Izvor: 24 Sata arhiva vesti 29.04.2016

Svetska elita dolazi u Beograd, a evo i zašto

24 Sata 29.04.2016
Proleće je doba godine kada sve cveta, pa tako i najvažnija grana Srbije u usponu. U pitanju je, naravno, programiranje, a udruženje programera “PHP Srbija” ove godine priređuje svetski događaj na domaćoj sceni. Svetska programerska elita će se… »

Pretužno: Otišao je na grob svoje 6-godišnje ćerke i snimio ovaj video

24 Sata 29.04.2016
Riku Elisu u saobraćajnoj nesreći poginule 6-godišnja ćerka i bivša supruga. Do nesreće je došlo jer je majka bila u pijanom stanju. Rick u suzama objašnjava da je do nesreće koja se odigrala 2010. došlo zato što je njegova bivša supruga… »

Kućna pomoćnica iz noćne more: Ona ima poseban dodatak za sok od pomorandže

24 Sata 29.04.2016
Da li vam se nekad desilo da u kafiću ili hotelu naručite sok od pomorandže i da jednostavno ima loš ukus? Nakon ovog videa ćete se dobro zamisliti. Jedan čovek sa Kuvajta sumnjao je da mu kućna pomoćnica nešto brlja oko doručka i zato je… »

Uvek je uz oca, ali... Znate li kako izgleda sin Emira Kusturice?

24 Sata 29.04.2016
Stribor Kusturica, sin našeg slavnog reditelja, ima 37 godina, muzičar je i kompozitor i - verovatno ga niste provalili na svim onim fotkama sa Kustendorfa. Dunja Kusturica krenula je očevim stopama kada je reč o filmu, a Stribora je više ponela… »

Dva znaka kojima maj donosi ljubavne katastrofe

24 Sata 29.04.2016
Maj će biti mesec emotivne nestabilnosti za sve znakove, ali većina njih će uspeti da se izbori za svoju ljubav. Ova dva, doduše, mnogo teže. BLIZANCI Dosta je komplikovano, sa Marsom, koji je retrogradan i sa Saturnom u kući veza Blizanca, maj nije… »

Alarmantno: Bolesti 19. veka su se vratile u Srbiju i pretnja su celom svetu!

24 Sata 29.04.2016
Šuga, šarlah i veliki kašalj - davno zaboravljene bolesti za koje se verovalo da su potpuno iskorenjene - ponovo se javljaju u Srbiji. Epidemiolozi i infektolozi upozoravaju da nam se vraćaju stare bolesti i da je to velika pretnja zdravlju… »

Glumac iz omiljenog filma vašeg detinjstva osuđen za silovanje devojčice

24 Sata 29.04.2016
Kameron Tor, glumac najpoznatiji po ulozi u filmu “Park iz doba Jure”, osuđen je na šest godina zatvora jer je silovao trinaestogodišnju devojčicu. Pre dve godine Kameron je optužen da je 2009. godine seksualno napastvovao trinaestogodišnju… »

Sajsi je pesmu "Pomozi Bože" tempirala baš na Veliki petak, a vernici će se šlognuti kad čuju tekst

24 Sata 29.04.2016
Kontroverzna reperka Sajsi MC je izbacila novu pesmu pod naslovom "Pomozi Bože". Gle, slučajnosti - baš na Veliki petak. Pesma je sva u dvosmislenim rimama, obojenim seksualnom konotacijom, a Sajsi u spotu provokativno pleše u donjem vešu. Evo… »

Dupla radost: Sara Jo gola u novom spotu!

24 Sata 29.04.2016
Pevačica Sara Jo već nekoliko meseci privlači pažnju najavama nove pesme "Probaj" na svom Instagram nalogu, koja nikako da ugleda svetlost dana. Naime, Sara već neko vreme objavljuje stihove svoje pesme, a zarad novog spota je čak i potpuno… »

Pogledajte dobro ova lica. Ono što vidite određuje kakva ste osoba!

24 Sata 29.04.2016
Mozak je neverovatan! Oblikuje se, menja i prilagođava, čak je moguće da jedan centar preuzme ulogu drugog. Ali, vremenom, mozak se specijalizira, a tu veliku ulogu igraju strane mozga. Kako biste saznali u čemu je vaš mozak dobar, rešite… »