Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Vrbas: Dvojica osumnjičenih za provale

Kurir 14.04.2016
VRBASA - Dvojica Vrbašana, od kojih je jedan trenutno u pritvoru zbog nasilničke vožnje, osumnjičeni su za provalu u jedan poslovni objekat. Njih dvojica su u martu iz nekoliko prostorija ukradili dva računara, mobilni telefon, biciklo i dizalica za… »

Uhapšena bugarka u Nišu: Pokušala da zameni falsifikovanu novčanicu od 1.000 franaka

Kurir 14.04.2016
Bugarska državljanka Margareta M. (60) sa prebivalištem u Sofiji, pokušala je da u Nišu zameni za dinare falsifikovanu novčanicu od hiljadu švajcarskih franaka. Kako saznajemo, ona je 8. aprila u jednoj menjačnici u lici Đuke Dinić, u neposrednoj… »

Suđenje Aleksandru Mitroviću Svedok: Čuo sam jauk devojčice

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Na suđenju Aleksandru Mitroviću za nesreću u kojoj je nastradala Andrea Bojanić saslušana su tri svedoka. Zoran Peković, koji se u trenutku udesa nalazio u trafici, naveo je da je čuo jauk devojčice. Irena Jeremić Nejčev ispričala je… »

Drama u gornjoj toponici: Mladić zapalio 9 vozila u očevom servisu, pa hteo da pobije ukućane

Kurir 14.04.2016
NIŠ - Oliver T. (24) iz niškog sela Gornja Toponica zapalio je devet vozila koje su mušterije njegovom ocu dovezle na popravku, a zatim je porodici pretio da će ih pobiti i zapaliti im kuću! Porodično nasilje dogodilo se u sredu ujutro oko jedan… »

Beograđanke u strahu: Uhapsite Jeleninog ubicu, plašimo se

Kurir 14.04.2016
Neređeno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) i to da njen ubica još nije uhapšen kod pripadnica ženskog pola izazvao je zabirnutost i strah, pa su društvene mreže preplavljene komentarima zabrinutosti. Najviše takvih komentara može se… »

Poslednji zajednički video: Iza snimka stoji porodica?!

Kurir 14.04.2016
Poslednji snimak na kome Jelena Marjanović peva svom suprugu Zoranu izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, Zoran je na privatnoj slavi zatražio pesmu "Morem plovi", a ona je rado počela da peva. Pošto ga je pogodilo njeno pevanje, rešio je da… »

Jelenina majka opet saslušana: Dala izjavu o ćerkinom braku i na koga sumnja da je ubica

Kurir 14.04.2016
Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana u policiji u vezi ubistva njene ćerke. - Zorica je dala izjavu u svojstvu građanina. Odgovarala je na pitanja da li joj se ćerka pred smrt žalila na probleme u braku, na poslu, da li… »

Bizarno otkriće: Jelena isečena sa porodičnih fotografija?!

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Na nekim fotografijama koje su pronađene u porodici, ubijena pevačice Jelena Marjanović je ili isečena, ili pocepana, otkriva Kurir. Naš izvor iz istrage otkriva još jedan bizaran detalj: "Na fotografijama koje smo pronašli u porodici… »

Pljačka u ns: Ženi skinuli lančić sa vrata, uhapšeni dok su bežali taksijem

Kurir 14.04.2016
NOVI SAD - Dvadesetogodišnjaci S. V. i V. V. iz Novog Sada, uhapšeni su zbog više krivičnih dela. Oni su uhapšeni ubrzo pošto su, kako se sumnja, otrgli Novosađanki lančić sa vrata. Policija ih je pronašla u taksiju kojim su pobegli sa mesta… »

Gagi Đogani: Nisam zlostavljao dete

Kurir 14.04.2016
Gagi se u pratnji advokatice juče ujutru pojavio u policiji, gde je negirao da je maltretirao i pratio maloletnog Marka J. i pretio mu. BEOGRAD - Pevač Gazmen Gagi Đogani saslušan je juče u policiji po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva povodom… »