Izvor: Sportski žurnal arhiva vesti 31.05.2016

Zvezda isplatila premije, uskoro stižu i plate

Sportski žurnal 31.05.2016
Uprava Crvene zvezde napravila je prvi korak ka brisanju dugova prema aktuelnim prvotimcima. Izmirene su obaveze na osnovu premija za pobede u prolećnom delu šampionata, plan je da se do 10. juna reguliše i veći deo na osnovu zarada propisanih… »

Vuletić: Zvezda je imala čak 20 ovlašćenja

Sportski žurnal 31.05.2016
Prof. dr Vladimir Vuletić ne razume zbog čega neće važiti ovlašćenja na na narednoj Skupštini Partizana. Vladimir Vuletić, inače profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu, podseća i da je prethodna sednica Skupštine Partizana… »

Bjeković: Sve postalo kristalno jasno i čisto

Sportski žurnal 31.05.2016
Nenad Bjeković je prvi napustio predsednički kabinet na Terazijama 35, žurnim korakom zaputio ka izlaznim vratima dobacivši u prolazu. – Ništa posebno se nije dogodilo, izuzev što je završena prva runda. Dogovorili smo viđenje u četvrtak… »

Zeljković: Umoran sam i ne mogu više

Sportski žurnal 31.05.2016
Iskusni stručnjak odlučio da završi trenersku karijeru. Spartak je u poslednjem meču ovogodišnje Super lige zabeležio pobedu nad Požegom (30:28) i tako okončao šampionat bez ispunjenog cilja. Međutim, više od plasmana, upravu Subotičana bi… »

Ćurković: Ponekad je potrebno da nacionalni savez reaguje, kao u ovom slučaju

Sportski žurnal 31.05.2016
Predsednički kandidat u Partizanu zadovoljan uvodnim sastankom na Terazijama 35. Novinarsku znatiželju izmamila su 23 minuta dužeg razgovora s predsednikom Slavišom Kokezom, što je dodatno oraspoložilo Ivana Ćurkovića. – Nije bio u pitanju… »

Umesto u PAOK-u Čupković u Olimpijakosu

Sportski žurnal 31.05.2016
Posle Poljske, Italije i Francuske, srpski primač servisa u Grčkoj. Konstantin Čupković će naredne sezone igrati u Olimpijakosu. Iskusni primač servisa potpisao je jednogodišnji ugovor sa grčkim superligašem, koji prošle sezone nije uspeo da… »

Zvezda našla desnog beka: Sisinjo menja reprezentativca Petkovića u Zvezdi

Sportski žurnal 31.05.2016
Bivši igrač Sevilje Sisinjo došao na listu potencijalnih pojačanja Crvene zvezde na poziciji desnog beka. Brazilac na desnoj strani, Argentinac na levoj – takav bi mogao da bude sastav Zvezdine bekovske linije u kvalifikacijama za Ligu šampiona… »

Muslin snima i treninge nacionalnog tima

Sportski žurnal 31.05.2016
Uveo je novi selektor Srbije Slavoljub Muslin nekoliko novina u rad reprezentacije. – Svaki trening je sve bolji. Objašnjavam igračima šta želim od njih, radimo na terenu, ali i van njega. Snimamo čak i treninge, kako bismo lakše uočili greške… »

Simović iz Spartaka: Odustali smo od parnice protiv FSS

Sportski žurnal 31.05.2016
Prvi čovek Spartaka Dragan Simović prisetio se i ružnijih detalja u tek završenoj godini. – FSS nam je nepravedno oduzeo dva boda! Spartak je ostao žrtveno jagnje, kolateralna šteta u nepravednoj borbi. Odustali smo od parnice pred redovnim sudom… »

Lalatović uskoro stavlja potpis na ugovor

Sportski žurnal 31.05.2016
Nenad Lalatović, čiji rad i postignuti rezultati u prethodnoj sezoni su pozitivno ocenjeni od strane Upravnog odbora, uskoro bi trebalo da parafira produženje saradnje s Vojvodinom. Navodno, načelni dogovor je postignut, a to će za nekoliko dana biti… »