Izvor: Tračara arhiva vesti 24.05.2016

Kako je naga fotografija Marc Jacobsa promenila dalji tok mode?

Tračara 24.05.2016
Svedoci smo toga da su društvene mreže, polako ali sigurno, zamenile modne piste dok su modni trendovi brzinom svetlosti počeli da se šire putem interneta. Tu prekretnicu u online modnom svetu prvi je načinio Mark Jacobs kada je na društvenoj mreži… »

Tom Daley objašnjava zašto su njegove kupaće gaćice tako male

Tračara 24.05.2016
Tom Daley, britanski olimpijski šampion u skokovima u vodu, bio je gost komične emisije The Graham Norton Show, a stvari su se zagrejale kada se priča fokusirala na Daleyeve majušne kupaće gaćice. Dvostruka okarovka, Jodie Foster, bila je druga… »

Ako si zaljubljenik u internet ova 4 filma će ti se dopasti

Tračara 24.05.2016
Gleda ti se neki dobar film, a nemaš ideju šta bi to moglo biti interesantno? Pa, za sve one koji tvrde da ne bi mogli da žive bez interneta i modernih tehnologija imamo 4 preporuke i sigurni smo da će vam neke (ako ne i sve) privući pažnju. Julie &… »

Sandra Afrika ekranizovala pesmu ‘Koliko volim te’

Tračara 24.05.2016
Sandra Afrika je izbacila novi singl Koliko volim te, a spot za ovu numeru je u njenom prepoznatljivom fazonu. Nema sumnje da će muški deo publike uživati u svim atributima mlade pevačice, dok se devojke mogu pronaći u rečima ove pesme. Utisci?… »

Kolege se ovim rečima oprostile od Bate Živojinovića

Tračara 24.05.2016
Velimir Bata Živojinović preminuo je u 83. godini u bolnici Sveti Sava. Ova vest je rastužila celu Srbiju, a povodom smrti legende oglasile su se i brojne zvezde kako bi se oprostile od glumca. Seka Sablić: “U šoku sam, ne znam šta da kažem. Svi… »

Da li je ovo najkreativniji način da se osvetite bivšem/bivšoj?

Tračara 24.05.2016
Serija Game of Thrones je definivitno zaludela celu planetu i veoma brzo je stekla veliki broj vernih fanova. A ako je vaš bivši/bivša jedna od njih, ova ideja će vam se sigurno svideti. Naime, na Redditu se pojavio jedan status koji je postavio… »

Biser dana: Odlomak iz knjige Atine Ferari

Tračara 24.05.2016
U Srbiji je moguće sve, pa tako 20-godišnjaci pišu autobiografije, rezime svoje uspešne karijere pravi neko ko se određenim poslom bavi 5 godina, a sada je došao red da se i rijaliti zvezde late pera. Kada pročitate odlomak iz nove knjige Atine… »

Hrono ishrana na francuski način!

Tračara 24.05.2016
Hrono ishranu praktikuje više miliona ljudi širom sveta, a Vulkan izdavaštvo ima čast da objavi knjigu osnivača ovog koncepta Dr Alena Delaboa, Hrono ishrana na francuski način. Uz ovu knjigu, čitaoci će konačno imati prilike da se upoznaju sa… »

Kelly Osbourne se osvetila očevoj ljubavnici na najgori mogući način

Tračara 24.05.2016
Ceo svet je ostao u šoku nakon saznanja o aferi Ozzya Osbourna i frizerke Michelle Pugh. Naravno, ova vest je najviše pogodila pevačevu porodicu. Njegova ćerka Kelly Osbourne je odlučila da se osveti očevoj ljubavnici kako samo ona može. Naime… »

Ponovo se skinula i poručila: Poljubite me u VIP celulit

Tračara 24.05.2016
Kako bi svojim fanovima prekratila čekanje izlaska novog albuma, koji treba da se nađe u prodaji ovog leta, Jelena Karleuša je postavila niz provokativnih fotografija na društvenim mrežama. Na jednoj od njih, sa guzom u prvom planu, čak je i… »