Izvor: Tračara arhiva vesti 31.08.2016

Zavirite u luksuzni njujorški penthaus Kim Kardashian

Tračara 31.08.2016
Rijaliti zvezda Kim Kardashian spakovala je kofere i otputovala u Veliku jabuku, gde uživa u luksuzu. Kim boravi u penthausu od 30 miliona dolara u kome samo jedna noć košta “tričavih” 10.000 dolara. Kim i njena deca North i Saint imaju sasvim… »

#15minutaSlave: Ognjen Kutanjac

Tračara 31.08.2016
Prošle nedelje smo upoznali multitalentovanog Petra Barovića, koji nas je oduševio svojim izvođenjem pesme Cry me a river, a sada se selimo u Banja Luku, odakle je svoje snove počeo da ostvaruje Ognjen Kutanjac. Iako je student Političkih nauka, na… »

Chris Brown uhapšen zbog napada na manekenku!

Tračara 31.08.2016
Pevač Chris Brown uhapšen je nakon što ga je Miss Kalifornije, Baylee Curran, optužila da joj je pretio vatrenim oružjem. Posle toga je ušao i Brown sa pištoljem u ruci. “Izlazi napolje! Zar ti momci nisu rekli?”, zapretio joj je on, a ubrzo… »

Hoćemo li Jamie Dornana videti nagog u nastavku ’50 nijansi’?

Tračara 31.08.2016
Ako vam je potreban još jedan razlog da sa nestrpljenjem iščekujete film 50 nijansi Mračnije, imate ga. Ekipa filma vredno je radila proteklih meseci snimajući uporedo poslednja dva dela, ali je mnoge zanimalo hoće li se Jamie Dornan ovog puta… »

Od novih Karleušinih tvitova će fanovi ‘odlepiti’ (oni koji je ne vole, takođe)

Tračara 31.08.2016
Jelena Karleuša je nedavno izjavila da je najaktivnija na Twitteru ujutru, kao i da je tada najornija za ispravljanje krivih Drina, ali da obično, kako dan odmiče, oseti potrebu da iste tvitove obriše, što ponekad i učini. Međutim, poslednje u nizu… »