Hronika arhiva vesti 03.01.2017

Da li ste ga videli? Nestao radnik zimske službe, nema ni njegovog kamiona

Blic 03.01.2017
Radoslavu Ognjenoviću (58) radniku zimske službe preduzeća "Srbija-autoput" d.o.o. gubi se svaki trag od juče od 11 sati kada je kamionom napustio baznu stanicu firme na Ibarskoj magistrali. Zabrinuta porodica od tada nikako nije stupila u kontakt sa… »

Devojku pokosio automobil, povređena još jedna osoba!

BK TV 03.01.2017
Jedna devojka (29) teže je povređena, dok su još četiri lakše povređene u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, devojka je povređena kao pešak i sa… »

Arkanov ubica na slobodi!

Alo 03.01.2017
Dobrosav Gavrić (42) koji je u Srbiji osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića, više nije u pritvoru u Južnoafričkoj Republici jer mu je sud u Kejptaunu odobrio da boravi u kući s nanogicom. Ovu informaciju niko od zvaničnika… »

Nestao radnik zimske službe Srbijaputa!

Alo 03.01.2017
Radnik zimske službe "Srbijaputa" Radoslav Ognjenović (58) nestao je juče nakon što je napustio baznu stanicu firme na Ibarskoj magistrali. Brat Nenad priča da je Radoslav krenuo kamionom do baze na Konjarniku, u Beogradu, po naftu i nestao, te da su… »

Otac nije mogao da izdrži: Pogledajte šta se desilo na sahrani male Jelene!

Srbija danas 03.01.2017
Devojčica Jelena Melović (13), koja je poginula u subotu oko 18.40 u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu, sahranjena je u utorak na Banjičkom groblju. Nju su do večne kuće, pored neutešnih roditelja, braće, sestre i rodbine ispratili i… »

Dupliran prihod od oportuniteta

Dnevnik 03.01.2017
Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u toku prošle godine dupliralo je iznos sredstava prikupljenih oportunitetom, odnosno odglaganjem krivičnog gonjenja. okrivljenih koji su u himaniratne svrhe na račun Vlade Srbije uplatili određeni novčani… »

Ilić: Promeniti način izbora javnih tužilaca

Dnevnik 03.01.2017
- Izbor i predlaganje tužilaca ne bi smelo da bude nadležnost vlade i u narednim ustavnim promenama tu okolnost bi trebalo izmeniti -izjavio je predsednik Udruženja. tužilaca Srbije Goran Ilić. - Izborne članove Državnog veća tužilaca bira… »

Trgovina organima ponovo na sudu

Dnevnik 03.01.2017
Kosovski vrhovni sud naložio je ponavljanje suđenja doktorima i zvaničnicima osuđenim za trgovinu organima između 2006. i 2008. godine, navodi se u objavljenoj odluci, prenosi Rojters. Euleks je saopštio da je razočaran tom odlukom suda. - Misija… »

Masakr u Žitištu, spaljivanje starca, ubistvo deteta, najmonstruozniji zločini u 2016.

Dnevnik 03.01.2017
Misteriozno ubistvo pevačice, bezumna paljba u kafiću, monstruozno silovanje, ubistvo deteta, spaljivanje starca... samo su neka od ubistva po kojima će se. pamtiti 2016. godina. Pored porodičnih tragedija, nisu nas zaobišli ni obračuni kriminalnih… »

Arkanov ubica na slobodi: Sklonjen na tajnu lokaciju

Srbija danas 03.01.2017
Šok za celu zemlju. Dobrosav Gavrić, koji se nalazi na međunarodnoj poternici zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana a za kog su vlasti u Srbiji više puta tražile izručenje, iz zatvora u Kejptaunu prebačen je u kućni pritvor sa nanogicom i… »