Izvor: Tračara arhiva vesti 20.05.2016

Zvezde na humanitarnoj amfAR gala večeri u Kanu

Tračara 20.05.2016
Poznate ličnosti iz sveta šoubiznisa okupile su se sinoć na tradicionalnoj godišnjoj amfAR gala večeri u Kanu. Manekenke, glumci, muzičari i mnogi drugi upriličili su svojim prisustvom ovaj humanitarni događaj za pomoć obolelilama od side… »

Christina Aguilera peva sa Whitney Houston na sceni

Tračara 20.05.2016
U finalnoj emisiji najpopularnijeg talent showa, The Voice, trebalo je da bude prikazano nešto čega se niko do sada nije setio, a to je duet između Christine Aguilere i Whitney Houston na hologramu, u trodimenzionalnoj slici. Christina je aludirala da… »

Scott Disick slučajno postavio instrukcije sponzora ispod instagram slike!

Tračara 20.05.2016
Iako se bavi javnim poslom već dugi niz godina izgleda da Scott Disick još uvek nije naučio pravila šoubiznisa. Bivši sadašnji bivši izabranik rijaliti zvezde Kourtney Kardashian je napravio kardinalnu grešku tako što je na svom Instagram profilu… »

Ovo je životna priča Duška Tošića

Tračara 20.05.2016
Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih ličnosti u regionu. O njoj i njenoj porodici se često piše, ali retko ko zna nešto više o suprugu Dušku Tošiću. Iako je imao jako teško detinjstvo, on je uspeo da se probije u fudbalskoj industriji… »

Skinula se do gole kože u Parovima (VIDEO 18+)

Tračara 20.05.2016
Iako je trebalo da dođe samo kao gost, zbog insistiranja gledalaca produkcija je odlučila da ostavi Nevenu Hot kao takmičarku u rijalitiju Parovi. Kako bi se zahvalila na prilici koja joj je pružena, Nevena je odigrala striptiz do gole kože… »

Sin Gwen Stefani pokazao talenat za pevanje

Tračara 20.05.2016
Kažu da iver ne pada daleko od klade, a mali Apollo Rossdale je to i dokazao. Naime, na poslednjoj probi popularne pevačice Gwen Stefani, dečak je preuzeo mikrofon i pokazao majci kako se peva. Pevačica je podelila sa fanovima kratke klipove sa proba… »

Kesha će ipak nastupati na Billboard Music Awards

Tračara 20.05.2016
Izgleda da će Kesha ipak nastupati na ovogodišnjem Billboard Music Awardsu. Do promene plana je došlo kada je izdavačka kuća Dr. Luka promenila mišljenje i odobrila pevačici da nastupa. “Preformans Keshe na Billboard Music Awardsu je oduvek bio… »

Vendi otkriva koje je pravo ime Ane Bekute

Tračara 20.05.2016
Vesna Vukelić Vendi je poznata kao hodajuća enciklopedija i Vukajlija, kako je često u šali nazivaju, pa je tako pristupila jednom testu opšte informisanosti u kom je pokazala zavidno znanje iz brojnih oblasti, ali je imala i nekoliko propusta i to… »