Izvor: RTV/Vojvodina arhiva vesti 19.11.2016

KI: Mladi na plaćenoj radnoj praksi

RTV 19.11.2016
KIKINDA - Potpisivanjem ugovora sa mentorskim kompanijama u Kikindi je počela završna faza realizacija projekta "Partnerstvom do profesionalnog ostvarenja mladih", u okviru kojeg je obezbeđena radna praksa za 10 mladih nezaposlenih lica. Ukupna… »

Improstor 84: Nenad Marković i duo Eruption

RTV 19.11.2016
NOVI SAD - U Galeriji Rajka Mamuzića u Novom Sadu večeras u 20 časova, u okviru serijala koncerata improvizovane muzike Improstor, koncert će održati Nenad Marković - truba i duo Eruption koji čine violinistkinja Manja Ristić i violončelistkinja… »

SO: Promocija integrala "Veliki Blek 3"

RTV 19.11.2016
SOMBOR - U sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" u Somboru danas u 18 časova biće održana promocija stripa - integrala "Veliki Blek 3". Promociji će prisustvovati autori Branislav Bane Kerac, Sibin Slavković i Svetozar Toza… »

"A Fest" - Festival studenata Departmana muzičke umetnosti

RTV 19.11.2016
NOVI SAD - Festival studenata Departmana muzičke umetnosti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu "A Fest" počinje danas u 20 časova, koncertom u Amfiteatru zgrade Rektorata UNS. Ulaz je slobodan. Program "A Festa" obuhvata koncerte, predavanja… »

Naučni skup "Demokratska tranzicija u Španiji i Srbiji"

RTV 19.11.2016
NOVI SAD - U klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada danas, sa početkom u 13 časova, Regionalni naučni centar Instituta za filozofiju i društvenu teoriju organizuje skup "Demokratska tranzicija u Španiji i Srbiji: iskustva i paralele". U… »

NS: Obeležavanje Evropske nedelje testiranja na HIV i hepatitis

RTV 19.11.2016
NOVI SAD - Udruženje "Crvena linija", povodom obeležavanja Evropske nedelje testiranja na HIV i hepatitis, organizovaće u Novom Sadu dve akcije dobrovoljnog i poverljivog savetovanja i testiranja - danas u periodu od 17 do 19 časova u prostorijama NS… »