Izvor: Tračara arhiva vesti 20.09.2016

Crvena jabuka objavila novu pesmu i ostala dosledna sebi!

Tračara 20.09.2016
U moru folk muzike, kada je teško opstati kao pop rok bend, godinama popularna grupa Crvena jabuka, ne odustaje od svog stila. Nova pesma Dolly Bell, koja je vodeća ili ako više volite pesma koja nosi A1 na novom albumu. totalno je u njihovom stilu i… »

LGBT aktivisti žestoko odbrusili Karleuši

Tračara 20.09.2016
Iako je godinama unazad podržavala održavanje Parade ponosa, ove godine je Jelena Karleuša bila najglasniji kritičar iste, nazvavši ovaj skup ‘tužnim pokušajem Prajda sa šačicom ljudi’, i to samo zato što je na ovom događaju umesto nje… »

Prelepa trudnica: Tamara Dragičević blista u trudnoći

Tračara 20.09.2016
Glumica Tamara Dragičević uživa u trudnoći i mora se priznati izgleda lepše nego ikad. Mlada zvezda Montevidea sa surpugom Petrom Benčinom u decembru očekuje devojčicu, a za sada uživa u trudničkim danima. Nedavno je sa kolegenicom i… »

Fanovi besni jer je ubijena pevačica izostavljena na dodeli Emmyja

Tračara 20.09.2016
Segmentom In Memoriam na nedavno održanoj dodeli Emmy nagrada televizijska industrija oprostila se od kolega koji su nas napustili u protekloj godini. Dok je pevačica Tori Kelly pevala baladu Hallelujah na bimu su se smenjivale fotografije Davida… »

Glumici iz ‘Sherlocka’ ukrali torbicu dok je primala Emmy nagradu

Tračara 20.09.2016
Dok se ekipa serije Sherlock: The Abominable Bride pela na binu da preuzme nagradu Emmy za najbolji film rađen za televiziju, u isto vreme se u sali odvijao zločin. Glumica Amanda Abbington, koja tumači ulogu Mary Watson u BBC-evoj hit seriji, vratila… »