Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 14.04.2016

Premijera komedije u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Ivanjica – Premijera pozorišne komedije “Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo” u Velikoj sali Doma kulture u Ivanjica održaće se u ponedeljak 25. aprila u 20:00 sati. Tekst je napisao komediograf Milan Rale Nikolić. Dok u režiji Erola Kadića u… »

Mijailović: Narod nas razume kampanja je više nego uspešna

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Čačak - Srpska napredna stranka (SNS) ima izuzetno dobru lokalnu kampanju predvođenu izbornim štabom koji je uspeo da dopre do velikog broja građana i gotovo da nema mesta na području grada gde nismo zakoračili ili pokucali na vrata, izjavio je… »

SPS: Raditi čitav mandat, a ne par dana pred izbore

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Gornji Milanovac - Povodom svakodnevnih pokušaja rukovodstva Srpske napredne stranke i Nove Srbije u Gornjem Milanovcu da davanjem lažnih informacija obmanjuju građane opštine, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS), navodi da je ovih… »

Održan jubilarni 10. Međunarodni karate seminar

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Gornji Milanovac - U sportskoj hali „Breza“, u organizaciji Karate kluba „Takovo“ održan je 10. po redu međunarodni karate seminar za učenike i instruktore, kojim je rukovodio Sensei Velibor Vebo Dimitrijević. Na ovom seminaru okupilo se oko… »

Donacije agencije TIKA Prijepolju i Priboju

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Prijepolje, Priboj - Turska razvojna agencija TIKA donirala je 23 poljoprivredne mašine prijepoljskim malinarima, u vrednosti od oko četiri miliona dinara. Lokalna samouprava je prošle godine konkurisala kod TIKE sa projektom za nabavku… »

Čačanima ponuđeno 12 lista, pravo glasa ima 99.366 birača

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Čačak - Na loklanim izborima u Čačku 24. aprila građani će birati između 12 lista, objavila je Gradska izborna komisija (GIK). Prva na glasačkom listiću biće lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", druga je "Nova Srbija - Velimir Ilić"… »

Todorović: Gradićemo puteve, škole i vrtiće

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Čačak - Trbušani moraju da se urbanizuju, jer ovo mesto ima više od 20 izuzetnih privrednih subjektata nadomak grada, kao što su Steftrans, Furneks, Forima i Toza koncentrati, ITP i još mnogi, izjavio je kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za… »

Opljačkana Pošta u Atenici

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Čačak - Jutros oko 9 sati, nepoznate osobe opljačkale su Poštu u Atenici koja se nalazi u Zanatskom centru, saznaje Glas zapadne Srbije. Ova Pošta je i ranijih godina bila na meti provalnika. Policija traga za počiniocima ovog krivičnog dela. Glas… »

Doživotni poslanik: Koliko vredi sedam mandata poslaničkog staža i koliko košta petominutno obraćanje Markićevića

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Čačak - Miroslav Markićević ponovo je sigurni poslanik koji će se po drugi put prošlepati u skupštinske klupe na tuđoj listi, što je svakako kuriozitet. Sa druge strane, postavlja se pitanje koliko Čačane i državu košta poslanikovanje desne… »

Sve više siromašnih koji imaju pravo na besplatnu struju

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Pravo da besplatno troše struju, na osnovu nove Uredbe o socijalno ugroženim kupcima koja je stupila na snagu početkom ove godine, tokom februara imalo je 18.241 najsiromašnijih u Srbiji. To je skoro 4,5 puta više nego u januaru, kada je pravo na… »