Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 25.04.2016

Uživa pored njenih grudi: Pogledajte lepoticu koja sedi do Georgieva u TLZP! (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Ove nedelje ocenjuje kandidate kao gostujuć član žirija - u dubokom dekolteu! Večeras je gostujuć član žirija poznatog takmičenja humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" poznata srpska manekenka sa zavidnom karijerom u Italiji, . Ona se… »

Brena i boba postaju baba i deda: Prijovićka trudna sa Filipom Živojinovićem!

Srbija danas 25.04.2016
Stiže beba! Pevačica Aleksandra Prijović i sin Breninog muža Bobe, Filip Živojinović očekuju svoje prvo dete. Međutim, ovo će biti i prvo unuče u kući Živojinovića. Aleksandra je u drugom mesecu trudnoće, a par je tek nedavno saznao lepe… »

Mekdonalds ukida Big Mek: Pogledajte šta će biti zamena njihove dosadašnje "ikone" (foto)

Srbija danas 25.04.2016
MekDonalds želi da pokaže da kod njih na meniju nema "nedodirljivih". je spreman na promene u njihovom meniju. Kompanija je odlučila da zameni njihov proizvod, po kome su bili prepoznatljivi, . There is only one BIG MAC...well unless you're really… »

Preslikan: "Skinula" Džejms Brauna i ostavila žiri bez teksta! (video)

Srbija danas 25.04.2016
Specijalne pohvale za masku! Ana Grubin večeras je u emisiji nastupila kao Džejms Braun i otpevala čuveni hit "I feel good". Žiri je bio oduševljen i izvođenjem i maskom: - Izuzetan rad nogu, odličan nastup, bila si jako dobra, dobro si pevala… »

Užas! Jelena Golubović prosula vreo kupus na Mariju! (video)

Srbija danas 25.04.2016
Haos u kuhinji. Jelena Golubović je napravila štetu čim je ušla u kuhinju. Tačnije, rediteljka je se najpre odlučila da pomogne Zorici Marković Kevi u kuhinji, ali je odmah preuzela šefovsku ulogu. Krenula je da sipa kupus u tanjire, kako bi gazda… »

Andrija objasnio šta je demokratija: Anđa ga prvo gledala bledo, pa se dosetila blesave ideje (video)

Srbija danas 25.04.2016
Oplakaćete. Zahvaljujući možemo reći da se u poslednje vreme čitava Srbija oseća mnogo bolje. Ovaj glumački par vrlo lako ume da nam nabaci osmeh na lice, pa su to bez sumnje učinili i ovaj put. Pošto su poslednjih dana aktuelna tema… »

Anastasija o 18. Rođendanu: Evo kakve haljine će nositi, a koja pesma će se sigurno čuti!

Srbija danas 25.04.2016
Otkrila najzanimljivije detalje priprema! za mesec dana očekuje važan dan - 25. maja proslaviće 18. rođendan. Najavljuje se velika žurka, a ćerka naše muzičke zvezde Svetlane Ražnatović otkrila je za clip.rs sve o onim najzanimljvijim detaljima… »

Droga uzrok smrti? Diler objasnio zašto se princ drogirao i koliko mu je plaćao za narkotike! (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Šokirao sve! Diler koji je navodno snabdevao Princa narkoticima, rekao je da je pokojni muzičar patio od osećaja teskobe i da nije mogao da izađe na binu bez droge. Nakon prevačeve smrti, glavna tema su spekulacije o njegovoj zavisnosti od narkotika… »

Farmeri doživeli šok: Evo šta su ugledali kada su izašli napolje!

Srbija danas 25.04.2016
Iznenadili se. Farmere je danas dočekalo iznenađenje kada su izašli u dvorište. Tačnije, iz Zadruge je stiglo pismo po koje je otišao Stefan Jakovljević. Kada je izašao da ga uzme ostao je šokiran, kao i ostali farmeri. Napolju je počeo da pada… »

Rada manojlović: Jedva sam se skinula sa lekova za smirenje...

Srbija danas 25.04.2016
Bio je to jedan od najtežih perioda u njenom životu. Popularna Zvezda Granda u jednom trenutku svoje karijere izgubila je potpuno glas, a s obzirom da je to njeno osnovno sredstvo za rad, mnogi njeni nastupi su otkazani. Rada je sada po prvi put… »