Izvor: Sportske.net arhiva vesti 05.03.2017

Bajern optužuju za seksizam?

Sportske.net 05.03.2017
Košarkaški klub Bajern suočava se sa optužbama za seksizam i to zbog objave na zvaničnom 'Tviter' nalogu uoči treće utakmice sa Unikahom u Evrokupu. Košarkaška sekcija bavarske institucije suočava se sa optužbama za seksizam zbog fotografije… »

Lukaku najavio svoj veliki transfer!

Sportske.net 05.03.2017
Belgijanac je svestan kakav mora da mu bude sledeći korak u karijeri. Romelu Lukaku je već godinama jedan od najboljih napadača u Premijer ligi, ali je svestan da mora da igra i u Ligi šampiona, kako bi pokazao da li je među najboljima na svetu… »

"Delije", kako vam izgleda koreografija iz OVE perspektive?

Sportske.net 05.03.2017
Koreografija koju su "Delije" priredile na početku 153. "večitog" derbija izgleda još lepše kada se pogleda iz drugog ugla. Sigurni smo da ste već imali prilike da vidite kakvu su koreografiju napravili navijači Crvene zvezde na početku… »

Muž i žena i transparent dana na Kamp nou

Sportske.net 05.03.2017
Zanimljiv transparent na Kamp nou. Fudbaleri Barselone bili su raspoloženi na terenu, a navijači na tribinama u pobedi nad Seltom rezultatom 5:0. Na Kamp nou neretko se pojavljuju transparenti sa porukama za Mesija i drugove, ali je sinoć jedan bračni… »

Ol-Star postao negledljiv, spremaju se promene?

Sportske.net 05.03.2017
Sama utakmica svih zvezda zaista ne liči ni na šta, bez odbrana i sa poplavom koševa. Šta su predlozi? Kris Pol, predsednik sindikata igrača je već razmenio nekoliko mejlova sa komesarom lige, Adamom Silverom. Problem Ol-Star meča je što zaista… »

Sećate li se Klinta Dempsija? Režirao je povratak godine!

Sportske.net 05.03.2017
Nekadašnja zvezda Premijer lige vratila se na teren u velikom stilu. Klint Dempsi je heroj dana, pošto se vratio na teren posle šest meseci i postigao pogodak. Dempsi je zbog ozbiljnih srčanih problema morao da pauzira više od pola godine… »