Izvor: Story arhiva vesti 02.11.2016

Intimna proslava u krugu najbližih: Mlađi sin Bojane Rajić proslavio 1. rođendan (FOTO)

Story 02.11.2016
Nekadašnja manekenka je maksimalno posvećena svojim sinovima, Vukašinu i Lavu, a kada je reč o njihovim rođendanima, ne propušta priliku da ih obeleži na divan način. Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević proslavila je mlađem sinu Vukašinu… »

Pevačica popustila pred erupcijom emocija: Takmičar u Pinkovim zvezdicama rasplakao Gocu Tržan

Story 02.11.2016
Iako je pop pevačica poznata po osmehu i pozitivnoj energiji, ona, kao i svaki umetnik, u nekim trenucima jednostavno mora da pusti suzu. Iz emisije u emisiju talentovani takmičari opravdavaju poverenje publike i stručnog žirija. “Pinkove… »

Gostovanje subotičkog pozorišta: Predstava Urbi et orbi u Bitef teatru

Story 02.11.2016
Komad Janoša Pilinskog, uz izvođenju ansambla pozorišta Kosztolányi Dezső, stiže 7. novembra u Bitef. Reč je o predstavi u režiji Andraša Urbana, koja traje 70 minuta bez pauze i namenjena je publici starijoj od 18 godina. Predstava Urbi et orbi… »

7 pesama od kojih će vas proći tiha jeza (FOTO, VIDEO)

Story 02.11.2016
Znate li onaj osećaj kada vas prođu žmarci od muzike koju u tom trenutku slušate? Najčešći razlog je to što u pesmi uživate, ali ponekad vas i plaši, što zbog svog teksta, što zbog atmosferične melodije. Portal "Rolling Stone" je napravio… »

Tamara nema dadilju i sama ćerki menja pelene iako potiče iz nerealno bogate porodice: Istinita priča koja potvrđuje da i…

Story 02.11.2016
Iako potiče iz jedne od najbogatijih porodica u Velikoj Britaniji, Tamara ne krije da je razvod njenih roditelja ostavio bolan trag na njenoj duši, da je uprkos tome što je odrasla u izobilju patila, kao i da u novcu ne vidi sreću, već sredstvo… »

Nećete odoleti: Francuska svilena pita

Story 02.11.2016
Ovo je toliko dobar slatkiš da mu je nemoguće odoleti. Sa magičnim dodatkom espreso praha, sva vaša čula uključiće se poput lampica... Sastojci: Za koru: 12 graham krekara (185 gr) ili bilo kojih drugih krekera 1/4 šolje šećera 1/2 kašičice… »

Spoj nespojivog: Dom Gven Stefani je sve ono o čemu ste maštali, a niste imali hrabrosti da sprovedete u delo

Story 02.11.2016
Dom popularne pevačice se nalazi na Beverli Hilsu, i uređen je baš po njenoj meri... Popularna pevačica Gven Stefani otvorila je vrata svog doma i potvrdila da je njen ukus totalno drugačiji. I dok se enterijer luskuznog doma popularne pevačica… »