Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Jedite ga svakodnevno: Ananas jača imunitet, zateže kožu i štiti od raka!

Svet 12.03.2016
Kada bi ljudi više znali o tome koliko je ananas (Ananas comosus) lekovit, verovatno bi im češće bio na meniju. Ovo sočno južno voće su na karipskim ostrvima Gvadalupe otkrili španski i portugalski moreplovci krajem 15. veka. Oduševljeni mirisom… »

Napravite same: Kruna od pletenica novi je hit među zvezdama

Svet 12.03.2016
U poslednje vreme pletenice su nezaobilazni trend u stilzovanju kose, kako među običnim devojkama, tako i među poznatim damama. Najnoviji hit svakako je kruna od pletenice, a mi vam u nastavku teksta pokazujemo kako je i same možete napraviti! Svoje… »

Uživaju u raskoši: Anđelina i Bred za kiriju daju 21.000 dolara

Svet 12.03.2016
Bred Pit i Anđelina Džoli, sasvim očekivano s obzirom na njihove prihode, ne štede kada je u pitanju komfor za njih i njihovo šestoro dece. Zato su iznajmiili velelepnu kuću nadomak Londona i to za neverovatnih 21.000 dolara mesečno. Ostatak teksta… »

“Energetske perspektive i izazovi”: Srbija između strategija i interesa Istoka i Zapada

Svet 12.03.2016
Regionalna konferencija “Energetske perspektive i izazovi” održana je 11. marta u Master centru Novosadskog sajma, kao drugi dan manifestacije “Međunarodni dani energetike i investicije“, u organizaciji Color Press Grupe i u saradnji sa… »

Zmaj odlepio za Jelenom Krunić: Volim devojke koje ne nose brus! (video)

Svet 12.03.2016
Ilija Grahovac nije mogao da ostane ravnodušan na Jelenu Krunić, novu takmičarku rijalitija “Parovi 2”. On je igračici uputio komplimente, na šta mu je i ona odgovorila. “Jelena, meni je tako drago što devojke kao što sit i dolaze u vilu… »

Poslušajte novu Dinkićevu pesmu za Kikija i “Pilote” – “Noć kao iz sna” (video)

Svet 12.03.2016
Mlađan Dinkić se na Tviteru pohvalio svojom novom pesmom koju je napravio za Kikija Lesendrića iz “Pilota”. Dinkić je na ovoj društvenoj mreži podelio novu pesmu “Pilota”, za koju je pravio muziku, a tekst je Kikijev, piše Alo.rs Hajde reci… »

Miki nastradao ni kriv ni dužan: Saška naredila da joj sredi daske na krevetu, farmeri ga napali! (video)

Svet 12.03.2016
Miki Mećava umalo da nastrada od farmera na imanju, i to samo zato što je hteo da učini dobro delo. Naime, njemu je Saška Karan rekla da joj zakuca daske na krevetu i sredi ga, kako bi ona imala gde da spava. Pošto je Miki čitav dan radio po imanju… »

Tijana Ajfon otkrila šta je sve radila kada je izašla iz Parova

Svet 12.03.2016
Tijana Ajfon izlazila je u spoljašnji svet, a nakon toga je otkrila da se čula sa bivšim dečkom ali i cimerom, Vukom Mobom. Podsetimo se, on je izjavio da ga je razočarala jer je spavala sa Željkom Stojanovićem u rijalitiju, a potom je Imran… »

Ceca u suzama: Nisam jela ništa ceo dan, uzeli su mu i parče hleba! (video)

Svet 12.03.2016
Ceca je danas, dok su ostali farmeri ručali, počela da plače. Razlog je to što joj je neko od farmera pojeo njeno parče hleba. “Ja sam sebi ostavila, a drugi su mi pojeli. Nisam ništa jela ceo dan”, kukala je Ceca, dok je Zorica Marković… »

Još veća mrsna pravoslavna svadba! (video)

Svet 12.03.2016
Zgode i nezgode simpatične grčke porodice Portokalos koja živi u Americi, ali isključivo po običajima koje su poneli iz domovine, osvojile su publiku još 2002. godine, a sjajna komedija s najvećom zaradom u istoriji konačno je dobila i nastavak… »