Izvor: Mozzart sport arhiva vesti 23.05.2017

Humanitarni tiket u podne: Ilija Kovačić tipuje za Tiršovu

Mozzart sport 23.05.2017
Poznati novinar i komentator se orijentisao pretežno na skandinavske lige. Kompanija MOZZART svakog dana u okviru dobrotvorne akcije Humanitarni tiket u podne, koja se realizuje na našem portalu MOZZART Sport, odobrava po 10.000 dinara za sastavljanje… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (utorak): Guangdžou nosi prednost u Japan, Dandalk "uzima meru" Deriju

Mozzart sport 23.05.2017
Pročitajte nekoliko predloga za 23. maj…. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Onaj Mikelotijev izmišljeni penal i ostade Zvezda bez Kupa UEFA... Džaba je Dule pljunuo loptu (video)

Mozzart sport 23.05.2017
Na današnji dan crveno-beli su imali priliku da se okite još jednim evropskim trofejom... Malo više od jedne decenije pre najvećeg uspeha u svojoj istoriji, Crvena Zvezda je imala lepu šansu da osvoji tada treće po važnosti takmičenje u Evropi! To… »

Prelazzi: Zizu i Baka

Mozzart sport 23.05.2017
Da li bi Zinedin Zidan bio ljut? Ili tužan? Ili, možda, na neki bizaran način ponosan na svog idola? Dobro, teško je zamisliti da bi veliki Francuz ovih dana intenzivno razmišljao o Blažu Sliškoviću i o tome šta se desilo s njim i čime se bavi… »

Šampioni glavu dole – Kentaki Kid se prati na nebesku stazu

Mozzart sport 23.05.2017
Mark Markez, Horhe Lorenco, Luis Hamilton, Maks Verstapen i mnogi drugi oktanski sportisti danas žale za prerano nastradalim motociklističkim asom. Kraljevska klasa i najbrži circus danas su tihi, samo društvenim mrežama odjekuju reči velikana. Zbog… »

Partizan kreće u prelazni rok: Spremne zamene Đurđevića i Milenkovića! Škuletić drugi put, Jovanovićev het-trik

Mozzart sport 23.05.2017
Traži se i centralni vezni, u slučaju odlaska Leonarda. Provereno. Deset godina brižljivo se radilo na povratku bivših asova, pehare i(li) velike evropske rezultate donesili su Mladen Krstajić, Saša Ilić, Zvonimir Vukić, Danko Lazović, Stefan… »

Dinosaurusi love Subotića

Mozzart sport 23.05.2017
Bivši srpski reprezentativac ipak ostaje u Nemačkoj? Pozajmica u Kelnu je istekla, Tomas Tuhel uverava da će otvorenih ruku dočekati Nevena Subotića nazad u Dortmundu, ali kako nije izvesno ni da će on ostati na Borusijinoj klupi neizvesno je bilo… »

Milanova prva ponuda Laciju: 40.000.000 evra! Papu umesto Deulofeua, Montela izabrao Mertensa

Mozzart sport 23.05.2017
Veliki planovi Rosonera u prelaznom roku, radi se na više frontova. Milanova poseta Rimu je uzrokovala i prvi konretan potez uprave Rosonera: Otišla je ponuda od 40.000.000 evra na adresu Lacija za tandem Keita Balde - Lukas Bilja! Direktori Mirabeli i… »

Otkriven Kangin “greh“

Mozzart sport 23.05.2017
Đurovski beskompromisan. Rad, red i disciplina. Stari postulat kojeg se čvrsto pridržava i Boško Đurovski. Nema rezultata bez napornog rada. A da bi se stekla radna navika pravila moraju da se poštuju što je na sopstvenoj koži osetio Gelor Kanga… »

Vrhunac genijalnosti Juventusove politike - Inijesta kao Pirlo i Alves!

Mozzart sport 23.05.2017
Stara dama sprema još jedan veliki transfer. Juventus već godinama pravi maestralne poteze na fudbalskoj pijaci dovođenjem igrača bez obeštećenja. Počelo je sa Pirlom, nastavilo se sa Pogbom, Ljorenteom, Kedirom, Evrom, a poslednje u nizu… »