Izvor: Sportski žurnal/Sport arhiva vesti 31.08.2016

Poznati tipuju u humanitarne svrhe

Sportski žurnal 31.08.2016
Kompanija Mocart nastavlja sa sprovođenjem humanitarne akcije pod nazivom „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“, u kojoj tikete sastavljaju novinari i TV voditelji, sportisti i druge poznate ličnosti iz svih sfera našeg društva a svi… »

Bivši selektor Hrvatske: Sve nas treba zabrinuti što Srbija nema rezultate i reprezentaciju

Sportski žurnal 31.08.2016
Niko me ne može uveriti da takva sportska sila kao Srbija, što se vidi po košarci, vaterpolu, odbojci, da nema vrhunske rezultate u rukometu - kaže Lino Červar. U intervjuu za balkan-handball.com trener Metalurga i selektor muške reprezentacije… »

Nemanja Matić: Ponosno nosim majicu sa grbom Srbije!

Sportski žurnal 31.08.2016
Lider na terenu, dobričina van njega. Ne trpi Nemanja Matić prosečnost, ne miri se da je njegova Srbija ponovo osuđena na još jednu unapred izgubljenu bitku. Ovog puta, doduše, sa rukama vezanim na leđima, pod teretom suspenzije od tri meča. Bodri… »

Da li je Radović ,,proteran“ zbog pohvale – Bjeković: LJudi koji sada vode klub, ne shvataju fudbal!

Sportski žurnal 31.08.2016
Od velikog pojačanja do buntovnika kojem treba što pre videti leđa Miroslav Radović je stigao možda i zbog jedne rečenice Nenada Bjekovića u intervjuu Sportskom žurnalu pre dva meseca... - Miroslav Radović je pojačanje, ali ostali tek treba da… »

Vieira ostaje vođa napada Crvene zvezde

Sportski žurnal 31.08.2016
Crvena zvezda neće ostati bez najboljih strelaca iz prošle sezone. Aleksandar Katai ide u Seltu, ali ostaje Ugo Vieira. Za Portugalca nema adekvatne ponude, niti on pokazuje izrazitu želju za odlazak, pa je prema stanju dan pre kraja prelaznog roka… »

Selta ucenama do Kataija!

Sportski žurnal 31.08.2016
Burno je juče bilo na relaciji Beograd – Vigo. Iako su izostale zvanične reakcije trojkom celog dana iz Crvene zvezde i Selte, mnogo napetosti pratilo je finiš pregovora oko transfera Aleksandra Kataija u španski klub. Do zaključenja ovog broja… »

Srnić i Petković možda danas napuste Zvezdu, Kahriman ide ako nađe klub

Sportski žurnal 31.08.2016
Za Srnića postoji interesovanje iz Francuske, a Petkovića iz Belgije. Poslednjeg dana prelaznog roka moglo bi da se dogodi da još neko osim Aleksandra Kataija napusti Crvenu zvezdu, kao kandidati se pominju Slavoljub Srnić i Marko Petković. Za… »

Šampionski sastav Crvene zvezde znatno izmenjen

Sportski žurnal 31.08.2016
Odbojkaši Crvene zvezde su 8. avgusta završili letnju pauzu i otpočeli pripreme za novu sezonu. Dragan Kobiljski, prvi trener šampionskog sastava sa Marakane, već je stekao uvid u snagu i kvalitet jednog potpuno novog tima. Podsetićemo da su klub… »

Svi dostavili papirologiju: Posle nekoliko godina muška elita kreće na vreme

Sportski žurnal 31.08.2016
Vrapci na grani već znaju da se godinama unazad nekoliko dana pred start muške Super lige vode pravi „ratovi“ oko prikupljanja papirologije klubova, licenciranja igrača, potvrda o izmirenim dugovanjima, kašnjenjima, neigranjem prvog kola… »

Muslin: Igranje za mladu ulaznica za A selekciju

Sportski žurnal 31.08.2016
Pobeda u Italiji izbacila bi mladu reprezentaciju Srbije u prvi plan kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, remi na vrućem gostovanju gotovo da bi selekciji Tomislava Sivića predstavljao ključni uspeh u borbi za drugo mesto koje vodi u baraž, a da bi… »