Putovanja arhiva vesti 28.11.2016

Italija na dlanu: 10 najlepših prirodnih čudesa na Apeninima

Super odmor 28.11.2016
Kao zemlja divne kulture, izvrsne kuhinje, mode i naravno prirode, Italija može da vam ponudi sve što poželite. Pejzaž je besprekoran, a raznovrsnost od najlepših plaža do snežnih planinskih vrhova govori dovoljno o tome. Za vas smo odabrali deset… »

Soba sa pogledom: U ovakvom hotelu sigurno nikada niste bili! (foto)

BK TV 28.11.2016
Ovaj hotel ima sobe na sred okeana, i to nije sve - sve sobe su pod vodom! Sobe u ovom hotelu ne liče ni na jedne koje ste do sada videli! "Sleep with the fishes in a Zanzibar hotel's insane underwater room. The Manta Resort sits on Pemba Island, off… »

"Lufthanza" najavila novi štrajk

Mondo 28.11.2016
Piloti "Lufthanze" najavili su novi štrajk za utorak i sredu, 29. i 30. novembra. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Sindikat nemačkih pilota "VC" najavio je nastavak štrajka u "Lufthanzi" 29. i 30. novembra, nakon što su propali pregovori u vezi sa… »

Srpski Carigrad na Dunavu

B92 28.11.2016
Smederevska tvrđava - zanemareno graditeljsko čudo Evrope koje je preživelo sve osvajače. Carigrad na Dunavu bilo je Smederevo u 15. veku, kada ga je despot Đurađ Branković gradio kao novu prestonicu despotovine Srbije. Tvrđava je projektovana po… »

Probajte gulaš i žerbo kocke i uživajte ovog decembra u Budimpešti

Blic 28.11.2016
Prestonica Mađarske se sastoji od brežuljkastog Budima i ravničarske Pešte koje Dunav razdvaja kao široka avenija. Grad je koji nudi istoriju, kulturu i dobru zabavu. Budim, sa tvrđavom, slikovitim ulicama i vinskim lokalima, odaje ono raspoloženje… »

Šta je prema Guglu glavna atrakcija Srbije?

Vesti online 28.11.2016
Ova mapa ukratko pokazuje koje su jedne od glavnih atrakcija u svakoj zemlji Evrope, prema Guglu. Kartograf na “Reditu“ je napravio mapu, zasnovanu na sugestijama koje se pojavljuju kada na Guglu ukucate “šta posetiti u (ime države)“. Boje na… »

24 Sata Šta možete za jedan dan u Bangkoku

Večernje novosti 27.11.2016
U haotičnoj tajlandskoj metropoli, koju zovu i azijska Venecija. "Tuk-tuk" motorima ćete se najlakše probijati kroz zakrčene ulice. Šoping iz čamca. HAOTIČAN grad, kakav je Bangkok, prepun je zanimljivih izleta i jedinstvenih doživljaja… »