Izvor: Sportski žurnal arhiva vesti 17.09.2016

Zvezdin tim za derbi: Manojlović na golu, Le Talek štoper, Bijeira u špicu!

Sportski žurnal 17.09.2016
Imao je Miodrag Božović kadrovski problema pred 152. večiti derbi, pa je morao da kombinuje, posebno na štoperskim pozicijama. Izostanak Zorana Rendulića primorao je trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića da na mesto štopera prekomanduje Damijena… »

Milko Bjelica: Sve je isto, ali ništa isto nije

Sportski žurnal 17.09.2016
Kraj septembra, Beograd, porodica, prijatelji, dvorana u kojoj je odrastao... Slike na koje je Milko Bjelica gotovo zaboravio. Nakon deset sezona provedenih u inostranstvu, igranja u Nemačkoj, Španiji i Turskoj, zatvorio je krug i vratio se u dobro… »

Miroslav Radović: Leonardo pravi razliku

Sportski žurnal 17.09.2016
Miroslav Radović – u projekciji Grobara i sportskog sektora Partizana početkom juna pojačanje par ekselans, od krucijalnog značaja za novi izgled podmlađenog Parnog valjka, s bogatim iskustvom i sa visokom referencom pažljivo „zidanim” tokom… »

Crveno-beli ugao – Ivan Gvozdenović: Božović neće kalkulisati

Sportski žurnal 17.09.2016
Već dva leta je Ivan Gvozdenović, nekadašnji kapiten crveno-belih, pomoćni trener najtrofejnijeg i najpopularnijeg albanskog kluba Tirane. Razumljivo, priželjkuje trijumf Crvene zvezde u večitom derbiju. Iskustvo mu govori da treba očekivati… »

Marjanović pamti derbi iz 1998: Kežmanov gol za nezaborav

Sportski žurnal 17.09.2016
Partizanovi đaci sa emocijom više dočekuju večiti derbi, naučeni još u mlađim kategorijama, od pojedinih trenera koji čak „ne jedu ni paradajz, jer je crven”, da je duel sa komšijama više od igre. Saša Marjanović nije izuzetak. - U… »

Crno-beli ugao – Ivica Kralj: Dokažite da ste dostojni Partizana i Zvezde

Sportski žurnal 17.09.2016
Kako dobiti Zvezdu, dvaput je poluglasno rekao nekadašnji golman Partizana Ivica Kralj, pre nego je potisnuo emocije i na površinu izneo pretpostavke dešavanja u 152. prvenstvenom nadmetanju komšija. - Zvezda i Partizan ne igraju evromečeve… »

Nova afera u rukometu – Valdevit: Nove „igre” Radničkog

Sportski žurnal 17.09.2016
Da zlo ne ide samo, stara je istina, pa se tako i u rukometu, afera za aferom. Najnovija stiže sa Crvenog krsta, od kluba Radnički BG i njegovog predsednika Mirka Šumana, koga je prof. dr Zoran Valdevit, ispred RK Junior, juče prijavio Ministarstvu… »

Zvezda oslabljena, Rendulić ne igra

Sportski žurnal 17.09.2016
Zoran Rendulić je povredio zadnju ložu na treningu i neće biti u kombinaciji za 152. večiti derbi. Ispadanje iz stroja iskusnog štopera predstavlja veliki problem za stručni štab Crvene zvezde, jer je sada prinuđeno da potroši dva mesta stranca… »

Slučaj beloš – Novosađani odgovaraju Đurkoviću: Mi smo deo saveza Srbije!

Sportski žurnal 17.09.2016
Jugović je rekao svoje, direktor Dragan Vrgović je optužio RS Srbije da je kriv što Kaćani nisu dobili odgovarajuće obeštećenje (ukupno 25.000 evra) za njihovog igrača Nemanju Beloša koji se letos otisnuo put Austrije, a generalni sekretar RSS… »

MD Zrenjanin bez predsednika, Kravarušić u sukobu interesa

Sportski žurnal 17.09.2016
Goran Kravarušić predsednik MD Zrenjanina, podneo je ostavku i sinoć kasno zasedao je Upravni odbor, kako bi izabrali njegovog naslednika. Tri godine uvaženi zrenjaninski privrednik, bio je na čelu kluba koji je beležio sjajne rezultate. Zrenjaninke… »