03.2016
Izgleda da tetovaže nemaju samo kozmetičku namenu... Za mnoge je tetoviranje postalo zavisnost - jednom kada se neko podvrgne iglama majstora za tetoviranja, "nešto" ga tera da se uvek vraća po još. I dok je glavni razlog tetoviranje kozmetičke i… »

Pobunili se protiv nje!

Mondo 12.03.2016
Kejtlin Džener, odnosno, nekadašnji Brus Džener, biće lice kampanje brenda "H&M" za sportsku žensku odeću. Spotted behind the scenes: the strong and beautiful @CaitlynJenner! Revealing more of our #HMSport campaign later… A photo posted by H&M… »

Osuđen na godinu zatvora!

Mondo 12.03.2016
Bosanskom glumcu izrečena presuda, pišu domaći mediji. Foto: Samir Cacan, mondo.ba Emir Hadžihafizbegović (55) je u Opštinskom sudu u Sisku osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu i četvorogodišnju uslovnu, zbog izazivanja saobraćajne nesreće… »

Buđav lebac napunio deset godina! (VIDEO)

Mondo 12.03.2016
Pre tačno 10 godina S.A.R.S. su se probili s pesmom "Buđav lebac" Foto: YouTube/Printscreen Muzički sastav iz Beograda Sveže amputirana ruka Satrijanija ili skraćeno S.A.R.S pre deset godina je objavio hit pesmu, koja ovog meseca puni deset godina… »

Cakani(n) silazak! (VIDEO)

Mondo 12.03.2016
Pevačica tokom gostovanja u Jutarnjem programu na RTS-u doživela peh. Foto: Screenshot Dragica Radosavljević zvana Cakana pala je u emisiji "Jutarnji program", ali je na svu sreću prošla bez povreda. Cakana kaže da je bilo najbolje da mogla da… »

Najpopularnije ČELO na Instagramu (FOTO)

Mondo 12.03.2016
Jedan tata je odlučio da obraduje ljude selfijima... njegovog čela. "Tourhead" je Instagramer, muž i otac troje dece, koji polako osvaja internet zbog putovanja koja su fokusirana na njegovo čelo. I dok na prvi pogled možete da pomislite da je… »