Izvor: Story arhiva vesti 25.01.2017

Ni nova devojka, ni pomirenje s Anđelinom, ni uspešni filmovi: Bred Pit je ponovo nasmejan, a razlog je PREDIVAN

Story 25.01.2017
Jeste li primetili da popularni glumac, nakon teškog životnog period, izgleda sve lepše i srećnije? Evo ko je zaslužan za njegovu radost... Nakon burnog rastanka od glumice Anđeline Džoli, Bred Bit konačno izgleda srećno i prepuno samopouzdanja… »

Raskoš prepuna egzotičnih detalja: Zavirite u dom poznatog glumca! (FOTO)

Story 25.01.2017
Njegov dom je već godinama prava misterija, no tajna je konačno otkrivena! Nakon veoma uspešne karijere, miljenik milona širom sveta je odlučio da se skrasi na jednom ovakvom malom carstvu. Preko 100 kvadrata čistog luksuza u centru Beograda: Ovako… »

Sedite prekrštenih nogu? Postoji najmanje 4 razloga da VEĆ DANAS zaboravite ovu naviku

Story 25.01.2017
Većina žena kada sedne automatski prekrsti noge. Bez sumnje ovaj u ovom položaju je jako udoban. Ovako prebačene noge deluju zavodljivo i damski. Međutim... Verovatno niste znali da ova naizgled bezazlena navika može negativno uticati na zdravlje i… »

Grljenje u službi zdravlja: Evo koliko zagrljaja dnevno nam je NEOPHODNO da bismo ostali zdravi i srećni

Story 25.01.2017
Grljenje može da bude veoma delotvoran lek - istraživanja pokazuju da ima pozitivan uticaj na lečenje prehlada i gripa, depresije, nervoze i stresa. Zagrljaji imaju neverovatno pozitivan uticaj, a čoveku je potrebno osam dugih zagrljaja dnevno, kažu… »

Efekti su MNOGO brži nego što ste mislili: Ako prestanete da unosite šećer, sve OVO će se dogoditi u vašem organizmu

Story 25.01.2017
Prema istraživanju iz 2013. godine zavisnost od šećera se može uporediti sa zavisnošću od droge. Prirodni šećeri koji se nalaze u voću, mleku i ostalim namirnicama su dobri za zdravlje, ali oni industrijski velika su opasnost. Nakon jednog sata… »

Ne može sa sakrije uzbuđenje zbog ovog događaja: Andreana Čekić počela da živi sa Šemsom i Šabanom (FOTO)

Story 25.01.2017
Ushićena zbog ove promene u svom životu, Andreana Čekić je podelila vesti sa svojim fanovima. Zajednički život dosta utiče na osobu, a poznate ličnosti ne kriju da su nekada delile svoj životni prostor. Ja sam jaka, stabilna i nisam kukavica… »

Da li će Helena i Đina dobiti brata ili sestru? Jovana Pajić prvi put o proširenju porodice (FOTO)

Story 25.01.2017
Malena Helena željno priželjkuje brata i to ne jednog, a Jovana Pajić je nedavno otkrila da li će joj se želja ostvariti. Jovana Pajić sa Aleksandrom Cvetkovićem već ima dvoje dece, a pričala je da li planira treće. Jovana Pajić i Sale Tropiko… »

PRVI PUT o ćerkama: Evo šta bi Nikola Kojo rado promenio u odnosu sa svojom decom (FOTO)

Story 25.01.2017
Poznati glumac retko govori o svojim mezimicama, a nedavno je otkrio kako je roditeljstvo uticalo na njega, ali i da bi jednu stvar u odnosu sa svojim ćerkama rado promenio. Srpski glumac Nikola Kojo ponosni je tata tri devojčice. Nikola je u braku sa… »

Devojke ipak NISU KRIVE što ne mogu da im odole: Evo zbog čega imamo neodoljivu potrebu za SLATKIŠIMA

Story 25.01.2017
Ukoliko ne možete da odolite čokoladnoj torti - iako ste čvrsto odlučili da se hranite zdravije, možda vaš karakter nije jedini jedini krivac za to... Naučnici su na osnovu rezultata pojedinih istraživanja otkrili da osobe koje često jedu… »

Prema svojoj sestri nije uopšte nežan: Kostadin Terzić otkrio porodični detalj zbog kojeg ćete Mašu gledati drugačije…

Story 25.01.2017
I dok Maša Terzić svog brata obasipa pažnjom i ljubavlju, Kostadin je pokazao i drugu stranu njihovog odnosa. Pored dva starija brata mnogi bi pomislili da je Maša Terzić prava mezimica u svojoj porodici. Istina je da se Nikša i Kostadin… »