Izvor: Auto blog arhiva vesti 25.04.2016

Hyundai Verna Concept

Auto blog 25.04.2016
Još jedan zanimljiv automobil sa sajma u Pekingu je i ovaj Hyundai Verna Concept, kod koga je primenjen aktuelni Hyundaijev Fluidic Sculpture 2.0 dizajnerski rečnik. U pitanju je najava sledeće generacije modela Verna (ili Accent ili Solaris u… »

Produženi BMW X1 Li

Auto blog 25.04.2016
Nakon standardne verzije nove generacije modela X1, BMW je njegovu ponudu proširio i verzijom sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Kako stvari stoje, ovo će biti model samo za kinesko tržište, pa ne čudi da je zvanična promocija održana na… »

Lexus IS facelift (+ video)

Auto blog 25.04.2016
Aktuelni Lexus IS je star tri godine pa je vreme za njegovo doterivanje. Restilizovana verzija je premijeru imala na sajmu automobila u Pekingu, s tim što nekih velikih izmena i nema. U saopštenju se najavljuje "hrabra evolucija", a to podrazumeva… »

Proba: Opel Astra Sports Tourer 1.6 BiTurbo CDTI

Auto blog 25.04.2016
„Opel“ je prošle jeseni na Salonu u Frankfurtu predstavio novu generaciiju karavanske „astre sports turer“ koju smo imali priliku da testiramo na putevima u okolini Porta. Nemci su namerno izabrali krivudave planinske puteve da bi nam „astru… »

Produženi Jaguar XF L za Kinu

Auto blog 25.04.2016
Sem Audija A4 L, BMW-a X1 Li i Mercedesa E klase L, i Jaguar je ovogodišnji sajam automobila u Pekingu iskoristio da kineskoj javnosti prikaže produženu L varijantu sedana XF. Da Jaguar priprema ovakav automobil su inače nagovestile i ranije… »

VIDEO: Renault Koleos

Auto blog 25.04.2016
Kao što je bilo i najavljeno, Renault je i zvanično na sajmu automobila u Pekingu predstavio svoj novi SUV model Koleos. To je jedan od modela koje će francuska kompanija proizvoditi i u svojoj novoj fabrici u Kini, ali odmah treba napomenuti da će se… »

Audi TT RS i zvanično (+ video)

Auto blog 25.04.2016
Audi je na sajmu automobila u Pekingu i zvanično promovisao najsnažniju verziju nove generacije modela TT (nazvan Audi TT RS), čiji test primerci su već više puta uhvaćeni na evropskim putevima. TT RS je dostupan u Coupe i Roadster verzijama, pri… »

Koliko brzo opada cena automobila?

Auto blog 25.04.2016
Ukoliko se odlučite na kupovinu novog automobila morate biti svesni da njegova cena drastično pada one sekunde kada napustite parking prodajnog salona. Ali kako određeni brendovi "drže cenu" nakon nekoliko godina? Jedna od univerzalnih istina koju… »

Classified Moto Honda XR650L kao pravo pustinjsko čudovište

Auto blog 25.04.2016
Iz radionice ’’Classified Moto’’ stiže nova kreacija, napravljena bez ikakovog kompromisa, koja vam se može svideti ili ne, ali koju ćete definitivno primetiti. U osnovi, ljudi iz “Classified Moto” su uzeli Hondu XR650L, rastavili je na… »

Održavanje automobila: Sedam koraka do dobrog servisa

Auto blog 25.04.2016
Jedan od najvećih problema kod novopečenih vlasnika polovnih automobila je kako izabrati dobar servis. Jer ako ste vlasnik novog vozila, „problem je rešen“ - vezani ste garancijom i, ako želite da ona važi, nemate puno izbora! Ali ako vozite… »