Izvor: Mondo/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Najomraženiji trejler broj 2! (video)

Mondo 20.05.2016
Pogledajte najnoviji trejler za film "Isterivači duhova". Foto: YouTube Rimejk filma "Isterivači duhova" ("Ghostbusters") nije još ni izašao u bioskope, a prvi trejler koji su objavili postao je trejler za film sa najviše dislajkova u istoriji… »

Ove poze žene vole!

Mondo 20.05.2016
Muškarci rastu kao kvasac kada vide da je njihova partnerka zadovoljna. Za one koji nisu sigurni da li "dobro rade posao", neka probaju ove četiri poze. Očekujte neočekivano! Foto: YouTube screenshot Mačka poza Kada je žena u ovoj pozi, lakše se… »

Ma, šta pričaš ti?! (video)

Mondo 20.05.2016
Kanije šokirao voditeljku (i sve ostale) svojim govorom. Kanije Vest (opet) nije mogao da se suzdrži i jednostavno manje govori besmislene stvari koje nisu u vezi sa njim i njegovim životom. Reper je bio gost voditeljke Elen Dedženeris i ostavio je u… »

Je l' moguće?! (video)

Mondo 20.05.2016
Džoni Dep (iz mlađih dana) izgleda ima dvojnika, i neće vam se svideti... Foto: YouTube Gostujući u emisiji Elen Dedženeris, Džoni Dep je bio suočen sa užasnom činjenicom - kada je počinjao muzičku karijeru kao klinac, izgleda je mnogo poput… »

Otkazan duet sa hologramom?

Mondo 20.05.2016
Glas Kristine Agilere u kombinaciji sa glasom Vitni Hjuston je nešto što vredi čuti, ali ne ako hologram pokojne pevačice ne liči na nju. Foto: Splash News "Procureo" je video dueta Kristine Agilere i holograma Vitni Hjuston u okviru finala američke… »

Znamo ti devojku ... (foto)

Mondo 20.05.2016
Upoznajte "naslednicu" Kajli Džener. Foto: TGB / Warner / Splash News Bivši muž Blek Čajne, bivši dečko Kajli Džener i reper na čijem sajtu je objavljen pornić s bivšom Tyga, prošetao je novu devojku. Nedugo pošto je raskinuo vezu s najmlađom… »

Ovo je tanjir iz kojeg svi hoćemo da jedemo! Video

Mondo 20.05.2016
Konačno! Tanjir koji "upija" kalorije i masnoće iz tanjira! Foto: YouTube screenshot Lenji ste, a želite da se hranite zdravije? Ovaj tanjir je pravi izbor za vas. "AbsorbPlate" (Tanjir Upijač) navodno "izvlači" kalorije iz vašeg obroka, tako što… »

Sa bebom kod predsednika i u parlamentu (foto)

Mondo 20.05.2016
Evropska političarka bila u poseti crnogorskim zvaničnicima sa svojom bebom koju je i podojila tokom obilaska Skupštine Crne Gore. Foto: predsjednik.me O njoj se priča u Crnoj Gori i šire! Kopredsedavajuća Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i… »

Nove "Zvezdane staze"! (video)

Mondo 20.05.2016
Pogledajte prvi trejler za novu verziju serije "Star trek". Televizijska mreža "CBS" objavila je kratak uvodni trejler za ono šta nas očekuje u novim "Zvezdanim stazama". Iako ne postoje nikakve scene sa likovima i dešavanjima, vide se daleke planete… »

Ovako danas izgleda "Veštica tinejdžerka" (foto)

Mondo 20.05.2016
Sećate li se kultnog tinejdžerskog filma devedesetih? Evo kako danas izgledaju zvezde! Film "Veštica tinejdžerka" izašao je 1989, u trenutku kada je Holivud uživao u uspehu serijala "Tinejdžer vukodlak". POGLEDAJTE JOŠ: "Kučke iz Istvika" nekad i… »