Izvor: OK radio arhiva vesti 31.08.2016

Napitak od kojeg žene polude za seksom

OK radio 31.08.2016
Ovaj recept za pripremanje tajnog napitka prenosio se generacijama sa kolena na koleno uIndiji i još nekim zemljama Azije, a ova tradicija zadržala se do dana današnjeg. Bočica sa ovim napitkom po tradiciji se davala mladoženji i mladi da je popiju… »

Horoskop za 31. avgust

OK radio 31.08.2016
Pred vama je horoskop za četvrtal 31. avgust. Sa srećom. OVAN Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima, kao i da osvojite nečiju naklonost ili… »

Kakav hleb jedemo?

OK radio 31.08.2016
Ražani hleb ubuduće će morati da ima 70 odsto ražanog brašna, burek 20 odsto nadeva, dok će peciva morati da imaju tačnu specifikaciju šta sadrže, što do sada nije bio slučaj. Ovo su nova pravila koja su propisana novim pravilnikom koji je… »

Rusija i SAD u novom klinču

OK radio 31.08.2016
Borba za prevlast na Arktiku za SAD je unapred izgubljeni rat. Ruska nadmoć u tom delu sveta tako je velika da teško čak i da realizuju najavljena ulaganja i izgradnju novih ledolomaca imaju bilo kakve šanse u nečemu što mediji već nazivaju novi… »

Ni: Još se ne zna ko je priključio struju stadionu

OK radio 31.08.2016
Peti dan od priključenja struje istočnoj tribini stadiona Čair u Nišu i dalje je nepoznanica ko je povezao žice. Dok svi u Gradu i dalje ćute, iz Elektrodistribucije ponavljaju da oni nisu i najavljuju formiranje posebne komisije koja će… »